Hur man tittar på NHL på FireStick Live

NHL “All Out, All Game, All Season” närmar sig snabbt och kommer att starta den 15 september. Det kommer att bli en spännande säsong, som fansen inte kan missa. NHL fans som så råkar vara FireStick-ägare kommer att glädja sig över att veta att de kan strömma NHL-säsongen med sin FireStick.

Men om de inte är i USA, har de inget annat val än att sitta på bänken. Om inte, naturligtvis, dessa fans använd ett VPN för att avblockera vilken kanal som inte är tillgänglig för dem var de är. Om du inte vet vad jag pratar om, förklarar den här artikeln allt.

Hur man tittar på NHL på FireStick

Hur man tittar på NHL på FireStick

Hur man tittar på NHL på FireStick med hjälp av en VPN

Gör dig redo för NHL-fans när du ska bevittna det bästa hockeyspelet i dina liv. Och en VPN är det verktyg du behöver för att strömma dessa på din Firestick. Firestick-servrarna som ett anständigt verktyg för den typen av jobb. Men du måste fortfarande få en VPN för att få åtkomst till alla dessa NHL-kanaler. När du har installerat en får du åtkomstkanaler som Sling TV, Directv Now, Fubo TV, NHL.TV och ESPN.

Med hjälp av bästa VPN, du vet vilken VPN du ska använda för att titta på NHL utomlands. Här är också stegen du måste följa titta på NHL på Firestick när du använder ett VPN:

  1. Undersök alla tillgängliga VPN på marknaden.
  2. Prenumerera på den du hittar bäst lämplig.
  3. När du prenumererar, skapa ett VPN-konto.
  4. Installera applikationen och aktivera den. 
  5. Logga in.
  6. Sök i appen efter servrar i de länder du vill ha.
  7. Anslut i det här fallet till en amerikansk VPN-server.
  8. Som en amerikansk virtuell lokal, strömma hela NHL-säsongen.
  Как да гледате зимни олимпийски игри 2023 на живо онлайн

Om du vill bypass strömavbrott och titta på NHL-spelen, du behöver en tjänsteleverantör som ExpressVPN. Denna leverantör garanterar dig de resultat du letar efter. ExpressVPN lovar imponerande tjänster och ger starka föreställningar.

Du får också dra nytta av en 30-dagars återbetalningspolicy och utmärkt kundsupport. Men om du inte hittade att det passar dina behov kan du alltid kolla in andra VPN, som du hittar i tabellen nedan.

Kanaler som strömmar över NHL på FireStick

FireStick-ägare har många NHL-strömningskanaler att välja mellan. Kabeln är ute och strömmningstjänster är i. Dessa tjänster har ett brett utbud av kanaler och erbjuder överkomliga priser. Hockeyfans som lever utanför USA kommer inte att kunna komma åt någon av dessa streamingtjänster utan en VPN-tjänsteleverantör.

Amazon FireStick är en utmärkt enhet för att strömma NHL från, men utan VPN utanför USA är den värdelös. Därför att vad du får se på din FireStick beror på din geografiska plats, en VPN är en absolut nödvändighet. Om du till exempel bor utanför USA kommer du inte att kunna strömma, än mindre åtkomst till tjänster som Hulu, NHL.TV eller HBO Go.

Titta på några av de kanaler du kan få på din FireStick för att titta på NHL-spelen:

1. NHL.TV

De NHL har just lanserat en ny app för alla Amazon Fire TV, Fire TV Stick och Fire TV Edition TV-modeller. Den nya appen ger tillgång till NHL-TV där hockeyfans kan se out-of-market-spel live och på begäran.

Appen inkluderar ett gratisspel för veckan för att ge det en gång, men du behöver ett NHL-TV-abonnemang för att njuta av allt som appen har i butiken. Spel via NHL-appen strömmas i HD med 60 bilder per sekund.

  Как да гледате DirecTV извън САЩ чрез VPN или Smart DNS

2. Sling TV 

Sling-TV tjänsten erbjuder sina abonnenter mer än 25 kanaler som ESPN, Center Ice och ABC. Med det här prenumerationen får du verifiera FOX Sports Go, NBC och WatchESPN-apparna på dina strömningsenheter. Tyvärr är CBS inte en del av kanalens line-up.

Det viktigaste är att Sling TV-appen är kompatibel med Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, iOS, Android, Chromecast samt Samsung och LG Smart TV. Du har möjlighet att bara prenumerera på NHL-säsongen och sedan avbryta. Med Sling TV är du inte skyldig att göra några åtaganden.

3. Hulu Live TV

Hulu levereras med ett paket som erbjuder över 50 kanaler. Med denna streamingtjänst kan du autentisera WatchESPN, FOX Sports Go och NBC Sports appar. Du kan använda Hulus applikation för att titta på NHL-säsongen utan kabelabonnemang.

Om du redan äger ett Hulu VOD-konto kan du registrera dig för Live TV-tillägget. Medan vissa kan jämföra Hulu Live TV med de andra tjänsterna på listan, kan du använda den strömma live-sport utan kabel.

4. PlayStation Vue

PlayStation Vue är en streamingtjänst som är avsedd för sladdar. Det ger dig NBCSN och CNBC. De mest nationella tv-apparaterna för reguljär säsong i USA är på NBCSN, och vissa playoff-spel finns på NBCSN och CNBC.

Genom att använda PlayStation Vue-tillägget kan du titta på varje postsäsong-spel på NBC, NBCSN och CNBC, samt varje “veckans spel” på NBC.

5. DirecTV nu

Ett erbjudande om 60 kanaler med DirecTV nu, inkluderar ESPN, FOX, NBC, ABC och CBS och möjligheten att autentisera dem alla. Många DirecTV-prenumeranter har berömt tjänstens smidiga gränssnitt och höga enhetskompatibilitet. Du kan få DirecTV Now på Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, iOS och flera Android-enheter.

  Hur man döljer IP-adress i Windows 10

Utnyttja tjänstens kostnadsfria 7-dagars testversion och titta på de viktigaste sportevenemangen live online. Du kan till och med titta på NHL-säsongen på DirecTV onödigt med kabel och utanför USA.

Titta på NHL på FireStick

Har en pålitlig VPN på en FireStick rekommenderas alltid för integritets-, säkerhets- och strömningsändamål. Allt du behöver göra för att få tillgång till NHL-strömningskanalerna är att få ett VPN. Anslut sedan till en server där kabel-tv-leverantörer inte sänder spelen och strömmar alla NHL-spel när du vill.

Se Gordie Howe-tricks, heja på ginos och fira ett celly när du har tagit bort kanalerna med en VPN och låt mig veta allt om det i kommentarerna nedan. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me