Hur man tittar på PBS utanför USA?

Vill du titta på PBS eller PBS Kids i Kanada, Australien, Storbritannien eller någon annanstans utanför USA? Ställ dig i kön. Jag har redan tagit det och misslyckats. Visar sig, jag är inte i geografiskt godkänt område. Men jag fick veta att jag kunde vara om jag prenumerera på en VPN- eller Smart DNS-tjänst. Fortsätt bara läsa för att lära dig hur.

Hur man tittar på PBS utanför USA?

Hur man tittar på PBS utanför USA?

Hur man tittar på PBS utanför USA med VPN

Om du någonsin har provat titta på videor på PBS eller PBS Kids i Kanada, Storbritannien eller någon annanstans utomlands, har du antagligen redan stött på följande geofel:

“Vi är ledsna, men den här videon är inte tillgänglig i din region på grund av rätt begränsningar.”

Handlingen av kringgå restriktioner för geobegränsat innehåll kräver involvering av ett VPN-verktyg. Om du inte vet, står VPN för ett virtuellt privat nätverk, och det är ett cybersecurity-verktyg som tillåter dig tillgång till innehåll som inte är tillgängligt för dig samtidigt som du behåller dina data och trafik helt under omslag med mest säkra protokoll.

Den privata tunneln – skapad av en VPN – skickar dina data genom krypteringar som förvandlar den till orörliga information. Ingen får under några omständigheter komma åt dina data, och det är så du får det ultimat säkerhet. Men det slutar inte där. Läs mer för att lära dig mer om vinster med ett VPN:

 • Få blockerat innehåll: Med allt existerande geo-begränsat innehåll och lika många som vill komma åt dem, kan en VPN hjälpa dem att få allt som de stöter på och inte kan komma åt.
 • Bli av med ISP Throttling: När du är ansluten till ett VPN behöver du inte längre drabbas av plötsliga fall i anslutningarna. Det beror helt enkelt på att en VPN förhindrar att det händer.
 • Hög sekretess: Förpacka dina data med krypteringar, lägg till lager av sekretess och säkerhet till alla dina online-aktiviteter.
 • Vänliga och kompatibla VPN-applikationer: Du kan installera och konfigurera vilken VPN som helst på nästan alla plattformar: PC, Mac, Android, iOS och FireStick.
  ¿Cómo obtener una dirección IP india en el extranjero?

Bästa VPN för PBS

När det gäller den bästa VPN som blockerar innehåll som PBS eller nästan alla andra, ExpressVPN överst i listan. Företaget äger ett stort servernätverk med tusentals och thus av servrar på olika platser. Som ett resultat tycker användare från hela världen att ansluta till sina servrar ganska enkelt.

Deras extremt användbar kundservice dygnet runt gör att du inte vill dra nytta av 30-dagars återbetalningspolicy men prenumerera för gott. Du kanske vill kolla in andra leverantörer, som du hittar i tabellen här nedan.

Hur man avblockerar PBS utomlands med smarta DNS-proxy

En smart DNS-tjänst betraktas också som en online-lösning som ökade till popularitet i en tid med ökad geo-blockeringsteknologi. Denna metod har gjort det möjligt för många internetanvändare tillgång begränsat material från alla delar av världen. Till skillnad från ett VPN döljer det inte din IP-adress. Istället förblir det synligt för allmänheten, vilket är ett svar på en smart DNS-brist på krypteringsprocess.

Det faktum att det inte lägger användarens data genom krypteringar gör det mindre säkert än ett VPN. Men det har ingen som helst effekt på dess avblockera förmågor. Om något, det är mycket snabbare än ett VPN. Läs mer om ett smart DNS nedan:

 • Ett smart DNS-verktyg är kompatibelt med nästan alla strömningsenheter.
 • Du kan inställning Smart DNS på enheter som PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Wii, PC, Mac, iPhone, iPad och Android.
 • Utmärkta avblockeringsfunktioner.
 • Vad du får ta bort blockeringen beror på vilken typ du har valt att prenumerera på.
 • När transparenta proxyer eller DNS-kapning finns, fungerar inte en smart DNS som fungerar korrekt.
 • Du kan inte välja din nya virtuella plats manuellt med en smart DNS.
  Cómo ver la NFL en Roku

Unlocator kommer fullpackad med hjälpsam kundservice, en 7-dagars återbetalningspolicy, och supersnabba hastigheter. Den danska produkten är kompatibla på många plattformar och kan avblockera över 200 kanaler, vilket är otroligt. Det är inte många proxyer som kan göra det.

PBS-kompatibla strömningsenheter

 • Windows PC
 • Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Roku
 • Android TV
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV

Hur man avblockerar PBS utanför USA – Wrap Up

I ett nötskal, om du vill åtkomst till geo-blockerade strömningskanaler eller webbplatser utomlands, måste du skämma bort din online-plats.

Både VPN- och Smart DNS-proxyer låter dig göra just det. Vilken metod du väljer är helt upp till dig, men vi vill gärna veta ändå, så släpp en kommentar nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me