Hur man tittar på Summer of Rockets Live Online

Tycker du om kalla krig, spionage och hemliga tjänster? Om så är fallet, så har BBC just saken åt dig. Summer of Rockets hade premiär på BBC Two den 22 maj och med stjärnorna Keeley Hawes, Toby Stephens, Linus Roache och Timony Spall. Tomten sattes 1958 under höjden av kalla kriget och växande spänningar i hela Europa. De två första avsnitten har redan sänts och du kan se dem på BBC iPlayer. Och jag föreslår att du gör det snabbt före visningen av det tredje avsnittet på onsdag. Men om du bor utanför Storbritannien har du inte tillgång till kanalen eftersom den är geo-blockerad.

Se Summer of Rockets Anywhere

Hur man tittar på sommarens raketer överallt

Men i den här guiden kommer vi att lära dig hur du går förbi online-begränsningar med en VPN eller en Smart DNS-proxy, så att du inte missar dina favoritprogram.

Var är BBC iPlayer tillgänglig?

På grund av upphovsrättsavtal är BBC iPlayer endast tillgängligt för tittare som är bosatta i Storbritannien. Så om du vill strömma Summer of Rockets från utlandet, kommer följande platsfelmeddelande att visas på skärmen: “Detta innehåll är inte tillgängligt på din plats.”

Hur? Eftersom kanalen kan hitta dig via din IP-adress. Och om den läser att du befinner dig utanför dess täckningszon, låter den inte titta på något av dess program.

Därför bör din nästa handlingsplan vara uppenbar: ändra din geografiska plats. Och för att göra det måste du få en VPN eller en smart DNS-proxy.

Hur man tittar på Summer of Rockets Online med VPN

Om du inte har hört talas om VPN än så missar du ett mycket viktigt onlineinstrument. Detta verktyg kan byta din globala position till nästan var som helst. Den omdirigerar din internettrafik till ett annat nätverk du väljer, även om det är utomlands. Sedan döljer den din IP-adress och ersätter den med en annan från det serverområde du valde.

Som ett resultat kommer webbplatser att tro att du befinner dig inom deras sändningsområde, vilket innebär att du kan komma åt deras material.

Detta innebär att även om du är utomlands så låter en VPN dig ansluta till en server från Storbritannien. Och när du har fått din nya brittiska IP-adress kommer BBC iPlayer och alla andra brittiska kanaler att bli tillgängliga.

Därför, om du vill titta på Summer of Rockets, här är vad du måste göra:

 1. Välj ett välkänt VPN-märke och prenumerera. Vi rekommenderar att du använder ExpressVPN (du får 49% rabatt om du prenumererar via vår webbplats).
 2. Ladda ner och installera appen på den enhet du vill använda (smartphone, surfplatta, PC, Mac …). Du kan till och med installera VPN på spelkonsoler, routrar och smarta TV-apparater
 3. Logga in och anslut till valfri server från Storbritannien.
 4. Gå till WhatIsMyIP.network för att kontrollera om din IP-adress har ändrats.
 5. Starta BBC iPlayer webbplats eller app. Du kommer att märka att meddelandet om platsfel inte längre är.
 6. Njut av BBC: s nya kalla krigsdrama.

Prenumerera på ExpressVPN

Virtuella privata nätverk hjälper dig inte bara att undvika geobegränsningar, de skyddar dig också när du går online. Därför får du aldrig kompromissa när du väljer vilken tjänst du vill använda. Det är därför vi rekommenderar dig att gå för ExpressVPN.

För det första har företaget mer än 3 000 servrar på 160 platser över hela världen, inklusive 94 länder. Detta enorma nätverk gör att du kan blockera BBC iPlayer och alla andra större kanaler du vill oavsett var du är.

För det andra ger det en av de bästa hastighetsnivåerna i verksamheten, även om du är ansluten till en avlägsen server. Den här funktionen är verkligen praktiskt när du strömmar i HD-program som Summer of Rockets eftersom du inte kommer att uppleva några buffrande problem.

För det tredje tar ExpressVPN din online-säkerhet mycket på allvar och använder de starkaste säkerhetsfunktionerna på marknaden. En av dessa är AES-256-bitars kryptering av militär kvalitet, som garanterar skydd mot snygga ögon, inklusive din ISP. Dessutom kan du dra nytta av ytterligare verktyg som split tunneling, DNS-läcksskydd och en kill switch. 

När det gäller integritet håller företaget inga register över din trafik eller data. Den implementerar en strikt policy för icke-logg som säger: Vi behåller aldrig trafikloggar, och vi har inte heller några loggar som kan göra det möjligt för någon att matcha en IP och tidsstämpel tillbaka till en användare. Vi arbetar helt på basis av delade IP: er, vilket innebär att en enda IP inte spårar tillbaka till en enskild användare. ”

Och om det inte räcker kan du njuta av varje Netflix-bibliotek, till och med den amerikanska versionen, oavsett var du är. Känn dig dessutom gärna igång med torrent och P2P-fildelningsaktiviteter. Och oroa dig inte för några rättsliga åtgärder från upphovsrättsinnehavare eftersom de inte kommer att kunna röra dig.

Stream Summer of Rockets med smarta DNS-proxyer

Om du inte vill göra för många ändringar i din internetanslutning kan du också använda en Smart DNS-proxy för att avblockera BBC iPlayer. Det här verktyget kan förfalska din plats genom att bara omdirigera webbadresserna som ger bort din geografiska position. Men det betyder också att det inte alltid är effektivt.

Eftersom smarta DNS-proxyer inte kan dölja din IP-adress kan vissa webbhotell fortfarande upptäcka din faktiska plats. De fungerar inte om din Internetleverantör använder transparenta proxyer eller använder DNS-kapning. Dessutom krypterar de inte din trafik, vilket inte är en bra funktion om du uppskattar din integritet online.

Ändå föredrar många användare dessa verktyg framför VPN: er. Och om du är en av dem, följ stegen nedan för att se Summer of Rockets:

 1. Registrera dig för en ansedd och effektiv Smart DNS-tjänst som Unlocator.
 2. Se till att proxy har en stor lista över kanaler som stöds som BBC iPlayer.
 3. Installera Smart DNS på din PC, Mac, iOS eller Android-enhet. Du kan också installera dem på routrar, spelkonsoler eller smarta TV-apparater.
 4. Titta på vilken kanal som är begränsad i Storbritannien oavsett var du är.

Om Summer of Rockets

Summer of Rockets är en kall krigsminiserie som delvis bygger på en sann historia. Den hade premiär på BBC Two den 22 maj, så de två första avsnitten visades redan. Du kan dock se dem igen på BBC iPlayer. När det gäller det tredje avsnittet kommer det att sändas på onsdag.

Serien var skriven och regisserad av Stephen Poliakoff och stjärnorna Keeley Hawes, Linus Roache, Timothy Spall och Toby Stephens.

Kasta

 • Toby Stephens som Samuel Petrukhin
 • Keeley Hawes som Kathleen Shaw
 • Timothy Spall som Lord Arthur Wallington
 • Linus Roache som Richard Shaw MP
 • Lily Sacofsky som Hannah Petrukhin
 • Toby Woolf som Sasha Petrukhin
 • Lucy Cohu som Miriam Petrukhin
 • Gary Beadle som Courtney Johnson
 • Markera Bonnar som fält
 • Ronald Pickup som Walter
 • Rose Ayling-Ellis som Esther
 • Greg Austin som Anthony Shaw
 • Jordan Coulson som Kevin
 • Matthew James Thomas som Nicolas Halliday
 • Fode Simbo som Joel

Officiell synopsis

”Sittande i Storbritannien under kalla krigstiden och det tumultiga året 1958 genomsyrar rädsla och framtidens framtid liv för alla.

Samuel, spelad av Toby Stephens (Lost In Space, Die Another Day, Black Sails), är en 40-tal ryskt judisk emigré, uppfinnare och designer av skräddarsydda hörapparater, vars klienter inkluderar före detta premiärminister Sir Winston Churchill.

Serien följer Samuel och hans familj, fru Miriam och barnen Hannah och Sasha, när han kontaktas av MI5 för att demonstrera sitt arbete.

Ändå är det inte hans uppfinningar som de operativa kräver – utan istället har Samuel i uppdrag att hämta information om sina charmiga, nyförvärvade vänner Kathleen, spelad av Keeley Hawes (Line Of Duty, livvakt) och hennes make Richard Shaw MP, spelad av Linus Roache (Vikings, Homeland) genom vilken Samuel också möter den imponerande Lord Arthur Wallington, spelad av Timothy Spall (Mr. Turner, The Street).

När Samuels liv blir mer och mer sammanflätat med hans uppdrag, hur långt är han villig att låta saker lossna för sin sak? Och vem kan han verkligen lita på? ”

Trailer

Hur man tittar på Rockets Summer Live online – Slutsats

Summer of Rockets ser ut som en fantastisk show som innehåller några sanna händelser från det kalla kriget. Poliakoff är en av de största författarna och regissörerna i Storbritannien, och alla skådespelare uttryckte sin glädje över att arbeta med honom. Därför, om du vill se hur detta kalla krigsdrama uppträder, få en VPN eller en smart DNS-proxy. Det är det enda sättet att komma åt BBC iPlayer från utanför Storbritannien.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map