Hur man tittar på Supernatural säsong 15 live online

Övernaturlig började tillbaka 2005. Nu, på 10 oktober 2019, showen tar slut med sin femtonde säsongen. Med en 90% godkännandevärde för Övernaturlig’s fjortonde säsongen av Ruttet tomat, showen lovar en episk avskedsserifinal. De CW har en vana att introducera kvalitetsshower. Tyvärr är de bara tillägnad amerikanska invånare. Det kommer inte att vara ett problem. Om Winchesters kan resa genom riker kan du praktiskt taget resa genom länder. här är hur du kan se Supernatural säsong 15 live var som helst.

Hur man tittar på Supernatural säsong 15 live online

Hur man tittar på Supernatural säsong 15 live online

CW TV – Blockera vårt episka farväl

CW-logotypenFör nästan 15 år, showen har levererat allt vi läser om i böcker. Demoner, änglar, zombies, varulvar och så vidare.

Men bara de som bor i Förenta staterna kunde följa upp Winchesters äventyr. Varför? Eftersom CW är endast tillgängligt i USA och ingen annanstans.

Du förstår, CW-plattformen är under geo-block. Det följer licensavtal, vilket vanligtvis förhindrar strömningstjänsten från att erbjuda sitt innehåll utanför USA.

För att avgöra om du är inom dess eller inte täckningsområde, CW undersöker din offentlig IP-adress. Om du bor utomlands, har du en utländsk IP, som inte ger dig annat än en omedelbar blockering.

Det tar bara sekunder att bestämma din plats. När jag försökte se trailern för säsongens premiär, CW avslutade min åtkomst nästan på plats. Här är geo-felmeddelande Jag har:

“På grund av licensbegränsningar är detta innehåll endast tillgängligt i USA.”CW-fel

Du ska inte oroa dig, eftersom jag har den perfekta Athame (ni bör veta vad det är, ni är övernaturliga fans) för problemet. Så om du vill strömma finalen av Supernatural, följ min ledning och läs nästa del.

Supernatural Season 15 – The Winchesters Travel Globally

Supernatural säsong 14: s tittarskap toppade kl 1,5 miljoner strömmar. Enligt min mening skulle varje show som går längre än tio säsonger förlora sin fördel, men inte denna show. Det fortsatte att leverera kvalitetshistorier och drama, Wow. Men vad kan vi säga om de utanför USA som inte har någon plats att titta på showen. Enkelt, få en Virtuellt privat nätverk.

Som jag nämnde i inledningen kommer du att vara det ändra din virtuella plats för att få CW-TV i din region. Det enklaste sättet är att använda a VPN. Det är ett internetverktyg (krypterad anslutning) som säkerställer att din privata information är säkert överfört.

En VPN förhindrar också obehöriga från tjuvlyssning på trafiken, särskilt din ISP och regering. Det gör det med lämna din IP-adress, vilket gör att du kan surfa anonymt på webben.

Det är inte allt. Medan du dölj din IP, du får en ny i en gateway city där servern du anslöt till är baserad. Om det finns i USA, du får en Amerikansk IP-adress. Följaktligen, om du försöker strömma CW-TV i din region, kommer du att kunna komma åt dess innehåll geo-felfri.

Stegen

Som jag nämnde, det enklaste sättet att göra förfalska din plats är med hjälp av ett VPN. USA är vår destination. Så följ stegen nedan och lära dig hur avblockera CW-TV och se Supernatural säsong 15 live var som helst:

 1. Börja med välja en VPN-leverantör som passar dina behov bäst. Jag rekommenderar starkt att du prenumererar på ExpressVPN.
 2. Efter det, ladda ner och installera VPN-applikationen på din enhet. Du hittar dedikerade klienter för Android, PC, Mac, iOS och Fire Stick.
 3. Starta VPN-verktyget och Logga in på ditt konto med ditt användarnamn och lösenord.
 4. Du hittar mer än 2000 servrar att välja mellan. Men det är USA du letar efter, så ansluta till en amerikansk server.
 5. Det kan ta några sekunder att upprätta en anslutning. När knappen blir grön får du en USA: s IP-adress.
 6. Nu, starta CW TV: s webbplats eller applikation.
 7. Se Supernatural säsong 15 bor var du än befinner dig.

ExpressVPN har varit på toppen av VPN-branschen sedan den startade in igen 2009. Tjänsten har mycket att erbjuda när det gäller säkerhet och integritet. Det ger dig det senaste kryptering av militär kvalitet (AES-256 bit) tillsammans med flera säkerhetsprotokoll.

Leverantören antar a strikt policy för icke-loggning. Det är inte allt; du har till och med en Kill Switch, split-tunneling, och a gratis Smart DNS service.

Slutligen erbjuder leverantören en 30-dagars återbetalningsgaranti. Så om du inte är nöjd med dess tjänster kan du alltid be om en återbetalning inom trettio dagar efter köp.

Nu finns det flera andra bästa VPN: er för CW-TV att arbeta med. Kolla in dem i tabellen nedan.

CW TV – stödsenheter

Lyckligtvis kan du se Supernatural säsong 15 på både små och stora skärmar. Här är CW: s kompatibla enheter:

 • iPad
 • iPhone
 • Android
 • Apple TV
 • Roku
 • Amazon Fire TV och Fire TV Stick
 • PC
 • Mac

Supernatural säsong 15 – The End of a Journey

Du kanske inte tror det, men övernaturliga är det den längstgående serien i amerikansk TV-historia. Det var till och med där förut Warner Brothers och UPN slogs samman 2006 för att skapa CW. Det här är vad verkställande producenter hade att säga:

”För det första vill vi tacka alla människor som har varit med på showen både framför och bakom kameran. För oss har det varit en livsupplevelse. Stödet vi har haft från både Warner Bros Television och CW har varit otroligt. Vi vill tacka Jensen, Jared och Misha särskilt för att du gjorde denna resa så speciell. Det är nu viktigast för oss att ge dessa karaktärer att vi älskar avskedningen de förtjänar. ”

Supernatural startade sin första säsong tillbaka in 2005. Men alla goda saker måste ta slut, och det är dags att säga adjö. Seriefinalen (säsong 15) börjar 10 oktober 2019. Efter händelserna förra säsongen garanterar vi en finale full av action och naturligtvis drama.

Det vi vet hittills är att helvetet lossnar igen. Alla själar där är fria att döda igen, och Sam, Dean och Castiel är där för att försvara världen igen. Det finns dock en fråga; Kommer John Winchester tillbaka? Skådespelare Jeffrey Dean Morgan twittrade:Jeffrey Dean Morgan Tweet

Lyssna, jag älskar Papa Winchester och vill jag ha han tillbaka? Säker. Men det fungerar inte så. Supernatural är full av överraskningar, och jag är ganska säker på att de inte kommer att svika. Så låt oss ta en första titt på sista säsongen av Supernatural i den här trailern.

 

Se Supernatural Season Finale Anywhere – The Goodbyes

Nyheten om förnyelsen är bittersöt, som säsong 15 kommer att vara Supernatural’s sist. Det har emellertid varit en resa och det är dags att säga adjö.

Supernatural är mycket populärt runt om i världen, och nu kan fans över haven stämma in och se den episka finalen. Allt de behöver göra är använd ett VPN, unblock CW-TV i deras region, och de kan titta på Supernatural säsong 15 live. Vilka är dina förutsägelser? Kommer CW att svika? Berätta allt i kommentarerna.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me