Hur man tittar på The Good Place säsong 3 Live online

TV-showentusiaster vet att en sak är sann: september markerar början på allt. En av de shower jag personligen är upphetsad med är The Good Place. Den tredje säsongen kommer ut snart, och producenterna lovar en premiär för böckerna! Den tredje säsongen kommer att vara premiär på NBC den 27 september, med Netflix som erbjuder den världen den 28: e. Varför skulle du behöva veta hur du tittar på det live? Personligen tycker jag inte om att riskera att läsa en spoiler och jag vet att internet kommer att krypa med dem efter det första avsnittet sänds i USA. Så här kan du se The Good Place säsong 3 på NBC samtidigt som USA.

Hur man tittar på The Good Place säsong 3 Live online

Hur man tittar på The Good Place säsong 3 Live online

Det bra stället – vad vi vet hittills

Spoilers. DENNA AVSNITTEN HAR MYCKET SPOILERS. Hoppa till nästa avsnitt om du inte har sett de första två säsongerna.

Okej, du har blivit varnad, låt oss fortsätta.

Förra säsongen insvept med de fyra huvudpersonerna tillbaka på jorden. Den här gången befinner de sig i en tidslinje där ingen av dem har dött. Avsnittet slutar med att Eleanor (Kristen Bell) hittar Chidi (William Jackson Harper) efter sin egen vilja. Kom ihåg att ingen av dem har något minne om någonting som hände medan de var döda.

Säsong 2: s sista avsnitt skapade den kommande säsongen perfekt. Enligt producenterna kommer säsong 3 att täcka Eleanor, Chidi, Tahani (Jameela Jamil) och Jason (Manny Jacinto) tid på jorden efter att ha haft en “nära dödsupplevelse”. Hittills har vi ingen aning om hur de kommer att bevisa att de är moraliskt bra människor utan att veta att de testas.

De första 2 minuterna av S3 Ep1 sändes på årets San Diego Comic-con, och enligt IndieWire får vi se hur Michael (Ted Danson) går till jorden för att rädda de fyra karaktärerna. Du får också höra Michael fantasier om duvor, och som inte älskar Michaels fascination av allt som inte är övernaturligt.

Premiären för säsong 3 kommer att bli en timme lång, så vi är säkra på att mycket av tomtförutsättningen kommer att täckas direkt utanför start. Du kan ta premiären på s3 på NBC den 27 september.

Hur man tittar på det bra stället på NBC var som helst i världen

Som jag sa ovan kommer Netflix att vara värd för The Good Place s3 i alla regioner. Du kommer dock att kunna titta på varje avsnitt dagen efter det släpptes på NBC. Om du vill titta på showen samtidigt som USA kommer du att behöva ett sätt att avblockera NBC, eftersom nätverkets strömningsplattform är blockerad utanför USA. För att göra det måste du skaffa dig ett VPN.

Varför använda ett VPN?

Det finns många skäl till varför du bör använda ett VPN. Denna tjänst blir snabbt en nödvändighet för den genomsnittliga internetanvändaren. En VPN kommer att kryptera dina data och omdirigera din trafik genom en privat anslutning, vilket ger dig total säkerhet och anonymitet online. För att ett VPN ska göra det kommer du att bli ombedd att ansluta till en av deras servrar. När trafiken dirigeras igenom en server kommer din offentliga IP att ändras automatiskt. Din offentliga IP är vad webbplatser och ISP-leverantörer använder för att ta reda på vilken region du befinner dig i. Om du ansluter till en amerikansk server kommer din IP att läsa som en amerikansk IP. På det här sättet får du tillgång till innehållet som endast är begränsat till USA.

Hur man avmarkerar NBC: s The Good Place S3 med en VPN

Nu när du vet hur en VPN kan avblockera NBC, låt oss prata om den tekniska aspekten av att få ett VPN. Till skillnad från vad många tycker, är ett VPN inte särskilt lätt att använda. Alla som vet hur man använder en app kan använda ett VPN. För personer som är lite mer tekniskt orienterade kan VPN: er som använder OpenVPN-protokollet konfigureras på nästan vad som helst.

Med andra ord kan ett VPN fungera för alla. Här är allt du behöver göra för att få ett VPN att fungera som en genomsnittlig internetanvändare:

 1. Välj en VPN-leverantör. Gå till leverantörens webbplats och registrera dig för tjänsten.
 2. Ladda ner och installera appen på den enhet du använder för att strömma showen. VPN: er har vanligtvis appar för Mac-, Windows-, iOS- och Android-enheter.
 3. Starta appen och logga in med ditt konto.
 4. Välj en amerikansk server och anslut till den. Vänta tills anslutningen har upprättats.
 5. Kontrollera om din IP nu visar dig i USA.
 6. Gå till NBC: s live streaming och titta på The Good Place säsong 3, samtidigt som USA!

Ser? Det är allt som krävs.

När du vill avmarkera en show från ett annat land, välj bara en server från det landet och tryck på connect.

Bästa VPN för att avblockera NBC

Vad gäller VPN-leverantören som du bör prenumerera på, föreslår jag ExpressVPN. Det är lite dyrt jämfört med andra tjänster, men det är den absolut bästa leverantören på marknaden. För dig som inte vet är VPN-tjänster en “du får vad du betalar för” -tjänst. Du kan läsa vår fullständiga ExpressVPN-recension här, men orsakerna till att ExpressVPN alltid är mina bästa förslag kan behandlas i några punkter:

 • Tillgång till 2000 servrar spridda över 94 länder, vilket garanterar global servertäckning.
 • Krypteringar av militär kvalitet och de senaste VPN-protokollen
 • Det bästa VPN-kundsupportteamet
 • Strikt nollloggpolicy som du kan räkna med
 • 30 dagars pengarna tillbaka-garanti (inga frågor ställs!)

Den sista punkten? Det betyder att du kan testa det i upp till en månad innan du gör några verkliga åtaganden. Om du fortfarande inte tror att ExpressVPN är tjänsten för dig kan du prova en av dessa toppnät VPN-leverantörer:

Stream The Good Place Säsong 3 – Sista tankar

Några veckor till, och väntan är över. Med en VPN kan du hoppa över Netflix’s 24-timmars graden och skärmen The Good Place S3 online samtidigt som USA. Det är viktigt att notera att även om en VPN kommer att blockera de regionala begränsningarna som NBC har, kommer det inte att få dig bort från några ytterligare registreringsavgifter eller villkor som en plattform verkställer. Om du har täckt det så är du ganska mycket klar! Till dess är här säsongens trailer för att sprida dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me