Hur man tittar på RTP-spela utanför Portugal

Hur man tittar på RTP Play utanför Portugal? Fick du Ronaldos imponerande tredje mål mot Spanien den senaste fredagen? Det skulle du ha om du tittade på RTP Play. Cristiano Ronaldo gjorde en sen frispark för att avsluta ett anmärkningsvärt hat-trick i en spännande 3-3-oavgjort i denna match; en du inte kunde ha missat på Portguals RTP Play. Radio och TV för Portugal, det är vad RTP står för. Det är Portugals främsta TV- och radionätverk och hemmet för sport, nyheter, radio och TV-program.


RTP integrerar rik och mångsidig TV som återspeglar portugisisk kultur. Dess huvudsakliga uppgift är att presentera allmänheten med relevant och högkvalitativt innehåll på alla plattformar. Det är en kanal som är värd att titta utomlands och en som portugisiska utlandsstationer skulle uppskatta att ha tillgång till medan de är i Kanada, Austrailia, USA, Storbritannien och Tyskland. För dig som inte vet är RTP Play geo-blockerad utanför Portugal, vilket innebär att det bara kan nås via ett VPN. Lär dig hur du avblockerar RTP-spel utanför Portugal med hjälp av en VPN på din PC, Mac, Android, iPhone eller iPad i den här handledningen nedan.

Hur man tittar på RTP Play utanför Portugal

Hur man tittar på RTP Play utanför Portugal

Se RTP Spela utanför Portugal med hjälp av en VPN

Förvänta dig inte att du kan se Portugals Got Talent eller Eurovision på RTP1 utan en portugisisk IP-adress. När en kanal eller tjänst är geobegränsad kan endast IP-adressen som visar samma plats som landet där kanalen är baserad få åtkomst till den. En VPN i denna situation ersätter din IP-adress med en som överensstämmer med var kanalen grundades, vilket gör att du kan komma åt den. Om du bodde i Kanada och vill titta på bra portugisisk TV kan en VPN hjälpa till. Det kan byta din kanadensiska IP-adress med en portugisisk. På så sätt upptäcker dina ISP-servrar och RTP en portugisisk medborgare i Portugal som försöker komma åt kanalen. Så här förfalskar du din plats:

 1. Registrera dig med en VPN-leverantör (helst ExpressVPN).
 2. Ladda ner och installera VPN-appen på den enhet du vill streama RTP Play
 3. Starta applikationen.
 4. Anslut till en portugisisk server för att få en portugisisk IP-adress.
 5. Se VM-matcher, Missão: 100% Português och många fler på RTP Play.

Med sina snabba snabba VPN-hastigheter kan inga begränsningar stå i ExpressVPN s sätt. Den säkerhet som denna tjänsteleverantör erbjuder är oöverträffad och säkerställer att användarnas identitet hålls privat när man strömmar, kringgår begränsningar och laddar ner innehåll. Du kan också kontrollera de andra leverantörer av VPN-tjänster som visas i tabellen nedan.

VPN-fördelar

Om du är bosatt i Portugal har du inga problem med att titta på RTP-spelets fyra nationella TV-kanaler eller sända sina tre huvudradiokanaler. Men om du är belägen utanför Portugal kan du möta svårigheter med att komma åt RTP: s live-streamingtjänster och kommer förmodligen att ta till en VPN för att fixa blockaddilemmaet. Även om en VPN används för sådana fall är det inte det enda de ger sina användare. Ett VPN kan vara mycket användbart när det gäller att övervinna geo-begränsningar av den typen, men det finns många andra fördelar med att prenumerera på ett VPN, varav några är:

 • Online anonymitet: En annan IP-adress betyder en annan identitet. Du kan surfa på webben som du vill utan att någon vet vem du faktiskt är.
 • Bättre prestanda: Att använda en VPN ökar både bandbredd och nätverkseffektivitet.
 • Förbättrad säkerhet: Dina uppgifter är säkra och säkrade när du är online.
 • Blockerar förfrågningar och störningar: En VPN förhindrar hackförsök, skadliga attacker och övervakningsaktiviteter.
 • Dela filer: Du kan använda ett VPN när du delar stora filer under en lång tidsperiod.
 • Fjärrkontroll: En VPN-användare kan komma åt hemifrån eller från någon annan plats. Ett av många sätt en VPN kan öka produktiviteten.

Titta på RTP-spelare utanför Portugal

Följ TV- och radiosändningar live på RTP Play. Titta och lyssna på dina favoritprogram igen på din dator, surfplatta, smartphone eller smart TV utomlands när du prenumererar på ett VPN. Följaktligen har du inga problem med att titta på någon av RTP Play-kanaler eller få tillgång till dess live streaming-tjänster online i något land runt om i världen. Låt oss veta vilken VPN-tjänstleverantör du använde för att avblockera RTP Play. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map