Hur man tittar på Swiss Indoors 2019 Livestream online

Titta på Swiss Indoors 2019 Live Stream


Hur man tittar på Swiss Indoors 2019 Live Stream

Swiss Indoors strömmande kanaler 2019

Här är de officiella sändningspartnerna för ATP-tennisturneringar från hela världen.

 • Sky Go (Storbritannien)
 • Nu TV (Storbritannien)
 • SuperSport (Sydafrika)
 • TSN (Kanada)
 • RDS (Kanada)
 • Fox Sports (Nederländerna)
 • BeIN Sports (Mellanöstern)
 • SRF (Schweiz)
 • ESPN (USA)
 • Sky Italia (Italien)
 • Sky Deutschland (Tyskland)
 • TV3 (Danmark)

Alla kanaler är emellertid inte tillgängliga utanför deras respektive regioner på grund av copyright-problem. Det är därför du behöver ett VPN för att avblockera dem.

Hur man tittar på Swiss Indoors 2019 Live Online med VPN

Det finns flera strömningstjänster som kommer att sända Swiss Indoors 2019. Men tyvärr är de alla geo-blockerad utanför deras utsedda regioner. Det betyder att du inte kommer att kunna se levande sportevenemang på dessa kanaler om du för närvarande reser utomlands.

Du kan dock undvika dessa onlinebegränsningar genom att använda ett virtuellt privat nätverk (VPN). Detta verktyg kan skämma bort din online-plats och avblockera dina favoritportkanaler utomlands. På vilket sätt?

VPN omruttning din internettrafik genom deras nätverk av säkra servrar. Allt du behöver göra är att välja vilken server du vill, och din leverantör skickar din anslutning genom den. Denna process kommer kryptera din trafik och ge dig en ny IP-adress för att säkerställa total integritet och anonymitet. Det gör det också möjligt för dig få åtkomst till geospecifika webbplatser som är otillgängliga utan VPN.

Därför måste du ansluta till en amerikansk server om du vill titta på Swiss Indoors på ESPN. Men om du föredrar Sky Go, behöver du en server från Storbritannien. Men för att göra det måste du först installera ett VPN på din enhet.

Hur man installerar en VPN – stegen

Att ställa in ett VPN på din enhet är en av de enklaste sakerna i världen. Allt du behöver göra är att:

 1. Eftersom VPN: er utvecklades som cybersäkerhetsverktyg måste du välja ett som har utmärkta säkerhetsfunktioner. åh! Och en stort servernätverk skulle inte skada heller. Om du vill ha mitt råd, använd ExpressVPN.
 2. När du har registrerat dig, gå till din app store för att ladda ner applikationen och installera den på din enhet. VPN: er är kompatibla med majoriteten av smartphones, surfplattor och datorer.
 3. Nu när du har VPN-appen på din enhet öppnar du den och loggar in på ditt konto.
 4. Anslut till vilken server du vill beroende på din favoritkanal. Välj USA för ESPN, Storbritannien för Sky Go eller Now TV osv …
 5. Gå över till din önskade strömningstjänst. Lägg märke till hur platsmeddelande har försvunnit.
 6. Titta på Swiss Indoors 2019 var som helst i världen.

Bästa VPN för att förbikoppla geo-block

Med så många strömningskanaler som sänder ut Swiss Indoors-turneringen behöver du en VPN-tjänst som kan komma åt dem alla. Med andra ord behöver du en leverantör med en stort servernätverk som den jag använder just nu, ExpressVPN. 

Detta märke har mer än 3 000 servrar i 94 länder, inklusive USA, Storbritannien, Egypten, Sydafrika och Schweiz. Det har en närvaro i alla hörn av världen. När det gäller säkerhet och integritet använder den militärklass AES 256-bitars kryptering protokoll, och tillhandahåller en kill switch och DNS-läckeskydd för extra säkerhet. Företaget handlar om att respektera din integritet som den behåller eller delar aldrig din onlineaktivitet. 

Och för att toppa det hela, erbjuder det en 30-dagars återbetalningspolicy vid registrering, vilket innebär att du har en månad att prova. Och om du hamnar missnöjd, få tillbaka dina pengar i sin helhet, inga frågor ställs.

Men eftersom det finns andra premiumleverantörer där ute, känn dig fri att kolla in några alternativ som hjälper dig att bestämma dig.

Hur man strömmar schweiziska inomhus 2019 Live med smarta DNS-proxier

VPN är kanske det bästa sättet att göra kringgå geo-restriktioner, men de gör verkligen många ändringar i din internetanslutning. Om du föredrar något med minimal effekt, är du bättre med att använda en Smart DNS-proxy. 

Det här verktyget omdirigerar inte ens hela anslutningen. Istället omdirigerar den bara plats-del av din trafik, som lurar kanaler för att avblockera innehållet.

Det är i grund och botten det, för att vara ärlig. Förvänta dig inte några krypteringar eller dolda IP-adresser. 

Var dock försiktig med DNS-kapning och Transparenta fullmakter eftersom smarta DNS-proxyer inte fungerar om din Internetleverantör använder dessa system.

Så här ställer du in en smart DNS-proxytjänst på din enhet, följ bara dessa steg:

 1. Registrera dig med en topptjänst som Unlocator som erbjuder en gratis 7-dagars provperiod.
 2. Se till att din smarta DNS stöder kanalen du vill titta på. Unlocator har en lista med över 200 kanaler som stöds, inklusive ESPN, SuperSport, beIN Sports, Now TV, Fox Sports och mer.
 3. Du kan ställa in Smart DNS på alla enheter eller plattformar, även de som inte är VPN-kompatibla routrar, smarta TV-apparater och spelkonsoler. Men du måste göra det manuellt eftersom proxyservrar har inte dedikerade appar. Men oroa dig inte, du hittar många guider och manualer som kan hjälpa dig på din leverantörs webbplats.
 4. Njut av Swiss Indoors 2019 oavsett var du är.

Hur man tittar på Swiss Indoors 2019 Live Online – Wrap Up

Den schweiziska tennislegenden Roger Federer vann back-to-back Swiss Indoors mästerskap under 2017 och 2018. Kommer han att kunna försvara sin titel för tredje gången i rad? Siffrorna och statistiken är verkligen i hans fördel. Efter att han en gång varit ballboll på Swiss Indoors Basel har han nu blivit turneringens mest framgångsrika spelare. Han har rekordet för de flesta singeltitlar (9), de flesta framträdanden i singelfinaler (14) och de flesta singelfinaler i följd (10). Det är ingen fråga om det, i hans hemstad är det få som kan besegra Federer.

På vilken kanal kommer du att titta på Swiss Indoors 2019? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map