Hur man tittar på NFL på Roku

Ingen kabel, inga problem! Du har många alternativ för att titta på NFL-spel med din Roku enhet. I själva verket kan du få full NFL-täckning av alla säsongens touchdowns på din enhet. Men om strömningstjänsten du slutligen väljer är otillgänglig måste du göra det använd ett VPN för att kringgå de införda begränsningarna på det. I den här guiden förklarar jag hur du kan titta på NFL på Roku var som helst i världen.

Hur man tittar på NFL på Roku

Hur man tittar på NFL på Roku

Titta på NFL Live Online på Roku

NFL-strömningskanalerna är baserade i USA, vilket betyder att de är otillgängliga utomlands. För att öka dina chanser att strömma NFL-spel måste du prenumerera på en VPN-tjänsteleverantör. Med hjälp av detta onlineverktyg kommer du till spoof din geo-plats och verkar vara någon annanstans i världen. Din anslutning till en VPN-server i ett annat land kommer ge dig landets IP-adress. Som ett resultat får du åtkomst till allt landets innehåll. Men en VPN-fördelar stannar inte här:

  • Omgå geo-begränsat material: En VPN ger dig tillgång till begränsat innehåll trots din geo-plats. Det kan omdirigera din trafik genom en server i ett annat land, vilket får dig att visas i det landet.
  • Användarvänliga VPN-applikationer: Många enkla att använda VPN-appar finns på PC, Mac, Android, iOS, Roku och FireStick.
  • Sluta ISP Throttling: Du kan undvika att din Internetleverantör stryker din Internet-anslutning genom att ansluta till en server du väljer.
  • Ultimate Privacy: All din data, information och onlineaktiviteter är krypterade och hålls borta från nyfikna ögon.

Om ditt mål är att vara det anonymt medan du strömmar innehåll online, ExpressVPN är rätt leverantör du bör välja. Företaget följer en noll-loggar-policy och använder de tuffaste krypteringsprotokollen för att säkerställa användarnas online-säkerhet. ExpressVPN kan garanterar dig åtkomst till alla slags stora strömningskanaler. Om du vill se andra VPN-tjänsteleverantörer bör du förmodligen kolla in tabellen nedan.

Kanaler som strömmar NFL på Roku

Det finns gott om strömningstjänster du kan välja mellan för att strömma de mest bevakade sporterna i USA live och online. NFL kommer att starta i september, och din Roku kommer att ge dig alla strömningskanaler du kan begära.

Om du är ett NFL-fan, då få strömningstillgång till alla sändningskanaler är kritiskt viktigt. För att inte tala mycket lätt att göra. Allt du behöver göra är att lägga till dina Roku appar / tjänster som kommer att strömma NFL. Vissa kan behöva prenumeration även efter att du har blockerat dem med ett VPN. Det här är kanalerna där du kan NFL-spel live online.

NFL Game Pass

Spelpass är en utmärkt bra kanal för fotbollsfans. Det är där du kan titta på varje enskilt spel under säsongen på begäran direkt efter det slutar. Till många besvikelser av många snörare, NFL Game Pass tillåter dig inte att streama spel live.

Medan amerikanska invånare kan se NFL-spel live på Game Pass, måste andra utanför USA använda en VPN för att komma åt det. Observera att du måste ställa in din IP-adress utanför landet innan du köper Game Pass.

DirecTV nu

DirecTV nu kunder har tillgång till strömmande NFL-nätverk via Watch NFL Network, tillgängligt på NFL.com och NFL-appen över anslutna TV- och mobila enheter. NFL-nätverket är tillgängligt utan extra kostnad för alla DirecTV Now-abonnenter på “Just Right” och ovanför paket.

Om du prenumererar på DirecTV får du naturligtvis ESPN, FOX, NBC, ABC och CBS- inom utvalda områden. Denna prenumeration gör att du också kan autentisera följande appar: Fox Sports Go, NBC Sports, NBC och ESPN. Du kan också titta på NFL: s 99: e säsong utan kabel i USA.

Sling-TV 

För denna säsongs NFL-spel, Sling-TV är det bästa streamingalternativet för fotbollsfans. Det här är vad Sling TV erbjuder i varje tjänst: Sling Blue – få ett Sling Blue-abonnemang ($ 25 per månad) för åtkomst till NFL-nätverk. Sling Blue-kunder på utvalda marknader kan titta på spel på FOX och NBC.

Lägg till sport extra ($ 10 per månad) till din Sling Blue-tjänst för att få NFL RedZone att fånga varje poängspel hela säsongen till det lägsta priset runt. Sling Orange – lägg Sling Orange till ditt prenumeration för det ultimata paketet och få alla matchningar på Monday Night Football på ESPN.

PlayStation Vue

PlayStation Vue erbjuder ett strömmande TV-paket som laddar 40 $ per månad, även om dess 60-plus-kanals Core-paket – som lägger till lokala sporter, NFL-nätverket, plus ESPNews och ESPN- är $ 45 i de städer som erbjuder live lokal sändning.

Prenumeranter kan också få NFL Red Zone, ett kompendium av söndags touchdown-spel, för en extra $ 10 per månad. PlayStation Vue är också tillgängligt på PlayStation, Android-TV: er, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast och Roku.

 Hulu Live TV

Denna tjänst debiterar 40 $ per månadHulu den senaste tjänsten, Hulu With Live TV, ger tillgång till lokala sändningar ABC, CBS, Fox och NBC på vissa marknader. Du kan också få CBS Sports, ESPN och Fox Sports, men inte NFL Network och NFL RedZone direkt.

Hulu With Live TV är tillgängligt på Android- och iOS-telefoner och surfplattor, Amazon Fire TV- och Apple TV-streamingspelare och Xbox-spelsystem. Även om Hulu Live TV är relativt ny i VPN-scenen fungerar den fortfarande som ett fantastiskt streamingalternativ för att titta på live-sport – onödigt med kabel.

Titta på NFL på Roku Anywhere

Att få tillgång till Sling TV, NFL Game Pass, Directv Now, PlayStation Vue och Hulu Live TV innebär att du kan strömma NFL 2019 live online från var som helst i världen. Och Roku ger det enklaste sättet för dig att strömma underhållning av alla slag, inklusive NFL på din TV.

Nu, när du vet hur processen går, vilket VPN ska du välja? Låt mig veta dina val i kommentarerna.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me