Hur man tittar på Sundance nu utanför USA

Sundance Now ger dig de bästa dokumentärerna, prisbelönta filmer och TV-serier som är värdefulla och svårt att hitta klassiker. Åh, de är svåra att hitta, okej! Detta gäller särskilt de som inte är i USA som Sundance är inte tillgängligt för dem där.


 Från min förståelse, Sundances leverantörer införa begränsningar som hindrar användare i andra länder från att få tillgång till dess innehåll. Detta bör dock inte vara ett problem för dem som använda en VPN och Smart DNS-proxy. Båda metoderna kan kringgå geo-restriktioner och ge användare tillgång till innehåll över hela världen, inklusive Sundance Now. Kolla in hur det har gjorts i följande artikel nedan. 

Hur man tittar på Sundance nu utanför USA

Hur man tittar på Sundance nu utanför USA

Skaffa Sundance nu utanför USA – VPN

När du försöker få tillgång till Sundance Now utomlands hittar du ett meddelande som lyder: “Sundance Now är ännu inte tillgängligt i din region. Vi arbetar med att utöka vårt bibliotek med fängslande och banbrytande filmer, dokument och tv-serier till en skärm nära dig. ” Fortvivla inte, för det finns ett sätt att titta på Sundance även om du inte är i Amerika. Om du använder ett VPN kan varje kanal, webbplats eller tjänst göras tillgänglig för dig.

En VPN, som står för virtuellt privat nätverk har många funktioner, och en av dem är kryptering av användares data. Det finns en anledning bakom dess namngivning. VPN skapar ett virtuellt privat nätverk genom vilket användardata reser igenom och krypteras. Enheten du använder får ansluter till en server som är baserad i det land du väljer. Om du väljer att ansluta till en server i USA – där innehållet du vill ha åtkomst till – allt ditt data kommer att passera genom den amerikanska servern. Som ett resultat får du en Amerikansk IP-adress och privilegiet att få tillgång till USA-baserat innehåll.

Steg

Det här är vad du behöver göra för att titta på Sundance utanför USA:

 1. Skaffa VPN-tjänsteleverantören du väljer.
 2. Ställ in ett VPN-konto.
 3. Ladda ner och installera sedan VPN på din streamingenhet.
 4. Aktivera applikationen och söka efter en amerikansk server.
 5. Anslut till servern i USA och vänta tills anslutningen upprättas.
 6. Nu har du en Amerikansk IP-adress det gör dig verkar vara i USA.
 7. Få tillgång till Sundance nu från alla länder i världen.

Medan ExpressVPN kanske är dyrare än andra VPN: er snabbt och optimerat servernätverk tillsammans med andra funktioner kompenserar för dess pris. Du kommer att uppleva sömlös strömning och höga anslutningshastigheter med denna leverantör, vilket gör det till rätt VPN att använda med Sundance.

För att säkerställa dig få tillgång till Sundance Now från någon del av världen rekommenderar jag starkt att du registrerar dig med ExpressVPN. Om du väljer att inte göra det finns det andra VPN som du kan använda med den här streamingtjänsten. Kolla in dem i tabellen nedan.

Stream Sundance nu utomlands – Smart DNS

Ett smart DNS ger dig tillgång till avblockera SundanceOriginal, nya filmer, dokumentärer och TV-serier genom att ändra din strömningsenhets DNS. Detta är en teknik som kan få dig tidigare geo-restriktioner från hela världen. Vad du bör vara medveten om är att en smart DNS inte är lika säker som en VPN. Medan Smart DNS kringgår geo-restriktioner från hela världen, är din data förblir orörda, oskyddade. IP-adressen du äger kommer att förbli densamma och synlig för allmänheten.

 1. Prenumerera på Unlocator och registrera dig för sin 7-dagars gratisversion.
 2. Gå igenom videor / installationshandledning till konfigurera ett smart DNS på din enhet.
 3. Öppna webbplatsen / appen Sundance Now.
 4. Strömma allt innehåll i Sundance Now var som helst utanför USA.

Om du vill ta reda på om Unlocator är en bra leverantör, du kan prova det gratis i sju dagar. Du tycker att det är bekvämt med tanke på Unlocator mycket kompatibel med de flesta enheter. Om du följer en pålitlig Smart DNS-proxy föreslår jag att du använder Unlocator. Ingen annan smart DNS kan avblockera över 200 kanaler. Du kan lika gärna ge det ett skott.

Sundance utomlands – Slutsats

Upptäck din nästa favoritfilm i en av våra handplockade samlingar, kuraterade av filmskapare och kulturikoner i någon del av världen. Med både VPN och smart DNS kan du upptäcka oberoende, inspirerande och inflytelserika filmer och serier på Sundance Now oavsett din fysiska plats. Jag skulle gärna läsa dina val i kommentaravsnittet nedan. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map