Hur man tittar på UKTV Play utanför Storbritannien?

Hur man tittar på UKTV Play utanför Storbritannien? UKTV Play är en online-streamingtjänst som erbjuder fantastiska TV-program från kanaler som Dave, Really, Ygår och Drama. Om du är i Storbritannien är det mycket möjligt att komma åt UKTV Play online och titta på alla program från dessa fyra fantastiska kanaler. Det kan dock vara lite svårare att göra det om du försöker komma åt det utanför Storbritannien. Precis som många kanaler och tjänster har UKTV Play geo-begränsningar som begränsar deras tittande till brittiska invånare och de som bor i Storbritannien. Användare från USA, Kanada, Australien, Tyskland och Italien kan inte direkt besöka webbplatsen och strömma dess innehåll utan att få en VPN först. Med en VPN kan alla som finns i alla länder runt om i världen avblockera UKTV-uppspelning på sin PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Apple TV eller Amazon FireStick-enheter.

Hur man tittar på UKTV Play utanför Storbritannien?

Hur man tittar på UKTV Play utanför Storbritannien?

Vad är UKTV Play?

Enligt den officiella UKTV Play-webbplatsen, “UKTV Play är en kostnadsfri TV-tjänst där du kan titta på de TV-program som du älskar från Dave, Ygår, Really och Drama var du än vill.”

Är UKTV Play tillgängligt utomlands?

Tyvärr för UK-fans och brittiska expats som bor utanför Storbritannien är UKTV Play inte tillgängligt utomlands. Detta är det platsfel du får när du försöker strömma innehåll på UKTV Play utanför Storbritannien:

  Hur man döljer IP-adress på iPhone

“Videon du försöker se kan inte ses från ditt nuvarande land eller din plats.”

Hur man tittar på UKTV Play utanför Storbritannien med hjälp av ett VPN

UKTV Place är platsen där du kan se Bad Teacher, Pan Am och The Michael J. Fox Show. Dessa shower och många andra är bara ett VPN-abonnemang bort. Vet du att allt som krävs är en kran för att överbrygga klyftan mellan dig och det begränsade brittiska innehållet? En VPN ansluter din enhet till en server i det land du väljer via Internet. Det skapar också en digital tunnel genom vilken dina data passerar och krypteras. Kort sagt fungerar VPN-servern som en gateway till internet, och alla dina internetdata dirigeras genom den. Din IP-adress ändras också när du ansluter till en server från ett annat land. Låt oss vägleda dig genom allt:

 1. Det första du behöver göra är att registrera dig för en VPN-tjänst.
 2. Därefter skapar du ett VPN-konto
 3. Ladda ner och installera VPN-appen på den enhet som du vill strömma UKTV Play på.
 4. Starta appen och anslut till en VPN-server i Storbritannien.
 5. När du har anslutit till en UK-server kommer du att få en tillfällig Britsih IP-adress som gör att det ser ut som om du är belägen i Storbritannien.
 6. Nu när du har en brittisk IP kan du enkelt komma åt UKTV Play från var som helst i världen.

Om du vill avblockera UKTV utomlands behöver du en VPN som garanterar att kringgå geo-restriktioner. Vad är bättre för VPN att spärra UKTV Play än ExpressVPN? Det är nummer en pålitlig ledare inom VPN som erbjuder utmärkta tjänster. Hög hastighet, säkerhet och omedelbar installation är grundläggande funktioner i ExpressVPN. Men om du tycker att ExpressVPN är dyrt kan du alltid kolla in de andra tjänsteleverantörerna i tabellen nedan.

  Как да гледате Гомора 2023 на живо онлайн

UKTV Play Channel List

 • W
 • Dave
 • Guld
 • Alibi
 • I går
 • Drama
 • Eden
 • Verkligen
 • God mat
 • Hem

VPN-fördelar

VPN står för Virtual Private Network, och vad namnet antyder är ganska tydligt. Det är en teknik som tillhandahåller integritet på internet så att du är helt säker online. En VPN kan kringgå geo-restriktioner av alla slag, men det är inte allt. Att prenumerera på ett VPN har sina fördelar, och här är några av dem:

 • Dölj vad du laddar upp på Internet från andra.
 • Ta dig runt kvarter och andra former av censur.
 • Ser ut att vara i ett annat land.
 • Dölj surfaktivitet från lokala nätverk och internetleverantörer
 • Skaffa en ny och tillfällig IP-adress.
 • Ladda ner och dela filer säkert.
 • Använd offentliga WiFi-hotspots säkert och säkert.
 • Spara användarnas pengar med gränsrelaterade köp.

Titta på UKTV Play utanför Storbritannien

För att titta på UKTV Play utanför Storbritannien behöver du en VPN. Du måste maskera din IP-adress, förfalska din plats och låtsas som om du är i Storbritannien. Det spelar ingen roll var du är i världen eftersom det är något som din VPN-tjänst tar hand om, inte du. Vad du får göra är att bara njuta av obegränsad tillgång till UKTV Play och alla program som du har gjort tillgängliga via den VPN-anslutningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me