Hur man tittar på NFL på FireStick

Det måste finnas något så fascinerande att få killar att kasta sig mot varandra som skulle motivera varför folk otåligt väntar på att NFL-säsongen ska starta. Med bara 16 matcher per säsong är varje match en uppbyggnad av säsongen, vilket är den mest spännande tiden på året. Det finns ingen sport som NFL. NFL: s popularitet bulldoserar fortfarande alla andra professionella idrottsliga i USA. Det är en så viktig sport att Amazon var tvungen att gå in på åtgärden genom att få rättigheterna att strömma torsdag nattfotboll till Amazon FireStick-ägare. Om du äger en FireStick och du är ett NFL-fan, bör du veta att Amazon FireStick har några fantastiska alternativ för att ge dig alla NFL-spel live. Så här kan du titta på NFL på Firestick.

Hur man tittar på NFL på Firestick

Hur man tittar på NFL på Firestick

Hur man tittar på NFL på FireStick

Det finns ingen tvekan om att NFL är en enorm affär i USA, men det finns en liknande fanbase spridd över hela världen. Många av dem är så amerikanska expats som inte kan se NFL-säsongen för det har blivit en del av deras kultur. Problemet med att titta på NFL utomlands är kanalerna som strömmar den. De är alla begränsade till USA-tittare och kan inte nås utanför USA.

Hur man tittar på NFL på FireStick med hjälp av en VPN

En VPN är dock mer än kapabel att föra dem NFL-säsongen till sina skärmar var du än befinner dig. Det är här en VPN visar sig vara en livräddare och din eldstång det medium i vilket den arbetar. Firestick är det bästa streamingverktyget du äger, och för att titta på NFL måste du installera en VPN på den för att få kanaler som Sling TV, Directv Now, Fubo TV, NFL Game Pass och ESPN unblocked. Läs detta för att veta vilken som är bästa VPN Du kan använda för att titta på NFL utanför USA. Här är vad du behöver göra för att titta på NFL.

  1. Registrera dig med en tjänsteleverantör.
  2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din enhet.
  3. Starta appen och logga in på den med VPN-kontot du just har skapat.
  4. Anslut till en amerikansk server på appen.
  5. Njut av adrenalinrushen när du strömmar NFL-spelen.

Vill du se dina favoritfotbollsspelare bli smutsiga varje torsdag? Vill bypass strömavbrott?  Vi har VPN just för det: ExpressVPN. Det ger dig en framgångsrik avblockering. Det är en tjänsteleverantör som levererar kvalitetstjänster och starka prestanda. Du får 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och bra kundservice. Om du vill använda en annan VPN-tjänsteleverantör kan du dock kontrollera tabellen nedan. 

Kanaler som strömmar NFL på FireStick

Personer som äger FireSticks har olika NFL-strömningskanaler att välja mellan. Glöm kabel, allt som någonsin gjorts var att ladda skopor med massor av pengar. Streamingtjänsterna vi pratar om är mycket billigare och erbjuder ett bättre urval av kanaler. NFL-fans, främst amerikaner, vill heja, holler, sjunga och i de flesta fall förbanna, men de kommer inte att kunna göra det om de är belägna utanför USA eller om de inte har kanalerna som strömmar över spel. Amazon FireStick är en bra enhet för den bästa NFL-strömning online-upplevelsen genom din TV. Eftersom din streamingupplevelse med FireStick varierar beroende på din geografiska plats, måste du använda en VPN på den. Din streamingupplevelse skulle bli bättre och bättre på det sättet. Låt oss titta på några av de kanaler du kan få på din FireStick:

NFL SPELPASS

Game Pass är den officiella appen för NFL är den bästa, rena fotbollsappen för alla fans, med levande lokala och primetime-spel, spännande videor och höjdpunkter, och repetitioner av varje spel med NFL Game Pass (prenumeration krävs). i alla fall, NFL Game Pass tillåter dig inte live-stream-spel, vilket är mycket upprörande för sladdar. Du behöver en VPN för att komma åt Game Pass om du är utanför USA. NFL-appen håller fansen fullständigt uppdaterad hela lågsäsongslången, med nyheter från NFL, höjdpunkter, statistik & Mer. Det spelar ingen roll var du är, NFL-appen har du täckt.

SLING TV 

Sling-TV erbjuder över 25 kanaler som ESPN, NFL Network, plus FOX, NBC och ABC. Det låter dig autentisera FOX Sports Go, NBC och WatchESPN-apparna. Tyvärr ingår inte CBS i deras kanallinje. Sling TV-appen finns på Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, iOS, Android, Chromecast samt Samsung och LG Smart TV-apparater. Det finns inga åtaganden med den här tjänsten eftersom du bara kan prenumerera på NFL-säsongen och sedan avbryta.

DirecTV nu

Directv har varit bra för att skapa något som ansluts till en TV och fungerar. Denna streamingtjänst erbjuder över 60 kanaler som DirecTV, du får ESPN, plus FOX, NBC, ABC och CBS. Genom att prenumerera på DirecTV kan du autentisera FOX Sports Go, NBC Sports, NBC och ESPN appar. Du kan använda DirecTV för att se den 99: e NFL-säsongen utan kabel i USA. Det är gratis på 7 dagar för att se alla större sportevenemang live online. DirecTV har nu det coolaste gränssnittet och de bäst dedikerade apparna på Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, iOS och Android-enheter.

 HULU LIVE TV

Hulu paketet erbjuder över 50 kanaler. Visst, det får du ESPN, men inte NFL-nätverket (eller NBA TV, MLB-nätverk). Med denna streamingtjänst kan du autentisera WatchESPN, FOX Sports Go och NBC Sports appar. Du kan använda Hulus applikation för att se NFL-säsongen 2018/2019 utan behov av kabelabonnemang. Om du redan har ett Hulu VOD-konto kan du bara registrera dig för Live TV-tillägget och få CBS. Medan Hulu Live TV är ny jämfört med de andra alternativen på den här listan, är det ett bra alternativ att titta på levande sporter utan att behöva kabel.

PLAYSTATION VUE

Få levande sport, nyheter, filmer och mer med en kraftfull programmering av DVR och On Demand, alla utan årligt kontrakt och inga överraskningsavgifter. Ladda ner appen och logga in med ditt PlayStation ™ Network-konto för att börja titta på direkt-TV på din enhet. Du får över 45 kanaler med det paketet som ESPN, NFL Network och FOX, ABC, NBC och CBS i utvalda områden. PlayStation Vue gör att du också kan autentisera FOX Sports Go, NB och WatchESPN-apparna. Innan du gör något köp bör du se till att de NFL-spel och kanaler du vill ha är tillgängliga innan du registrerar dig för den här tjänsten

Titta på NFL på FireStick

NFL dominerar TV-betyg från det ögonblick det börjar tills det slutar med tusentals människor som tittar. Ladda ner NFL Game Pass på din FireStick precis innan den nya säsongen börjar. Allvarligt. Skaffa hela säsongen på din FireStick och titta på alla pre-säsong-spel, hela 17-veckorssäsongspelen, postsäsong-spel och pro-superspel-spel. Vi vet faktiskt att du vill uppleva de känslor som skapas från att titta på den ultimata showdownen. Du vet, för ditt eget tittande nöje få en VPN på din Firestick och strömma bort alla NFL-spel.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me