Hur man tittar på Super Channel utanför Kanada

När en kanal har ordet Super i det tror jag att det är värt att kolla in. Tja, när jag såg vad Super Channel har att erbjuda, det fick omedelbart min uppmärksamhet. Detta Kanadensisk kanal har allt du behöver när det gäller filmer, shower, eSports och mer. Men innan jag fick tag på innehållet, kanalen blockerade mig som det bara är tillgängligt i Kanada. Har du lagt märke till Dåtid Jag använder? Ja, det beror på att jag har blockerat det i min region, och du kommer också att göra det. här är hur du kan titta på Super Channel var som helst. 


Hur man tittar på Super Channel utanför Kanada

Hur man tittar på Super Channel utanför Kanada

Super Channel – en kanadensisk superservice

Super Channel har funnits länge nu. Det först lanserades 2007, föra teatralt släppt, först till tv-film och tv-serier, tillsammans med dokumentärer till skärmarna för kanadensiska invånare.

Tjänsten riktar sig dock inte till de som bestämde sig för att gå med i sladd skärande revolution. Endast användare som har en giltigt kabelabonnemang har åtkomst till Superkanals innehåll.

Du får åtkomst till fyra kanaler när du loggar in:

 • Säkring: Du får titta på flera filmer, TV-program, dokumentärer och konserter.
 • Hjärta & Hem: Mer in i familjeorienterade filmer och shower.
 • Valv: Fokuserar mer på handplockade, fan-favoriter, kritikerrosade filmer.
 • Ginx: Fokuserar på eSports-relaterad programmering

Dessutom har du Super Channel On-Demand, som är tillgängligt utan extra kostnad för nya och befintliga prenumeranter på en Kanadensisk TV-leverantör. Men det är inte tillgängligt för Bell Satellite-kunder. Så här säger deras officiella webbplats:

* Super Channel On Demand är inte tillgängligt för Bell Satellite-kunder just nu. Vänligen kontakta din leverantör av TV-tjänster om tillgänglighet. “

Tillgänglighet

Så storslagen som den är, är World Wide Web inte så gratis som du kanske tror att det är. Många webbplatser och tjänster begränsar användarnas åtkomst baserat på deras fysisk plats.

Denna blockeringsmekanism implementeras ofta för upphovsrättsbegränsningar. Tjänstens databas kartlägger IP-adressernas fysiska platser för att hantera och upprätthålla det vi kallar geo-block.

Till exempel, Super Channel kräver a Kanadensisk IP-adress att driva. Om du befinner dig utanför landet kommer du säkert att ha en annan IP. Därför kommer tjänsten avsluta din åtkomst när du försöker se innehållet.

Även om du var en giltig abonnent på någon av leverantörerna ovan, när du lämnar landet, din prenumerationen upphör att existera. Tja, det finns tekniskt, men det kommer att gå till avfall. Det här är geo-felmeddelande får du om du försöker titta på Super Channel utomlands:

Felkod: PLAYER_ERR_GEO_RESTRICTED ”” Den här videon är begränsad från att spela i din nuvarande geografiska region. “SuperChannel-felmeddelande

Om det inte var tillräckligt bevis, här är vad deras officiell sida anges:

”Super Channel är en nationell betal-tv-tjänst och har licens för att verka i Kanada. Tyvärr tillhandahåller vi inte vår tjänst utanför de tio provinserna och 3 territorier i Kanada. ”Super Channel webbplats uttalande

Så nu när du vet vad problemet är, vad säger du att vi går över till lösningsdelen? Nästa avsnitt ger dig allt du behöver för att göra det avblockera Super Channel utanför Kanada. Det är en 2-minuters läsning, så i princip är det enkelt.

Super Channel – Not So Canadian Anymore

Till åtkomst till Super Channel utanför Kanada, måste du förfalska din plats och visas som om du är i landet. Tekniskt kan det göras med hjälp av en Virtuellt privat nätverk.

En VPN är en mjukvara som omdirigerar dina data genom a privat tunnel, kryptera det i processen. Din trafik reser genom tunneln och når en av dess servrar i ett land du väljer.

När anslutningen har upprättats kommer VPN maskera din identitet och din plats och tilldela dig ett IP-adress i det valda landet. Som ett resultat kommer du att se ut som om du surfar på internet från den regionen, vilket ger dig tillgång till begränsat innehåll där.

Om du till exempel vill ha Super Channel behöver du en Kanadensisk IP-adress. Det är lätt att få om du ansluter till en VPN-server i Kanada. Inte bara får du Super Channel, men också andra Kanadensisk TV kanaler som CTV, TSN, Sportsnet, och mer.

Stegen

Det är egentligen ganska enkelt. Det här är vad du behöver göra för att avmarkera Super Channel i ditt land:

 1. Välj först en VPN-leverantör som erbjuder servrar i Kanada. Du kan använda ExpressVPN; de har fem.
 2. Nästa, ladda ner och installera deras VPN-applikation på din streamingenhet.
 3. Aktivera VPN-klienten, logga in med ditt användarnamn och lösenord, och öppna serverlistan.
 4. Anslut nu till en Kanadensisk VPN-server.
 5. Lansera Super Channel.
 6. Strömma tjänsten utanför Kanada oavsett var du än befinner dig.

Att rekommendera ett specifikt VPN kommer inte utan korrekt utvärdering. Under de senaste åren har jag stött på hundratals VPN: er. Än så länge, ExpressVPN var en av få som imponerade mig. Tjänsten har mer än 3000 servrar i 94 länder. Så om avmarkering av begränsat innehåll är ditt mål kommer du inte att få slut på alternativen.

När det gäller sekretess, erbjuder ExpressVPN de bästa funktionerna du kan begära. Det inkluderar a dödsbrytare, en strikt no-log-policy och split tunneling, tillsammans med flera andra. Jag nämnde redan att det är en av få som imponerade mig, vilket betyder att det finns fler. Kolla in dem i följande tabell.

Super i Super Channel

Många av er kanske frågar, vad är så speciellt med en sådan tjänst. Enkelt, det är det innehållet du får naturligtvis. Här är ett par titlar som du kan se när du har blockerat kanalen i din region:

Stream Super Channel Anywhere – Parting Words

Även om Super Channel kan nås genom alla stora kabel- och satellitleverantörer i Kanada, allt som går till spill om du lämnar landet.

Lyckligtvis har du det VPN för att rädda dagen. Allt du behöver är en anslutning till en kanadensisk server och du kan titta på Super Channel var som helst. Om du har några frågor, låt mig ropa i kommentarsektionen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map