Hur man tittar på Super Bowl 2020 på FireStick utan kabel

Fantastiska nyheter fotbollsfans och snörare. Många streaming plattformar sänder 54: e Super Bowl2 februari 2020. Medan Fox Sports är den officiella programföretaget i USA, har sladdar också flera sätt att strömma Mega Event live. Nu riktar sig denna guide Fire Stick användare och få Super Bowls liveström på enheten har aldrig varit lättare. Här är vad du behöver göra.

Hur man tittar på Super Bowl 2020 på FireStick utan kabel

Hur man tittar på Super Bowl 2020 på FireStick utan kabel

Super Bowl 2020 på FireStick – Nedladdningsbara applikationer

Att ha en officiell programföretag är en sak och att ha dedikerade applikationer på Fire Stick är en annan. Idag fokuserar vi på kanaler som erbjuder Super Bowl live stream utan behov av kabelabonnemang.

Den goda nyheten är att Fire Stick tillhandahåller en massa av dem. Men innan vi fortsätter måste vi påpeka att dessa kanaler är geobegränsade till vissa platser.

Oavsett om det är deras officiella webbplats / klient eller en dedicerad app på Fire Stick, dessa tjänster gäller fortfarande geoblockering. Detta begränsar användarnas åtkomst till vissa platser.

Varje onlineströmningskanal kan bestämma din nuvarande vistelseort genom granska din IP-adress. Om du inte befinner dig inom dess täckningsområde kommer du att blockeras nästan direkt oavsett vilken enhet du använder.

Det är ett problem som vi kommer att fixa senare i artikeln. För nu är här de officiella Super Bowl-kanaler utan kabel tillgängliga att ladda ner på din Fire Stick:

 • DAZN (Kanada och Tyskland)
 • Hulu + Live TV (USA)
 • Sling TV (USA)
 • BBC iPlayer (Storbritannien)

Problemet åtgärdas, kanalerna har listats. Nu, allt som återstår är att lära dig hur man installerar någon av dem, om inte alla, och unblock dem om du bor i regioner som inte stöds.

Fire Stick Dedicated Applications – installationsprocess

Tänk på att det inte finns något kabelabonnemang för att titta på spelet, men du fortfarande behöver prenumeration till den valda kanalen. Du har sett regionerna där kanalerna är tillgängliga ovan.

Det som återstår är att du måste välja en enligt det som passar dig bäst och installera den på din Fire Stick-enhet. Vi kommer att ta DAZN som ett exempel eftersom det är en av de ledande kanalerna inom sport och erbjuder en 30 dagars gratis prövotid till nya användare

DAZNs prenumeration är ganska billigt jämfört med vad du får i gengäld. Du får inte bara titta på Super Bowl, du har tillgång till dussintals andra sportevenemang runt världen.

Med det sagt, låt oss vägleda dig igenom hur du installerar DAZN på din Amazon Fire Stick. Obs! Samma kan göras för alla kanaler som nämns ovan.

 1. Starta din FireStick och välj sökfunktion.
 2. Skriv in DAZN och klicka på appen.
 3. Klicka sedan på ‘Skaffa sig’.
 4. Välj nu ‘Ladda ner’.
 5. DAZN-appen kommer nu ladda ner och installera på din FireStick.
 6. Du kommer att kunna strömma Super Bowl 2020 gratis live på Amazon Fire TV.

Nu när vi har täckt installationsdelen bör vi påminna dig om det DAZN är begränsat till vissa regioner och så är de andra kanalerna som nämns ovan. I nästa del lär du dig exakt hur du får dem att arbeta utanför deras ursprungliga täckningsområde.

Stream Super Bowl på FireStick – Global täckning

Som jag nämnt ovan kommer du bara att kunna se Super Bowl gratis i utvalda länder. Till exempel i Sling TV: s fall, amerikanska ex-pats som bor i Kanada, Storbritannien, Australien eller någon annanstans utomlands, kommer inte att kunna komma åt dess innehåll på grund av geobegränsningar.

Vi uppgav att din IP-adress är ansvarig för sådana block som den hjälper kanalen i bestämma din plats. När vi talar om Sling TV krävs en amerikansk IP-adress. Annars får du följande geo-felmeddelande:

“Vi är ledsna. Sling-TV finns endast i USA. Tack för ditt intresse.”Sling TV Location Error

För att få tillgång till Sling TV måste du förfalska din online-plats till USA. Det mest effektiva sättet att göra det är att använda en Virtuellt privat nätverk. Du förstår, ett VPN är ett verktyg som omdirigerar dina data via en dedikerad server i sitt nätverk.

När den är ansluten, VPN krypterar din trafik (lägger till säkerhet) och döljer din IP-adress (lägger till anonymitet).

Med en inhämtad IP-adress tilldelar VPN dig en tillfällig adress baserad i det land där servern är belägen. Till exempel, om du ansluta till en amerikansk server, får du en Amerikansk IP-adress. Som ett resultat kommer du att kunna strömma sådana som Sling TV, Hulu och andra USA-baserade kanaler oavsett var du är.

Ta bort blockering av dina eldstickkanaler utomlands – Stegen

Det blir inte lättare att vara ärlig. Du måste bara följa några steg och du kommer att titta på Super Bowl on Fire Stick 2020 på nolltid:

 1. Registrera först med en premium VPN-leverantör. Vår rekommendation går till ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din FireStick. Du kan hämta klienten direkt från butiken.
 3. Starta VPN-appen, logga in och gå över till serverlistan.
 4. Beroende på vilken kanal du laddade ner ansluter du till en VPN-server i enlighet med detta:
  • USA-server för Sling TV eller Hulu.
  • Brittisk server för BBC iPlayer.
  • Tysk eller kanadensisk server för DAZN.
 5. Starta kanalens applikation.
 6. Strömma Super Bowl 2020 överallt på Fire Stick utan kabel.

När det gäller den bästa VPN kan du använda för att titta på Super Bowl 2020 kabelfritt live på FireStick, ExpressVPN är rätt överst. De har en dedikerad VPN-app för Amazon FireStick och erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti. Andra toppleverantörer av VPN-tjänster som du också kan använda listas nedan.

Hur man tittar på Super Bowl 2020 på FireStick utan kabel

Det är i grund och botten allt du behöver veta om hur du streamer 54: e upplagan av Super Bowl på FireStick kabelfri live. Vilka är dina förutsägelser för San Francisco 49ers mot. Kansas City Chiefs? Ser du fram emot J-Lo och Shakiras halvtidsshow? Dela dina tankar nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me