Hur man tittar på säkrings-tv utanför USA

Kämpar för att hålla jämna steg med vad din favoritmusiker eller artist är upp till? Du kanske vill överväga att ställa in Fuse TV. Detta är en amerikansk digital- / kabelkanal som riktar sig till unga vuxna, med målet att hålla dem underhållna och informerade om vad som händer med deras bästa kändismusiker. Kanalen grundades 1994 och täcker ett brett spektrum av musikgenrer och kan lätt tillgodose fans av pop, urban, punk och heavy metal. Det erbjuder också ett antal reality-show som har fått ett ganska följd av fansen. Kanalen riktar sig till en relativt yngre vuxen publik, med innehåll som verkar vara kuraterat för tittare mellan 18 och 35 år.


Hur man tittar på säkrings-tv utanför USA

Hur man tittar på säkrings-tv utanför USA

Finns säkrings-tv utanför USA?

Kanalen erbjuds också av ett brett utbud av populära streamingplattformar som Hulu, iTunes, Roku och Amazon, men du behöver förmodligen ett abonnemang för att strömma den genom dessa tjänster. De flesta lojala tittare på kanalen bör inte ha några problem med detta. Vad de kanske tycker är en besvär är det faktum att du inte kan komma åt kanalen om du är baserad utanför USA. Så här kan du använda en VPN för att titta på Fuse TV i Kanada, Australien, Storbritannien eller någon annanstans utanför USA:

 1. Registrera dig för en VPN-tjänsteleverantör.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen.
 3. Anslut till en kanadensisk server; Detta gör att du kan surfa på webben med en amerikansk IP-adress.
 4. Se Reelz Now, eller någon annan amerikansk kanal, var som helst i världen.

Fuse TV tillämpar geografiska begränsningar för att säkerställa att de enda tittare som kan njuta av dess innehåll är baserade i USA. Det betyder att om du kanske får ett jobb som kräver att du reser utanför Amerika, kanske du väntar tills du strålar tillbaka till landet för att ta dina favoritprogram. Plattformarna använder din IP-adress för att ta reda på om du är i USA eller inte, och om de får reda på att du inte är det, återkallas din åtkomst till kanalen.

Streaming Suse TV från utanför USA

Att arbeta runt begränsningarna är möjligt, men bara om du använder ett VPN. Förkortning för Virtual Private Network, med ett VPN kan du dölja din anslutning och ändra var du än verkar surfa från. Möjligheten att ändra din plats gör att du kan lura den webbplats du arbetar med för att tänka att du befinner dig i staterna, även om du råkar vara i Europa, Asien, Kina eller någon annan del av världen. På det här sättet har du inte bara tillgång till Fuse TV utanför USA, utan du kan också låsa upp ett stort antal andra geobegränsade kanaler.

Förutom att kunna blockera geo-begränsat innehåll garanterar du att använda en VPN också att alla dina aktiviteter online förblir skyddade och säkra. Detta är viktigt eftersom det skyddar dig från alla skadliga individer som skulle försöka fånga din anslutning och stjäla din information. Det finns mycket cyberkriminell aktivitet på Internet, och att prenumerera på en VPN säkerställer att data som din kreditkortsinformation när du handlar online förblir säker.

Bästa VPN: er för strömning av säkrings-tv utanför USA

Om du letar efter en VPN för att titta på Fuse TV utanför USA, kommer du förmodligen att strömma mycket. Du behöver därför en leverantör som ser till att din surfning förblir oavbruten. Detta är en som har supersnabba servrar, en drifttidsgaranti och en tillräckligt stor lista över servrar som du kan ansluta till. När dessa krav uppfylls kommer du vara väl inställd på att strömma så mycket innehåll som du vill. För att säkerställa att du väljer ut en trovärdig leverantör, har vi en lista med cirka tre som vi vet levererar service av högsta kvalitet och rekommenderar att du testar.

1. ExpressVPN

ExpressVPN bör vara högst upp på din lista om du letar efter högkvalitativ service. Baserat på Brittiska Jungfruöarna försäkrar leverantören sina kunder att deras data för alltid kommer att förbli konfidentiella tack vare sin väl underhållna noll-loggningspolicy. Leverantören ser också allvarligt på säkerhet, och som sådan tillämpar den en 256-bitars AES-krypteringspolicy för att säkerställa att alla abonnentens uppgifter förblir säkra. Leverantören är också beroende av OpenVPN, men erbjuder fortfarande L2TP / IPSec, PPTP och SSTP som alternativ för dem som vill välja utifrån deras preferenser.

ExpressVPN erbjuder användare chansen att ansluta upp till 3 enheter samtidigt och ger åtkomst till sitt nätverk på 2000 servrar till alla användare utan partiskhet. Med cirka 28 servrar i USA är detta en leverantör som du kan lita på för att strömma Fuse TV oavsett din faktiska plats. Ett ExpressVPN-abonnemang öppnar dig också för funktioner som split tunneling, där du får bestämma vad som får VPN-skydd och vad som inte gör det. Leverantören har inga begränsningar för serverväxling eller bandbredd och säkerställer användarna en driftstakt på 99,99%. Appen körs på alla större plattformar, men om du stöter på problem under installationen är du fri att kontakta deras kundtjänst via livechatt eller e-post när som helst på natten eller dagen. Titta på vår ExpressVPN Review för att lära dig mer om tjänsten.

2. BulletVPN

Det skulle vara en orättvisa att inte inkludera BulletVPN på denna lista, eftersom vi skulle utesluta en av de mest pålitliga VPN-tjänsterna, särskilt om du vill strömma innehåll. BulletVPN är baserat i Estland, där det inte krävs att det lagrar information om sina kunders surfning som i andra ”14 Eyes” -regioner. Tjänsten abonnerar på en strikt nollloggningspolicy och möjliggör tillägg av 3 andra enheter för samtidig anslutning.

BulletVPN har sina servrar i cirka 22 länder, med cirka 8 i USA. Detta är bra, speciellt för jämn distribution av trafik, vilket innebär att du aldrig ska uppleva något drag i anslutning även om så många användare är online på en gång. Tjänsten har också en smart DNS-tjänst som du kan lita på om ditt största problem är att gå till geobegränsade webbplatser. BulletVPN-appen har också en mycket mager layout, där du kan se allt du behöver för att komma åt eller justera. Appen är kompatibel med ett brett utbud av plattformar som kör Windows, iOS eller Android, och det finns också en version av appen som du kan ladda ner direkt till din router. För mer information om vad denna leverantör har att erbjuda, titta på vår BulletVPN Review.

3. NordVPN

Sammanfattning av vår guide är en Panama-baserad leverantör som har hyllats för sina framsteg inom online-skydd och dess mängd funktioner som är inriktade på att hålla din information säker. NordVPN har mer än 4000 servrar inom sitt omfattning, med ungefär 1765 bara i USA. Detta är den överlägset största samlingen som vi har sett som drivs av en trovärdig tjänst, och med några av dem som är optimerade för att erbjuda den bästa servicen baserat på vad du vill, kan du välja vilken server du vill anslut till för strömning, stora nedladdningar, torrent eller onlinespel.

NordVPN har också stor säkerhet och erbjuder 256 bitars AES-skydd för att kryptera användartrafik. VPN-protokoll som OpenVPN, L2TP / IPSec och PPTP är tillgängliga för användare att välja mellan, men OpenVPN rekommenderas som det säkraste att använda. Tjänsten har också en DoubleVPN-funktion som krypterar din anslutning två gånger genom att dirigera din trafik genom två servrar, liksom Cybersec-programvara för att säkerställa att din surfning inte störs av annonser eller skadlig programvara. För användare som är angelägna om att få åtkomst till geobegränsade appar erbjuder NordVPN SmartPlay som sin kostnadsfria Smart DNS-proxyservice och har en grupp dolda servrar som är avsedda att undvika upptäckt i länder som har en hög nivå av censur. Tänker du registrera dig med NordVPN? Titta på vår NordVPN-granskning för att veta exakt vad du kommer att få dig till.

Sammanfatta hur man tittar på säkrings-tv utanför USA

Med VPN behöver du inte vänta tills du är tillbaka i USA för att titta på dina favorit Fuse TV-program. Så länge du har registrerat dig med en trovärdig tjänst bör du kunna strömma innehåll var du än är utan att behöva oroa dig för några geo-restriktioner.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map