Hur man tittar på NHL på Apple TV Live

NHL-säsong kommer upp, och hockeyfans över hela världen letar efter sätt att titta på det utan några komplikationer. Antalet kanaler att sända spelen är imponerande. Men inte alla dessa kanaler kan nås från utanför USA lätt. Om du äger en Apple TV, kommer du att märka att de flesta strömmande kanaler på den är geo-blockerad utanför USA. Det enda sättet hockeyfans från olika delar av världen kan komma åt dessa kanaler är av en VPN-tjänsteleverantör. Med det sagt, låt oss undersöka vilka kanaler spelen är på i år, och hur man strömmar NHL på Apple TV.

Hur man tittar på NHL på Apple TV

Hur man tittar på NHL på Apple TV

Hur man tittar på NHL på Apple TV

Den nya NHL-säsongen börjar 2 oktober 2019, och kommer att sluta på 4 april 2020. Det är en värd av appar du kan använda för att streama hockeyspel på Apple TV. Men eftersom de flesta av dessa kanaler är geo-blockerad utanför USA, Du måste använda ett VPN-måste för att den strömmande upplevelsen ska ske.

Spelen kommer att sändas på NBC-anslutna kanaler igen i år: NBC, NBCSN, CNBC, NBCSports, USA och NHL-nätverket. Här är några andra kanaler som sänder NHL-spelen.

NHL.TV

NHL.tv är den officiella streamingkanalen för NHL. Du kan titta på feeds hemma eller borta och välja upp till fyra spel samtidigt. Håll med på alla teamets poäng, scheman, nyheter, videor och spelplaner i den här appen.

Se viktiga spel och avgörande stunder med höjdpunkter i spelet och efter spelet med NHL.TV. Fans kan strömma varje out-of-market regelbundet säsong live eller på begäran. Om NHL.tv är ditt val, kan du registrera dig för tjänsten med två planer:

Om du tittar närmare på bilden kommer du att märka att det finns en varning under planerna. I meddelandet står: “Blackout och andra begränsningar gäller, inklusive nationella blackouts.” 

Om du inte känner till termen blackouts är det när a större kabelleverantör har sändningsrättigheter för vissa spel. Sedan kommer alla strömningstjänster att försvinna under matchen. Du kan se det som en uppspelning senare (Vem vill ha det?).

Om du för närvarande bor i Förenta staterna, du måste maskera din plats till ta sig runt NHL-blackouts och se ditt favorit NHL-team live online via:

Fubo TV

Fubo TV är en TV-streamingtjänst som huvudsakligen fokuserar på sport. Om du äger en OTA-antenn som hämtar NBC och du också prenumererar på FuboTV, kommer du att kunna fånga alla 2019/2020 NHL action live online. Fubo TV har mer än 225 000 prenumeranter i USA, och vi kan se varför.

Tjänsten erbjuder de bästa kanalerna inom sportindustrin. Dess Standardplan Med ensam kan du navigera genom 115 kanaler med fullständig enkelhet. Det inkluderar liknande NBCSN, NBC Sports, CNBC, USA, och den Golfkanal. Fubo Standard

När NBC Sports ingår i paketet behöver du inte oroa dig för att sakna NHL-matcher alls. Detta är vad deras FAQ-avsnitt säger under frågan “Är ligor som NFL, NBA, MLB, och andra tillgängliga? “

“Absolut! Inte bara har fuboTV NFL, NBA och MLB, utan du kan också titta på NHL, NASCAR, golf, boxning, MMA, tennis, college sport och mer. ”

Om du är ett djupt hårt sportsfan kan du alltid välja det Fubos Sports Plus-tillägg. Det är för $ 8.99, och det ger dig ett bredare urval av sportkanaler att strömma live.

Sling-TV

Sling-TV  är en tjänst som gör att tittarna kan njuta av TV till billigare kostnader än kabel. Den snurrevolutionen har gett Sling-TV en abonnentbas av 2,42 miljoner prenumeranter under 2018. Siffrorna fortsätter att växa med tillstånd av vad den här tjänsten har att erbjuda.
Det finns inget långsiktigt kontrakt eller åtagande.
Du väljer bara en plan, väljer din betalningsmetod och live-TV står till ditt förfogande.
Sling TV har bara tre planer – var och en har en specifik kanalkatalog. Låt mig först visa dig paket:

 • Orange – 32 kanaler för $ 25
 • Blå – 46 kanaler för 25 $
 • Orange + Blå – 53 kanaler för 40 $

En sak att hålla ett öga på, om du vill strömma NHL, måste du prenumerera på det Blått paket som det inkluderar NBC Sports. De Orange paketet saknar NBC men inkluderar andra kanaler för olika intressen.
Men om du vill ha det bästa från båda världarna, gå till Orange + blå, det inkluderar båda paketens kanaler och du sparar mycket pengar.

DirecTV nu

DirecTV nu är mer som kabel-TV utan kontrakt eller satellit. Det tar höga priser men erbjuder hundratals kanaler i utbyte. Om du letar efter oändlig surfing genom kanalupplevelse kan den här tjänsten vara ett bra alternativ för dig.

Det finns sex olika paket att välja mellan om du vill gå med i tjänstens 1,34 miljoner betal-TV-prenumeranter. Planerna är som sådana:

 • Välj: $ 59.99 / month
 • Underhållning: $ 64.99 / month
 • Val: $ 69.99 / month
 • Xtra: $ 79.99 / month
 • Slutlig: $ 84,99 / månad
 • Premiärminister: $ 134,99 / monthDirecTV-planer

Om du vill nöja dig med NBC Sports, du bör välja DirecTV Now’s Entertainment tier. Men de som inte verkar släppa taget NHL-nätverk, kommer du att kunna komma åt det med Xtra-paket och högre.

Kolla vad varje paket har att erbjuda, kanske hittar du något annat innehåll du kanske är intresserad av annat än NHL.

Hulu Live TV

Hulu live erbjudande sätter Hulu i live-streaming TV-spel. Om du bor i rätt område, $ 49.99 en månad får dig NBC, USA, NBCSN, CNBC och till och med NBC Golf. Om du redan har en Hulu VOD-konto, Du kan helt enkelt registrera dig för Live TV-funktionen och få alla livekanaler du vill ha.

Medan Hulu Live TV är relativt fortfarande ny jämfört med de andra alternativen på den här listan, är det ett utmärkt alternativ att titta på live-sport utan kabel ändå.

Hulu har många reklamfilmer med vuxna teman före, under och efter familj och sportinnehåll, så om du tittar på slutspelet med barn, kanske Hulu inte är det mest lämpliga valet för din familj.

Nyligen har Hulu lagt till en Funktion för annonsväljare, som låter dig välja mellan olika annonser och annonsörer, vilket ger dig val och kontrollera över annonserna som spelas.

Eller helt enkelt kan du bli av med de irriterande annonserna genom att beskjuta en extra avgift ovanpå ditt månadsabonnemang. Hulu Basic kostar $ 4.99 men kommer med annonser. Men Premium-planen kostar $ 11,99 per månad, där inga annonser finns. Så om du inte kan tolerera att annonser dyker upp då och då, den Premiumpaket är vad du letar efter.

Hur man tittar på NHL på Apple TV med hjälp av en VPN

Till kringgå NHL-blackouts eller komma åt NHL-strömningskanaler utomlands, behöver du ett virtuellt privat nätverk. En VPN ansluter din enhet till en av de många servrar som finns i det land där innehållet du försöker nå är baserat.

den skapar en privat digital tunnel, som din anslutning omdirigeras igenom. Detta inte bara krypterar dina data men ger dig också IP-adress av det land du valde.

Följaktligen kommer du att kunna komma åt allt innehåll som din IP-adress tillåter. Men låt oss titta på alla andra fördelar du får med ett VPN:

 • Omkoppla ISP-throttling och strömma videor i full HD.
 • Det hjälper dig att komma runt geo-block och blackouts.
 • En VPN döljer surfaktivitet från lokala nätverk och internetleverantörer.
 • Det sparar pengar med gränsrelaterade köp.
 • Gör att du kan använda offentliga WiFi-hotspots på ett säkert och säkert sätt.
 • Titta på dina favorit-sportkanaler var som helst i världen.
 • Det ger dig en tillfällig IP-adress.

Stegen

Innan vi börjar bör du veta det Apple TV är inte nativt kompatibelt med VPN-klienter. Du måste sedan installera VPN-applikationen på din router. Om du inte vet hur detta, erbjuder de flesta VPN-leverantörer guider för att hjälpa dig eller följa sidan som presenteras i stegen nedan.

Ett annat sätt att få åtkomst till begränsat innehåll är att använda en Smart DNS-proxy. VPN som jag rekommenderade nedan har MediaStreamer, a Smart DNS-proxy som kan ställas in på din Apple TV ansträngning.

Så med det sagt är du redo att gå igenom stegen nedan för att titta på NHL på Apple TV var som helst:

 1. Först, prenumerera på en VPN-tjänsteleverantör. Eftersom jag är din guide idag tar jag på mig att rekommendera ExpressVPN.
 2. Eftersom VPN: n inte är kompatibla med Apple TV, bör du göra det installera VPN på din router.
 3. När VPN är installerat, logga in med ditt användarnamn och lösenord.
 4. Anslut till en Amerikansk server.
 5. Starta kanalens applikation på din Apple TV.
 6. Strömma NHL: s säsong 2019/2020 bor var som helst på Apple TV.

ExpressVPN är mer än kapabel att få dig NHL utanför USA på Apple TV. Det är en väl fungerande och pålitlig leverantör som garanterar förbikoppling av geobegränsningar.

Det är exakt vad du behöver för varje NHL-värdskanal som inte är blockerad i någon del av världen. Om ExpressVPN är för dyr för dig kan du alltid kolla in den andra bästa VPN-tjänsteleverantörer för Apple TV i tabellen nedan.

Titta på NHL på Apple TV

Den här artikeln är för hockeyfans som ingår i Apple-gemenskapen. De som vill streama NHL på sin Apple TV måste följa stegen i guiden.

Förhoppningsvis ger det dig en allmän uppfattning om alla NHL-strömningskanaler tillgängliga på Apple TV och vad du behöver göra för att få dem. Med en VPN, alla dessa kanaler kan vara din även om du inte var i USA.

Att fånga varje NHL-spel låter inte så komplicerat nu, eller hur? Om du behöver hjälp med att ställa in en VPN-anslutning, låt mig ropa i kommentarerna. Jag hjälper dig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map