Hur man tittar på Showtime i Storbritannien – två enkla metoder

Amerikanska utlandsstationerade eller bosatta i Storbritannien, vill du veta hur man får tillgång till utställningar som Homeland, Ray Donovan, Black Monday och Twin Peaks? Om du letar efter ett sätt att titta på dina favoritprogram på nätet utan att behöva lämna Storbritannien är du på rätt plats. Läs vidare för att ta reda på vilka två metoder du kan använda för att komma åt Showtime i Storbritannien.

Hur man tittar på Showtime i Storbritannien

Hur man tittar på Showtime i Storbritannien

Hur man tittar på Showtime i Storbritannien med en VPN

Det första du kan använda för att titta på Showtime i Storbritannien är en VPN.

Kort för Virtual Private Network, ett VPN är ett verktyg som har två grundläggande funktioner:

 1. Kryptera dina data.
 2. Omdirigera din trafik.

Ursprungligen kom VPN ut som verktyg för cybersäkerhet riktade mot företag. Men deras användbarhet och extra funktioner har gjort dem till ett bra verktyg att ha som en individ. Medan VPN: er håller dina data säkra och din internetanslutning privat, kommer de också att ändra din offentliga IP-adress. Denna tillagda funktion är vad som gör att VPN: er kan spärra förbjudna webbplatser och vad som hjälper dig att titta på Showtime även om du bor i Storbritannien.

Låt mig förklara.

För att dirigera din trafik kommer VPN: er att använda sina egna servrar för att tunnela all din trafik genom dem. Eftersom de använder sina egna servrar och inte de servrar som tillhandahålls av din ISP, får du en offentlig IP-adress som matchar VPN-servern du har anslutit till.

Med andra ord, allt du behöver göra för att titta på Showtime i Storbritannien är att använda ett VPN och ansluta till en amerikansk VPN-server. Så här gör du steg för steg:

 1. Besök en VPN-leverantörs webbplats och Bli Medlem för deras service.
 2. Ladda ner appen som fungerar med din streamingenhet. Du hittar alltid en app för Android-, iOS-, MacOS- och Windows-enheter.
 3. Lansera appen och logga in till ditt konto.
 4. Välj en Amerikansk server att ansluta till. Vänta tills anslutningen har upprättats.
 5. Gå vidare till Showtime och njut!

Bästa VPN för Showtime

Vår VPN-expert, Charles, har redan skrivit en artikel som utforskar de bästa VPN-skivorna du kan använda för att avblockera Showtime utanför USA. Hans toppval gick till ExpressVPN, och av goda skäl.

ExpressVPN är känd som en av de bästa leverantörerna på marknaden. Det har skapat ett rykte för att förse sina användare med en oklanderlig tjänst, en äkta no-logs-policy och ett av de bästa kundtjänstgrupperna i branschen. Jag har personligen använt denna leverantör i några år nu, och det måste svika mig. Det är 2000+ serverantal som ger global täckning, och jag har konsekvent kunnat spärra webbplatser och kanaler från hela världen, inklusive Showtime under min senaste resa till Storbritannien.

I jakten är ExpressVPN inte din kopp te, prova dessa leverantörer istället:

Hur man tittar på Showtime i Storbritannien med smart DNS

Vissa människor kanske inte vill ha eller behöver säkerhetsfunktionerna i ett VPN. Om det är så för dig kan du använda den andra metoden för att avblockera Showtime i Storbritannien: ett smart DNS.

En smart DNS är en tjänst som du kan prenumerera på som är specifik för att avmarkera geo-begränsade webbplatser. Det är den enda likheten mellan båda tjänsterna. Här är en lista över skillnader som hjälper dig att fatta rätt beslut:

 • Ett smart DNS påverkar inte din internethastighet.
 • Smarta DNS-proxyer skyddar dig inte från DNS-kapning eller transparenta proxyer.
 • Smarta DNS-proxyer kräver lite konfiguration. Det finns inga appar du kan ladda ner, du måste gå igenom en teknikbaserad process för att få den installerad. En bra tjänsteleverantör har lätt att följa guider för att hjälpa dig med det.
 • Du kan konfigurera en smart DNS på ett bredare urval av enheter, till exempel Android, iOS, Apple TV, PC, Mac, Amazon Fire Stick, PS3, PS4, Xbox och mer.

Det är viktigt att notera att innehållet du får åtkomst med en smart DNS skiljer sig utifrån den tjänst du har prenumererat på. Smarta DNS-proxyer kommer att ha en lista med kanaler de kan spärra, du kan inte personligen välja en server eller låsa upp kanaler utanför den listan.

Bästa smarta DNS för Showtime

Vår VPN-expert föreslår att du använder Unlocator som din go-to-Smart DNS. Det ger dig tillgång till över 200 oblockerade kanaler, inklusive Showtime, och har ett bra kundserviceteam som alltid är redo att hjälpa. De ger också sina användare en rad användbara och okomplicerade guider för att hjälpa till i konfigurationsprocessen.

Du kan testa allt själv genom att dra nytta av deras 7-dagars gratisversion. De begär inte ens ett kreditkortsnummer för att aktivera det. Du kan också dra nytta av deras 14-dagars återbetalningspolicy efter att du har köpt tjänsten. På det här sättet kan du se till att du tar rätt beslut angående ditt Smart DNS-abonnemang.

Hur man avblockerar Showtime i Storbritannien – slutliga tankar

Där har du det, två olika metoder du kan använda för att avblockera Showtime i Storbritannien. Kom dock ihåg att varken en VPN eller en smart DNS kommer att kunna kringgå någon registrerings- eller prenumerationsavgift som införts av någon kanal. Alla dessa tjänster gör är att jämna ut spelplanen och ge dig tillgång till webbplatser och kanaler som tidigare har blockerats i ditt land.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me