Hur man tittar på Rick och Morty säsong 4 live online

Väntan är över. Två år har gått sedan finalen i säsong 3 tillbaka i oktober 2023. Nu fjärde säsongen av Rick och Morty är äntligen här. Stäng er själva, på 10 november 2023, hit-animerad sci-fi-komedi för vuxna kommer tillbaka till Vuxen simma. Det finns dock ett problem. Simning för vuxna är inte bara begränsad till tittare från 15 år och uppåt; det är också endast tillgängligt i USA. Men det finns en väg runt det. Så här kan du se Rick och Morty säsong 4 var som helst.

Hur man tittar på Rick och Morty säsong 4 live online

Hur man tittar på Rick och Morty säsong 4 live online

Rick and Morty – Reser universum, men fortfarande i USA

Adult Swim är en av de största kanalerna i USA. Det är grundläggande kabelnätverk ett nätverk med personer 18-34 och 18-49. Tjänsten används i över 94 miljoner amerikanska hem. Betoning på (US Homes).

Så populärt som “Rick och Morty” är, premiären kommer inte att finnas utanför USA: s gränser. Så småningom kommer showen att finnas tillgänglig på Netflix när säsongen är slut, men vem vill vänta så länge.

Jag har alltid undvikit spoilrar tack vare mina vänner i USA. Men om en spoiler träffar, förstörs hela showen. Det var därför den här säsongen, jag var beredd och jag ska hjälper dig med detta problem.

Du ser, Adult Swim är en av de strömmande kanalerna som dikterar vad du får åtkomst baserat på din geografiskt läge. Det är beroende av din IP-adress för att avgöra var du bor och avsluta din åtkomst omedelbart om du råkar vara utanför USA.

Låt mig visa dig vad som händer. Det här är vad jag fick när jag försökte titta på sniktittet från den fjärde säsongen på Vuxen simma. (P.S: Jag bor i Storbritannien).

  Cómo ver los agentes de Marvel de S.H.I.E.L.D. S6 en línea

“Blockerad. Tyvärr måste det finnas någon form av begränsning för innehållet vi strömmar här. Kom tillbaka senare eller välj en annan ström. “Rick och Morty vuxen simmar fel

Någon sort, va? Som om du inte är den som inför dessa geo-begränsningar Vuxen simma. Hur som helst, det finns en lösning som du kan använda för att kringgå sådana begränsningar och se Rick och Morty säsong 4 live var som helst. Jag fick er alla pumpade upp, eller hur? Nåväl, läs nästa del, och du är all bra att gå.

Rick and Morty säsong 4 – över hela världen

Det har aldrig varit lättare att få tillgång till innehållet i Adult Swim utanför USA Virtuellt privat nätverk. Du ser, om du vill ha kanalen utomlands, borde du göra det ändra din virtuella plats och verkar vara i USA. Det är precis vad en VPN gör.

När du ansluter till ett VPN kommer du ändra din vistelseort till vilken servern du länkade till är baserad. Om servern till exempel är i USA, en Amerikansk bosatt, du ska vara. Väldigt enkelt.

När anslutningen äger rum får du ett USA: s IP-adress. Då kommer du att ha full tillgång till vuxen simning, såväl som flera Amerikanska tjänster.

Men det är inte vad en VPN bara kan. Detta cybersecurity-verktyg omdirigerar hela trafiken genom a privat tunnel, krypterings det i processen. På så sätt kan ingen hacker få tag på din privata information även om du var ansluten till offentliga nätverk.

Dessutom en VPN döljer din riktiga IP-adress och tilldelar dig en ny, som nämnts ovan. Bortsett från att blockera blockerat innehåll kommer du att göra det surfar på webben anonymt, undvika någon nyfikna handlingar av din Internetleverantör och online snoopers.

Stegen

OK. Så nu vet du vad en VPN är och gör. Låt mig visa dig hur du gör det avblockera vuxen simma och se Rick och Morty säsong 4 var som helst:

 1. Först, registrera dig för en VPN-tjänsteleverantör. En VPN med snabba servrar i USA rekommenderas starkt för HD-Streaming. Ta mitt råd, gå för ExpressVPN.
 2. När du skapar ett konto, ladda ner deras dedikerade applikation på en enhet som stöds. Du hittar klienter för Android, iOS, PC, Mac och Fire Stick.
 3. Kör sedan VPN-appen, logga in med ditt användarnamn och lösenord, och öppna serverlistan.
 4. Anslut till en Amerikansk server och kontrollera din nya IP-adress med den här IP-verktyg.
 5. Starta Vuxen simma webbplats eller deras dedikerade app.
 6. Strömma Rick och Morty säsong 4 vart du än är.
  Hur man tittar på Magenta TV utanför Tyskland

ExpressVPN är ett av de ledande företagen inom VPN-branschen. Det låter dig ansluta till servrar över hela världen 94 länder runt världen. Om vuxen simning är din destination hittar du mer än 25 servrar i USA.

Å andra sidan bryr sig vissa streamers inte riktigt om ökad säkerhet; de vill bara komma åt begränsat innehåll. Det är där MediaStreamer (Smart DNS) kommer in.

Du kan konfigurera den här funktionen på nästan alla tillgängliga enheter, inklusive PS4, Xbox One, Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Apple TV, och mer.

Slutligen erbjuder ExpressVPN dig en väg ut om tjänsten inte uppfyller dina förväntningar (vilket jag tvivlar på). Du kan alltid dra nytta av deras 30-dagars återbetalningsgaranti. Andra VPN: n kan dock hjälpa dig med den här uppgiften. Kolla in dem i följande tabell.

Rick and Morty 2023 – Vad du kan förvänta dig

Det har varit en lång väntan, för att vara ärlig. Denna brainy sci / fi-serie försenades mitt i kontraktsförhandlingar mellan dess skapare Justin Roiland och Dan Harmon och vuxen simma. Och slutligen kom de överens, och vi får en fjärde serie på 10 november 2023.

Kom ihåg tillbaka in säsong 2 när fansen satt kvar med en stor klipphanger? Ja, den gången då Rick sattes i fängelse och jorden blev överskridit av Galactic Federation. Det är inte fallet den här gången. Säsong 3 slutade på ett förvånansvärt normalt sätt.

Adult Swim släppte ett par bilder från den fjärde säsongen, men för att vara ärlig är jag ganska chockad. Tydligen visas Rick utan någon följeslagare. Är det en indikation på att han kan ha några soloäventyr under den nya säsongen?

  How to Watch Derry Girls Season 2 Online

Trots att vi väntat för länge har det inte funnits någon officiell bekräftelse på vad den fjärde delen skulle handla om. i alla fall, Justin Roiland sade att den nya säsongen upprätthåller en seriellt övergripande intrig. Så här sade han:

“Vi har serialiserade saker som vi checkar in på nu och då som sprids över toppen av starka episoder. Till fans av showen kommer de att vilja se dem i ordning. “

Tillbaka på Comic-Con konstaterade Roiland att det skulle vara lite tid att resa med under säsongen. Låt oss inte glömma att Ricks portalpistol tillåter honom att resa framåt (eller potentiellt bakåt) i tid. Vi måste bara vänta till 10 november 2023, och se för oss själva. För stunden, här är den officiella trailern för Rick and Morty säsong 4.

 

Var du kan titta på Rick och Morty?

Eftersom Adult Swim är en högst rankad kanal i USA, gjordes den tillgänglig på flera enheter så att den når en större publik. Så du kan strömma 4: e säsongen av Rick och Morty den 10 november 2023 på följande plattformar:

 • PC
 • Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Roku
 • Eld-TV
 • Apple TV

Stream Rick och Morty 2023 Live Anywhere – Final Words

WarnerMedias presentation på förhand i New York var bäraren av goda nyheter. Vuxen simma förnyade showen med ytterligare 70 avsnitt att lufta inom en snar framtid.

Nu kan du gå med i alla fans som bor i USA och se Rick och Morty säsong 4 vart du än är med ett VPN. Glöm inte; premiären är på 10 november 2023. Missa inte det. Om du behöver hjälp med att konfigurera VPN, slå mig upp i kommentarerna nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me