Hur man tittar på Trial & Error Season 2 Live Online

Hur man tittar på Trial and Error Season 2 live online? Rättegång & Fel: Lady, Killer har premiär på sin andra säsong på torsdag på NBC med ett avsnitt som heter “The Koffer.” Komman i titeln tjänar ett mycket viktigt syfte. Lavinia Peck-Foster, spelad av Kristin Chenoweth, fångas med sin mans döda kropp i bagagerummet i hennes bil. Därför titeln Lady, Killer. Nu låter det lovande! Tyvärr kommer inte Trial- och Error-fans utanför USA att kunna se TV-serien eftersom den sänds på NBC. National Broadcasting Company är ett amerikanskt engelskspråkigt TV-nätverk som endast kan nås inom USA: s gränser.


Hur man tittar på Trial & Error Season 2 Live Online

Hur man tittar på rättegång & Fel Säsong 2 Live online

Trots de geo-begränsningar som lagts på NBC, kan TV-boende och serien binge-watchers strömma NBC: s innehåll utanför USA med hjälp av en VPN. Denna teknik ger sina användare en IP som krävs för att de ska kunna kringgå vissa geobegränsningar. När användare har anslutit sig till en VPN-server kan användare från Australien, Kanada, Storbritannien och Tyskland titta på Trial and Error: Lady, Killer på NBC med en VPN på en PC, Mac, Android, iPhone eller iPad.

Hur man tittar på rättegång & Fel: Lady, Killer Utanför USA med VPN

Den amerikanska sitcomen återvänder till NBC med ett nytt brott för att avslöja och back-to-back-episoder från och med torsdagen. Den lustiga NBC-komedin hör till The Hollywood Reporter: s val som de mest förväntade återvändande showen i USA. Amerikanska invånare är mycket lyckliga för att vara belägna inom USA: s gränser för att de enkelt kan strömma NBC: s shower. När det gäller de som är utanför USA kommer lyckan att ändras när de ansluter till en VPN-tjänsteleverantör. VPN skulle ansluta sin strömningsenhet till en av dess servrar (US-server) och skapa en säker anslutning via Internet. När du har anslutit till den servern ersätts din IP-adress av en ny (den för den amerikanska servern). Genom att göra det kommer du att få en amerikansk IP som gör dig berättigad till åtkomst till begränsat innehåll (USA: s innehåll, NBC). Så här använder du en VPN för att titta på Trial and Error: Lady, Killer utanför USA:

 1. Leta efter en trovärdig tjänsteleverantör (t.ex. ExpressVPN) och registrera dig med dem.
 2. Ladda ner och installera deras VPN-app på din Android, Fire TV Stick, Mac, iOS eller PC.
 3. Öppna appen och anslut till en VPN-server USA. 
 4. Du får en amerikansk IP-adress.
 5. Stream Trial and Error: Lady, Killer från någon del av världen.

För att framgångsrikt avmarkera kanaler, tjänster eller webbplatser prenumererar på ExpressVPN. Vi rekommenderar den här tjänsteleverantören eftersom vi vet att det är mer än kapabelt att föra NBC: s Trial and Error: Lady, Killer till dina strömningsenheter oavsett var du är. Dessutom har vi listat i tabellen nedan andra tjänsteleverantörer som finns tillgängliga på marknaden.

Test och fel: Lady, Killer

Vi är glada över att få en sådan komisk kraftcentral att gå med i vår show, sade Jeff Astrof (serieledare). ”När vi beslutade att vi skulle göra en mordinna visste vi att det bara kunde finnas en person som var stor nog för att fylla John Lithgows skridskor. Hon var vårt första val hela tiden och tack och lov för oss blev tillgängliga vid rätt tidpunkt. Mord och karaoke i East Peck blir aldrig roligare. ”

Kristin Chenoweth går med i rollen den här säsongen som den huvud misstänkta spelar arvtagaren Lavinia Peck-Foster. Hon är i rättegång för mord efter att hennes mans kropp hittades i en resväska på baksidan av hennes bil. Men hon verkar vara likgiltig mot hela situationen hon är involverad i. Hon sätter sin tro på Josh och hans advokatbyrå – som representerade John Lithgows karaktär Larry Henderson i säsong 1 – för att försvara henne och bevisa sin oskyldighet. Om hon är skyldig till någonting är det fantastiskt.

 • Utgivningsdatum: Torsdagen den 19 juli
 • Kanal: NBC
 • Kasta:
  • Nicholas D’Agosto som Josh Segal
  • Jayma Mays som Carol Anne Keane
  • Steven Boyer som Dwayne Reed
  • Krysta Rodriguez som Summer Henderson
  • Sherri Shepherd som Anne Flatch
  • John Lithgow som Larry Henderson
  • Kristin Chenoweth som Lavinia Peck-Foster
  • Amanda Payton som Nina Rudolph
 • episoder:
  • Resväskan
  • Tidslinjen
  • Mordklockan
  • Ett hål i fallet

Test och fel Säsong 2 Trailer

Se Trial and Error Lady, Killer utanför USA

Oavsett om du har lagt märke till “Trappan” eller “The Jinx” -referenser, kommer du fortfarande att skratta oändligt till rättegången & Fel säsong 2. TV-serien öppnar med två nya avsnitt på torsdag på NBC. Så om du är i USA, kudos för dig. Om inte, väljer du bättre ett VPN snabbt! Sammantaget vet vi att verkliga brottsfans som uppskattar ett gott skratt då och då inte slösar tid och kommer att prenumerera på ett VPN för att få säsongens 2 premiär.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map