Hur man tittar på UK TV Abroad Free Live Online

Det är synd att Storbritanniens kanaler och tjänster är blockerade utanför de brittiska gränserna. Med andra ord, ingen utanför Storbritannien har åtkomst till dessa kanaler eller tjänster på grund av geo-restriktioner.

Några av TV: s bästa innehåll sänds på UK-baserade streamingtjänster, och jag vill inte missa underhållande innehåll, särskilt när jag har två verktyg Det kan hjälpa mig att fixa situationen. Läs vidare för att lära dig hur du kan använda a VPN och smart DNS till din streamingfördel.

Hur man tittar på UK TV Abroad Free Live Online

Hur man tittar på UK TV Abroad Free Live Online

Stream UK TV utomlands med VPN

Så här fungerar innehållsleverantörer. De undersöker din IP-adress och upptäcker var du ansluter till internet från. Om du befinner dig någonstans utanför landet där det innehåll du vill ha är baserat avslutas ditt försök till åtkomst.

Så, alla Brittisk-baserad kanal är otillgänglig för användare som ansluter utanför Storbritannien. Men om de ändra deras IP-adress till en brittisk adress, de kommer att kunna få tillgång till brittiskt material. Denna teknik involverar en stealth VPN som inte bara omdirigerar din trafik via servern du väljer (i det land du vill) men också skydda dina uppgifter medan du är online. Med en VPN kommer du till dölj din ursprungliga IP-adress och ersätt till med en som avslöjar en annan geografisk plats. Här är stegen du behöver följa få UK-TV var du än är:

 1. Det första steget involverar dig få ett VPN-prenumeration. Undvik de gratis VPN: er som Hola.
 2. Ställ in ett VPN-konto.
 3. Det är dags att ladda ner och installera VPN-appen från webbplatsen.
 4. Nu, du starta appen och leta efter en server i UK.
 5. Anslut till den brittiska servern och få en Brittisk IP-adress.
 6. Detta är en metod som gör att du kan göra det avblockera alla typer av brittiska kanaler utomlands.

Bästa VPN för brittisk TV

Jag vet inte om dig, men jag får mig en ExpressVPN prenumeration. Jag har upptäckt att det är den bästa VPN jag kan äga. Jag minns att jag testade det för första gången; jag erbjöds 30 dagar att tänka på detta åtagande. Hade jag inte tyckt om det, kunde jag ha gjort det bad om återbetalning utan några frågor. Dess strömningsfunktioner är otroligt bra. Nu vet jag att ExpressVPN är det bästa VPN du kan äga, men om det inte ligger inom budgeten kan du kolla in de andra VPN som du kan prenumerera på.

Skaffa UK TV utomlands online med smarta DNS-proxy

Denna teknik skiljer sig lite från en VPN när det gäller säkerhet eftersom den inte säkerställer din online-anslutning. Till skillnad från ett VPN får du inte en ny IP-adress. Din kommer att förbli densamma och förbli synlig för allmänheten.

När du har konfigurerat Smart DNS på din streamingenhet kan du göra det enkelt kringgå geo-restriktioner pålagt innehållet du vill ha åtkomst till. Din data och trafik omdirigeras via en av dess utsedda servrar, vilket gör att du verkar vara på flera platser samtidigt. Men kom ihåg att du inte kan blockera allt med en SmartDNS om inte den du använder stöder sådan avblockering.

Följ stegen nedan om du hittade en smart DNS som ett mer lämpligt verktyg för avblockering.

 1. Skaffa dig ett Unlocator-prenumeration och registrera dig för sin 7-dagars gratisversion.
 2. Du måste konfigurera Smart DNS på din enhet. Dessa videor / installationshandledning kan hjälpa dig.
 3. Få full tillgång till brittiska kanaler som Unlocator stöder.

Det bästa med Unlocator är att du behöver inte kreditkort att registrera sig med det. Dess smarta DNS stöder avblockering av BBC iPlayer, ITV, Channel 4, TVPlayer, Now TV och Sky Go. Det är allt jag kan begära på det rimliga priser. Detta danska företag vet vad kunderna vill ha och levererar i enlighet därmed. Du kan avblockera mer än 220 kanaler under en test på 7 dagar. Om du inte gillade det kan du alltid avsluta prenumerationen.

Bästa brittiska TV-kanaler att titta utomlands

Om du använder antingen VPN- eller Smart DNS-proxyer kan du komma åt följande kanaler oavsett var du för närvarande bor.

 • BBC iPlayer
 • ITV Hub
 • Kanal 4 (4oD)
 • Kanal 5 (my5)
 • Sky Go
 • Sky Sports
 • Nu TV
 • TVPlayer
 • UK Amazon Prime
 • Netflix Storbritannien

Hur man tittar på UK TV Abroad Live Free Online

På grund av olika licensavtal, Det är mycket osannolikt att brittiska TV-kanaler som BBC och ITV kommer att göras tillgängliga utomlands inom en snar framtid. Det är därför det är viktigt att använda tjänster som ExpressVPN och andra topp-brittiska VPN-leverantörer för att få din dagliga brittiska TV-fix.

Har du använt sådana tjänster i USA, Kanada, Australien eller någon annanstans utomlands för att strömma brittisk TV? Dela din erfarenhet eller frågor i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me