Hur man tittar på Open Championship 2019 Live Online

Är du glada över att se Francesco Molinari försvara sin eftertraktade Claret kanna på 2019 Open Championship? Om så är fallet, stäm in från 18 juli till 21 juli 2019 och titta på all den historiska golfaktionen som går ner i Royal Portrush Golf Club, County Antrim, Nordirland. Sky Sports och NBC Sports kommer att sända stora Open i Storbritannien respektive USA. Men båda dessa kanaler är geo-begränsade. Men oroa dig inte, vad som händer under de kommande fyra dagarna behöver du inte missa en gunga. Det är därför jag är här i första hand. Så här kan du titta på Open Open Championship 2019 överallt.

Stream Open Chamunity Royal Birkdale Live

Hur man tittar på Open Championship 2019 Live Online

De öppna streamingkanalerna för 2019

Som jag nämnde ovan är kanalerna som sänder den 148: e upplagan av turneringen geo-begränsade till sina egna länder. Med andra ord, om du bor utanför dessa regioner, du kommer inte att kunna komma åt något av tjänsternas innehåll, inklusive Open 2019: s live stream. Du ser, strömningstjänster kan och kommer bestäm din faktiska plats genom att undersöka din IP-adress när du närmar dig deras webbplats eller app.

När kanalen ser ut att du inte befinner dig inom täckningsområdet kommer den att blockera din åtkomst på en gång. Det behöver inte vara fallet. Jag skapade den här guiden av en anledning, minns du? Jag kommer att visa dig hur du avmarkerar någon av dessa kanaler senare i den här artikeln. För tillfället, kolla in tjänsterna som sänder 2019 Open i listan nedan:

 • NBC Sports (USA)
 • Sky Go (STORBRITANNIEN)
 • Nu TV (STORBRITANNIEN)
 • Fubo TV (USA, gratis 7-dagars rättegång)
 • Kayo Sport (Australien)
 • OSN Play (Mellanöstern)

Hur man tittar på Open Championship 2019 Live med VPN

Att kringgå regionala begränsningar blir inte lättare när du arbetar med ett VPN. Du får tillgång till Sky Go, NBC Sports, Kayo Sports, liksom alla kanaler runt om i världen där VPN har servrar.

EN Virtuellt privat nätverk döljer din offentliga IP-adress och ersätter den med en tillfällig en beroende på servern du ansluter till. När en anslutning har upprättats visas du som en användare som har åtkomst till internet från den regionen. Som ett resultat får du full tillgång till det territoriets exklusiva onlineinnehåll.

Ta till exempel NBC Sports, den är baserad i USA och tillåter visning för de som bor i landet. Om du är utomlands, bara ansluta till en amerikansk server, få en Amerikansk IP-adress, och kanalen står till ditt förfogande. Så enkelt som det.

Förutom att kringgå geo-restriktioner, var VPN: er och kommer alltid att vara säkerhetsverktyg. De kommer med kryptering av militär kvalitet för att säkerställa din online säkerhet hela tiden när du är online. Dessutom, när du ansluter, du täcka din IP-adress, höger? Det är inte bara för att komma åt begränsade kanaler, du kommer också till surfa på internet oupptäckt och undvika din ISP: s övervakningsvanor.

Stream The Open 2019 – The Steps

Nu när du vet vad en VPN är och kan, ska vi fortsätta till avblockeringsprocessen? Så här får du åtkomst till kanalerna var som helst i världen och titta på UK Open live:

 1. Få ett VPN-prenumeration genom att registrera dig med en trovärdig VPN-tjänst. Om du inte vet vad du ska välja rekommenderar jag starkt att du investerar i ExpressVPN (Jag kommer att utarbeta mer nedan).
 2. När du har skapat ditt konto, stanna på deras sida och få sin dedikerade applikation baserat på den enhet du använder. VPN: er är mestadels kompatibla med iPhones, iPad, Windows, Mac och Fire TV.
 3. Appen laddas ner, kolla. Nu, starta den och logga in med ditt VPN-konto.
 4. Detta steg beror på kanalen du har valt att arbeta med. Du behöver ansluta till en server där tjänsten är tillgänglig:
  • US-server för NBC Sports.
  • UK-server för Sky Go.
  • Australiensisk server för Kayo Sport osv …
 5. Du vet om anslutningen upprättades när “Ansluten” tänds i grönt.
 6. Slutligen, starta din valda kanal och strömma 2019 Open Championship lev var du än är.

Jag har testat dussintals VPN genom åren och ingen av dem kom nära vad ExpressVPN. Jag rekommenderade detta VPN eftersom jag vet vad den kan, jag är en kund. De offer flammande snabba servrar i USA, Storbritannien, Australien och Kanada. Det är bara en del av det som de kan skryta med 2000+ servernätverk. Testa dem, de har en 30-dagars återbetalningsgaranti. Du förlorar ingenting. Om ExpressVPN inte är din kopp te, kolla in andra toppleverantörer Nedan.

Hur man streamer det öppna mästerskapet med smarta DNS-proxy

Kan inte tyckas komma runt det hastighetsfall som en VPN-kryptering orsakar? Oroa dig inte, ni har ett alternativ, skriv in Smart DNS Proxy. Denna tjänst är en helt annan metod, men den leder till samma resultat i slutändan. Smart DNS fungerar av omladdning av bitar av din trafik som återspeglar var du verkligen är. Resten förblir obemärkt. Som ett resultat får du åtkomst till alla kanaler runt om i världen om den smarta DNS-leverantören stöder den.

Precis som alla tjänster, det finns det goda och det dåliga. Det är också fallet med Smart DNS Proxy. Kolla in dem nedan:

 • Först kan Smart DNS ställas in på ett brett utbud av enheter. Det är en över VPN: er. Du får bokstavligen ta bort blockering av innehåll med liknande PlayStation, Roku, Android, iOS, Mac, Windows, Apple TV, Amazon Fire Stick, Xbox och mer.
 • Tjänsten krypterar inte dina data, vilket innebär att ingen extra säkerhet skulle vara närvarande. Du surfar på internet oskyddat och komprometteras helt. i alla fall, din anslutning förblir på full hastighet.
 • Smart DNS ändrar inte din IP-adress. Det är bra om du anser att du kan få tillgång till dina lokala TV-tjänster och geobegränsade på samma gång. Å andra sidan, din plats är exponerad.

Precis som jag rekommenderade ExpressVPN ovan för en VPN-leverantör, rekommenderar jag starkt för användningen av Unlocator i Smart DNS-avdelningen. Det har funnits sedan 2013 och kunde spärra mer än 233 kanaler runt världen. Det är ett antal som ingen av de andra leverantörerna på marknaden har lyckats uppnå. De är otroligt snabbt och pålitligt. Prova deras tjänst, det finns en gratis 7-dagars rättegång om du har dina tvivel, ingen kreditkortsinformation behövs.

2019 Open Championship – Vad är vad

Open 2019 återvänder till Nordirland för första gången år över 60 år. Det är en av, om inte de äldsta och mest historiska huvudfigurerna som äger rum varje år på en UK-länkkurs. Förra året nådde Francesco Molinari Claret kannan på Carnoustie. Tiger Woods kommer att se ut att vinna sin andra major den här säsongen efter en chockerande seger på Masters 2019, medan Rory McIlroy kommer in som favorit.

Vem tror du att årets vinnare blir? Tja, jag antar att det kommer att bli en episk showdown eftersom tidigare mästare tävlar i 148: e öppna mästerskapet. Låt oss titta på några av de bästa namnen.

 • Francesco Molinari
 • Jordan Spieth
 • Henrik Stenson
 • Zach Johnson
 • Rory McIlroy
 • Phil Mickelson
 • Ernie Els
 • Darren Clarke
 • Louis Oosthuizen
 • Stewart Cink
 • Pádraig Harrington
 • Tiger Woods
 • David Duval
 • David Duval
 • Paul Lawrie
 • Tom Lehman

Om du vill veta mer, kolla in 2019 öppet mästerskapsplan. På så sätt kommer du inte att missa en gunga.

Hur man tittar på Open Championship på Carnoustie Live Online?

Tiger Woods och Rory Mcllroy är favoriter för att vinna den eftertraktade Claret Jug på Royal Portrush i år. Vilken golfspelare tror du kommer att gå sigrande på British Open 2019? Använde du VPN eller Smart DNS att få din önskade kanal? Dela dina tankar och förutsägelser nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me