Hur man tittar på UFC 249: Khabib vs. Ferguson Live Online

Det är äntligen officiellt. Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson kommer slutligen att kvadratera inuti Octagon på 18 april 2020. Matchen har bokats flera gånger tidigare. Men vid varje tillfälle hindrade något av deltagarna från att tävla. Nu får vi livskampen inuti Barclays Center i Brooklyn, New York, USA. Klarar du inte till arenan? Så här kan du göra titta på UFC 249: Khabib vs. Ferguson live online.

Hur man tittar på UFC 249 Live online

Stream UFC 249 Live var som helst

UFC anses nu vara det globala toppmärket och den största PPV-evenemangsleverantören över hela världen. Det har miljontals tittare över hela världen. Men frågan är hur ser dessa MMA-fans UFC PPV: er i sina länder? Vi har svaret precis nedan:

Förenta staterna

USA-flaggikonenI över ett år nu, ESPN+ har tagit över de officiella rättigheterna att sända UFC-evenemang i USA. Så vem som är van vid att se slagsmål på Räv, det är dags att byta kanal.

Om du inte visste det har ESPN + miljoner prenumeranter i landet. För att vara exakt finns det fler än 3,5 miljoner prenumeranter.

Det bästa med detta är att kanalen inte behöver någon kabelabonnemang för att komma åt, till skillnad från dess motsvarighet ESPN. Men UFC-strider kommer i form av Betala per vyer, vilket innebär att du måste betala extra på ditt abonnemang för att få dem.

Vi vet att de flesta av er skulle säga att de kommer att få kampen genom UFC: s officiella streamingtjänst “Fight Pass,” men tyvärr är det inte möjligt.

Du förstår, UFC Fight Pass är föremål för blackouts i landet eftersom ESPN + har rätten att lufta händelserna. Du kan kolla in det själv. När du går över till UFC Fight Pass till köp UFC 249, detta kommer att dyka upp:

Köp på ESPN +

Så, det enda sättet att strömma UFC 249 i USA är genom ESPN +. Tjänsten är inte alls dyr. Prenumerationskostnader 5 $ per månad eller 50 $ per år.

Nya prenumeranter har dock möjlighet att lägga till ett exklusivt UFC-betalnings-per-view-evenemang med ett årligt abonnemang för $ 85. Om du är en befintlig prenumerant måste du betala runt 65 $ för varje evenemang. Betrakta det som ett engångspaket.

ESPN + tillåter nya användare att testa sin tjänst för en 7-dagars varaktighet gratis. Du kan ladda ner appen på Apple TV, Roku, iOS, Android, Chromecast, PlayStation, PC, Mac, Xbox och FireStick och strömma UFC 249 direkt.

Storbritannien

UK Flag Icon 1Ända sedan UFC 239 inträffade visades UFC-händelser på BT Sport Box Office.

De sista par händelserna var dock inte, vilket resulterade i mycket respekt från kanalens prenumeranter.

De ville inte betala extra utöver sitt prenumeration, tillsammans med att stanna uppe hela natten för att se en viss kamp.

De hotade till och med att säga upp prenumerationen och söka efter alternativ. Vi tror BT Sport försöker göra ändringar med sina prenumeranter. Den här gången tror vi att BT Sport kommer att hålla sig till det UFC 249 som en del av prenumerationen.

Troligtvis, om det är något liknande den tidigare kampen, kan användare strömma ”249 ″-evenemanget live utan extra kostnad på BT Sport 2 ungefär 15:00, 18 april 2020.

Nu när du vet var och när du kan strömma UFC 249 är det en sak du bör göra. Ladda bara ner BT Sport-appen på din Chromecast, Apple TV, PC, Mac, Xbox, PlayStation, iOS eller Android, och strömma den episka kampen mellan Khabib och Ferguson live i Storbritannien.

kanada

Kanadensiska flaggikonenKanada har två sätt att strömma UFC-händelser, var och en har specifikt innehåll att visa. Vi vet att det är lite skrämmande, men vi kommer att förklara allt nu.

Först har vi ingen annan än den berömda kanadensiska kanalen, TSN. Sändaren har rätten att lufta prelims för numrerade UFC-evenemang, med tonvikt på prelims.

Du kommer inte kunna se vad som går runt på huvudkortet. Så om det är ok med dig och card räcker för att fylla din helg med den MMA-åtgärd du behöver, TSN är din go-to-kanal.

  Hur man installerar VPN på Windows 10 manuellt

TSN UFC 249

TSN finns på ett brett utbud av enheter, inklusive Android, iOS, PC, Mac, Xbox One, Apple TV och Samsung Smart TV. Därför kommer du inte att få slut på alternativ eller skärmar för att strömma kampen.

Nu erkänner vi redan det faktum att Fight Pass när en officiell programföretag kommer att bli utsatt för blackout. Tja, inte i Kanada. Om du vill titta på huvudkortet kan du bara prenumerera på Fight Pass för bara $ 9,99 / månad och $ 95,99 / år.

Fight Pass Canada

Vi vet inte om prelims kommer att försvinna, men vi vet att huvudkortet inte kommer att vara det. Så skaffa dig ett giltigt prenumeration, vänta tills 18 april 2020, och strömma Khabib vs. Ferguson live på Amazon Fire TV, Mac, Apple TV, Smart TV, Roku, Chromecast, Windows, Android eller iOS.

Australien

Australiska flaggikonenI Landa ner under, strömning av UFC-evenemang har aldrig varit lättare tack vare existensen av Huvud händelse. Tjänsten tillåter inte bara användare att se UFC-slagsmål; de kan också anpassa sig till de största boxningsevenemang, Impact Wrestling PPVs, WWE och till och med konserter.

Ingen prenumeration behövs. Allt du behöver göra är att betala för det du vill strömma. Det går naturligtvis med din Foxtel eller Optus prenumeration. Och låt oss inse, de flesta av australierna prenumererar på någon av dessa leverantörer.

Main Event har varit hem för alla större PPV-evenemang i Australien. Enligt deras webbplats:

”HUVUDHÄNDELSE är Australiens enda Pay-Per-View-kanal som låter dig njuta av de största idrottsstunder från hela världen i ditt eget hem LIVE i HD. Vi ger dig ett brett utbud av evenemang inklusive, men inte begränsat till WWE, UFC, lokal och internationell boxning. ”

Hittills har det inte varit något officiellt pris för evenemanget. Vi måste vänta lite längre för att få veta mer om det. Men om det är något som de tidigare, kommer UFC 249 att stå på $ 54,95.

UFC 249 Main Event

Som vi nämnde igen betalar du för det du vill strömma. När du köper en viss händelse, i dagens fall, UFC 249, du kan titta igenom följande:

 • Foxtel: PlayStation, Smart TV-apparater, PC, Mac, Android, iOS och Chromecast.
 • Optus: Fire Stick, Android TV, Apple TV, Chromecast, Android, iOS, PC, Mac och Xbox.

Se, det är ganska enkelt. UFC är mycket populärt i Australien, och det är lämpligt att ha en sådan tjänst som tillhandahåller UFC-evenemang i landet.

Tyskland

Tyskland-FlagTyskland har kanske de enklaste och mest effektiva sätten att strömma UFC eller andra sporter.

Om du gör idrott måste du veta det DAZN (Da-Zone).

Kanalen började små, men nu är den över 8 miljoner prenumeranter. Antalet växer fortfarande eftersom kanalen fortsätter att förvärva sändningsrättigheter för varje sport som kan locka en tittare.

I själva verket är det den enda kanalen för alla Bellator händelser, som inkluderar en av våra favoritkämpar, Ryan Bader.

Det bästa med den här kanalen är att den inte kräver kabelabonnemang. Ja, du kan säga det ESPN+ gör det också, men det är en skillnad här. I USA måste du köpa UFC-evenemanget som PPB.

Men i Tyskland erbjuder DAZN varje UFC-kamp som en del av det redan billiga prenumerationen. Du behöver inte betala ett extra öre.

DAZN kostar 11,99 EUR / månad och EUR 119,99 / år. Det här är ett lågt pris jämfört med vad du får i gengäld.DAZN Tyskland Prenumeration

De av er som känner till DAZN kan säga att det inte bara finns i Tyskland. Ja, det är faktiskt tillgängligt i nio länder. Men geo-begränsningar tillämpas, och innehållet du får är olika i varje region.

DAZN har rätt att sända UFC i fem regioner, inklusive Spanien, Österrike, Japan, Italien och naturligtvis Tyskland. Dessutom, om du är en ny prenumerant, får du händelsen gratis med tillstånd av DAZN: s 30 dagars gratis prövotid.

Och slutligen, med ett giltigt DAZN-abonnemang, kan du se UFC 249 live PC, Mac, Chromecast, Roku, Android TV, Fire Stick, Android, Apple TV, Xbox och PlayStation.

Mellanöstern

Mena-regionen

I Mellanöstern har UFC haft ett hem för sina händelser i OSN länge nu. Affären går inte någonstans, och OSN kommer att sända UFC-evenemang, inklusive live-numrerade händelser, Ultimate Fighter-serien, och flera andra programmeringar i framtiden.

Det är ett känt faktum att nästan alla har ett kabelabonnemang och åtkomst till OSN i MENA-regionen, vilket gör det så mycket lättare att strömma det nya UFC 249 slåss.

  Как да гледате футбол на четвъртък вечер на живо извън САЩ

Och precis som BT Sport (kanske) kommer kampen att vara på ingen extra kostnad. Du behöver bara ha ett kabelabonnemang, och kampen kommer att finnas inom den.

Men du borde veta att Fight Pass inte kommer att fungera på grund av blackout-begränsningar, så försök inte lyckan med plattformen. Men om du letar efter en prenumerationsbaserad tjänst kan vi hjälpa till med det.

UFC Arabia, den nya streamingtjänsten för live PPV-evenemang och ett brett urval av UFC-innehåll på begäran i MENA-regionen. Innan vi går in på prissättningen och grejerna bör vi notera att den här tjänsten är nej inte svart av någon anledning.

Det gav oss inte ett felmeddelande, varför vi tog det till deras stöd. Vi frågade dem om det finns blackouts på grund av OSN äga UFC-rättigheterna, men svaret var nej.

Tjänsten är fullt fungerande. Det här är vad supportagenten berättade för oss via e-post:UFC Arabia svar

UFC Arabia kostar bara $ 4,99 / månad eller 49,99 $ / år. Det är ett bra pris, och det kommer med en 30-dagars gratisversion för nya användare.Prenumeration på UFC Arabia

Slutligen kan du titta UFC 249 på UFC Arabia använder sig av PC, Mac, Android, iOS, och Chromecast. Deras officiella webbplats antyder att utöka enhetskompatibilitetsområdet, men vi vet inte när.

Kodi Live Streaming

Medan Kodi kan vara en av de bästa streamingplattformarna som någon kan ha, sportfans ingår också, särskilt de som älskar UFC.

Om du har Kodi, skulle du veta att det finns nästan tillägg för allt. Det finns det, och Kodi har ett DAZN-tillägg, som är en av UFC: s främsta sändare.

Vi nämnde DAZN här eftersom Kodi inte erbjuder ESPN +. Det brukade ha BT Sport Video, men inte längre. Så, DAZN är ditt enda sätt att strömma det kommande UFC 249 slåss.

Med det sagt, så här kan du få DAZN på Kodi:

 1. Aktivera Kodi-app.
 2. Gå till Kodi-tillägg.Ange Kodi-tillägg
 3. Klicka på Mina tillägg, följt av Installera från arkivet. Installera från lagringsavsnittet
 4. Välj Kodi Add-on Repository.Kodi Add-on Repository
 5. Välja Video-tillägg.UFC 246 Video-tillägg
 6. Välj DAZN-tillägget och klicka på InstalleraUFC 246 Installera DAZN
 7. Återgå till Kodi Hemskärm. Kör DAZN-kanalen.UFC 246 - DAZN Lansering
 8. Logga in med ditt konto. Du måste registrera dig om du inte prenumererar på DAZN.
 9. Ström UFC 249 lever på din Kodi-app.

DAZN är en av de kanaler som gäller geo-block. Och när det gäller tillägget är det bara tillgängligt i Tyskland. Men det kan fixas med ett enkelt verktyg, ett VPN.

Allt du behöver göra är ansluta till en server i Tyskland. Detta ger dig en tysk IP-adress, som kommer att lura kanalen att tro att du bor inom dess täckningsområde.

Som ett resultat kommer du att kunna logga in och titta på UFC 249 oavsett var du är över hela världen.

Strömma UFC 249 på Amazon Fire Stick

Medan Kodi är värd för dussintals officiella tillägg, Amazon Fire Stick utmärker sig i streamingavdelningen med hundratals applikationer. En av dessa appar är ingen annan än ESPN.

Blir inte förvirrad. Ja, ESPN kommer inte att visa dig UFC 249, men appen på FireStick är lite annorlunda. Du kan aktivera ditt ESPN + -konto inom det och strömma den senaste UFC-striden på den populära plattformen. Här är vad du behöver göra:

 1. Slå på din Amazon Fire Stick.
 2. Söka efter ESPN.Ojani Noa
 3. Välj den ESPN-applikation.ESPN2
 4. Välj Ladda ner.ESPN3
 5. De installationsprocess tar några minuter. Vänta tills det slutförs.espn4
 6. Gå över till Fire Sticks hemskärm och aktivera ESPN-applikation.
 7. Gå sedan till inställningar för att aktivera ditt konto.
 8. Välja Prenumerationer.ESPN-prenumerationer
 9. Klicka på ESPN+.ESPN + prenumeration FireStick
 10. Logga in med ditt konto.Logga in på ESPN +
 11. Därefter får du en aktiveringskod.ESPN + -kod
 12. I din webbläsare, skriv in aktiveringskoden, och logga in med ditt användarnamn och lösenord.ESPN + kodläsare
 13. Din prenumeration är länkad till din Amazon Fire TV.
 14. köpa UFC 249 PPV från ESPN +: s webbplats, och du är klar.

I likhet med DAZN-tillägget eller någon annan streamingkanal där ute är ESPN + också begränsad till en specifik plats, Förenta staterna. Så en VPN kommer in igen för att rädda dagen.

Nu måste du göra det använd en server i USA istället för att få en Amerikansk IP-adress. Med det är du praktiskt taget en amerikansk bosatt med full tillgång till allt begränsat amerikanskt onlineinnehåll, inklusive ESPN+.

UFC 249 – Gratis?

Detta är en olycklig del av artikeln. Ja, du kan hitta dussintals webbplatser som erbjuder UFC-streaming gratis, men vi rekommenderar inte de av några orsaker.

  ¿Cómo ver Pakistan Super League 2020 en vivo en línea?

För det första är det olagligt. Vi vet att ordet fritt har sina frestelser, men användare tänker ofta inte på de försiktighetsåtgärder som det kan orsaka. Du kanske bli stämd även om du inte är den som är värd för live-stream. 

UFC har genomfört krig mot sådana webbplatser / applikationer i flera år nu. De till och med stämde en Staten Island-man för distribution av UFC PPV-innehåll i utbyte mot intäkter.

Det är inte allt; de också stämda barer och restauranger som är värd kampkvällar med olagliga strömmar. PPV-evenemang är det bästa sättet att få intäkter för marknadsföringen, vilket förklarar varför det jaktat vem som stjäl innehållet och distribuerar det gratis.

Å andra sidan, förutom juridiska frågor, är webbplatserna som erbjuder sådana strömmar inte säkert. Du kan hamna på en webbplats som hostas av hackare, väntar på att du klickar på stjäla din privata information.

Under inga omständigheter bör du besöka dessa webbplatser, än mindre skicka in några personlig information på dessa sidor. Har du inte använt en förut? Visste du inte hur dålig kvalitet på strömmen är?

Dessa webbplatser är fulla av skadlig programvara och skadlig programvara som kan smitta din enhet. För att inte nämna det frustrerande pop-up-annonser som kommer att bombardera dig och förstöra hela upplevelsen.

Det är lätt. Undvik bara sådana strömmande webbplatser för din säkerhet och sinnesfrid. Inför inte din privata information bara för att spara på några få öre.

UFC: Khabib mot Ferguson – de officiella programföretagen

Vi har redan nämnt hur populär kampanjen har blivit i global skala. Sändarna ovan är emellertid inte de enda med rättigheterna till UFC-evenemang. För en bättre titt, här är UFC 249 officiella streamingkanaler:

 • ESPN+ (USA)
 • DAZN (Tyskland)
 • Viaplay (Sverige, Danmark)
 • OSN (Mellanöstern)
 • Huvud händelse (Australien)
 • UFC Fight Pass
 • Matcha TV (Ryssland)
 • UFC Arabia (MENA)
 • BT Sport (STORBRITANNIEN)
 • TSN (Kanada) (endast Prelims)

UFC 249 – Fight Card

Femte gången är en charm? Ja, vi tullar inte. Tro det eller inte, den här matchen har bokats fyra gånger innan den äntligen händer. Vi vill inte jinx det eller någonting.

Föregående showdowns avbröts på grund av skadorna från båda kämparna. Khabib två gånger lämnade slagfältet, en gång på grund av skada, och den andra efter sjukhusvistelse på grund av hälsoproblem eftersom han tappade vikt.

Och låt oss inte glömma det Ferguson gick också i pension två gånger. Men nu får vi äntligen det vi väntat på 18 april 2020. Enligt Ferguson:

”Jag har lagt år på att förbereda mig för den här kampen, så jag måste göra det värt något. Jag kommer att vinna den bälte mannen! Siktade på det länge. ”

Men tror du Khabib hade ingenting att säga? Den obesegrade mästaren har lagt ner stora namn, inklusive ingen annan än McGregor. Nu lovar han en uttrycklig seger i denna kamp:

“Vi har mycket stor historia … Slutligen ska vi slåss och jag kommer att krossa honom framför alla!”

Men vi måste fråga: Är vi här bara för att se dessa två slåss? Finns det inte något intressant på kampkortet? Nåväl, enkelt svar finns det naturligtvis.

Det finns många intressanta matcher under evenemanget, inklusive anfall som Andrade mot Namajunas och Kattar mot Stephens. Hela Fight Card finns nedan:

 • Khabib Nurmagomedov (c) mot Tony Ferguson
 • Jessica Andrade mot Rose Namajunas
 • Calvin Kattar mot Jeremy Stephens
 • Islam Makhachev mot Alex Hernandez
 • Makhmud Muradov mot Karl Roberson
 • Shamil Adburakhimov mot TBA
 • Uriah Hall mot Ronaldo Souza
 • Lyman Good mot Belal Muhammad
 • Ben Rothwell mot Gian Villante
 • Ottman Azaitar vs. Khama Worthy
 • Sijara Eubanks mot Sarah Moras

Vi har fortfarande en lång väg att gå innan 18 april 2020. Därför kan det ske några ändringar av kortet. Vi kommer att uppdatera artikeln så snart någon bekräftelse är ute.

Titta på UFC 249 Anywhere – Final Words

Khabib är det obestridda UFC lätta mästare och en av de ledande kämparna inom sport. Tror du Ferguson kommer att leva upp till hype som har byggts upp omkring honom? Kommer han att vara nummer 1 i Khabibs förlustavsnitt?

Nu har du alla medel att göra strömma kampen live online var du än är. Missa inte det. Vi kan berätta det UFC 249 kommer att vara episk. Det lovar faktiskt att bli det största UFC-evenemanget i år. Var inte blyg för att dela dina förutsägelser i kommentarer nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me