Hur man tittar på US Open Tennis Tennis Championship Free Live Stream

De US Open Tennis Championship är den fjärde och sista Grand Slam 2019. Den kommer att börja den 26 augusti på Flushing Meadows, i New York, USA. Många strömningskanaler kommer att sända händelsen live online, och förmodligen är de flesta av dem geo-blockerad utanför deras respektive länder.

Om du vill komma åt dessa kanaler var som helst hjälper jag dig gärna. Allt du behöver göra är att välja om du vill en VPN eller smart DNS till se US Open 2019 i USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Frankrike eller Tyskland på någon av dina enheter.

Hur man tittar på US Open 2017 Free Live Online

Hur man tittar på US Open 2019 Free Live Online

US Open 2019 Tennis Championship – Streaming Channels

Nedan följer en lista över kanaler som sänder 2019 Tennis Championship.

 • USA: ESPN
 • Storbritannien: Amazon UK
 • kanada: TSN GO
 • Australien: SBS (gratis)
 • Tyskland: Sky Germany
 • Mellanöstern och Nordafrika: BeIN Sports
 • Sydafrika: SuperSport
 • schweiz: SRG

Hur man streamer US Open 2019 Tennis Free – En VPN

Genom att titta på listan ovan är ditt bästa alternativ för att streama US Open 2019 Tennis Championship i HD SBS. Det enda problemet är att australierna strömmande kanal är geobegränsad utanför Australien.

För att komma förbi sådana begränsningar måste du göra det geo-spoof din plats, och det är vad en VPN är till för. Även om du kanske tycker att installationsprocessen är komplicerad är det tvärtom. Ta en titt på stegen du måste följa för att göra det.

 1. Hitta en VPN-leverantör som har servrar i Australien. ExpressVPN är ett bra exempel.
 2. Efter installera VPN-appen leta efter en australisk VPN-server på din PC, Mac, iOS eller Android.
 3. Anslut till en australisk server att få en Australiens IP-adress.
 4. Med den IP-adressen kommer du till åtkomst till SBS som om du är en australisk lokal.
 5. Om du lyckas komma åt SBS webbplats eller app, vet du att anslutningen lyckades.
 6. Titta på US Open 2019 live online.

Det finns ingen chans att det finns ett VPN där ute mer pålitlig än ExpressVPN. Vi pratar om en supersnabb VPN-tjänsteleverantör som kan göra dina strömmar drömma. Förutom att kunna få tillgång till innehåll från hela världen, du kommer också till se detta innehåll i höga hastigheter och med ultimat säkerhet. ExpressVPN verkar erbjuda mer än vad de flesta VPN gör.

Till skillnad från många leverantörer erbjuder ExpressVPN sina användare en Hastighets test. Detta är så att de vet vilka höghastighets VPN-servrar fungerar. Medan en VPN får dig förbi geo-blockering, befriar det dig inte från prenumerationer. Men eftersom SBS är en gratis kanal, har du ingenting att oroa dig för. Inte övertygad? Kolla in andra leverantörer som visas i tabellen nedan:

Titta på US Open 2019 med Smart DNS Proxies

Smart DNS är bara den enhet du bör vända dig till om du är ute efter snabba blockering av metoder. Så det är inte så säkert som ett VPN, men det är det mycket snabbare. Med en smart DNS kan du inte förvänta dig något dataskydd. Den här enheten krypterar inte data och lämnar din IP-adress för alla att se. På den ljusa sidan kommer du till få tillgång till innehållet med snabbare hastigheter. Om säkerhet emellertid är ett problem för dig bör du aldrig vända dig till en smart DNS-proxy.

Både en VPN och smart DNS kan hjälpa dig få det innehåll du vill ha blockerat var som helst, men var och en på ett annat sätt. Den ena lovar säkerhet när man erbjuder sina tjänster, medan den andra garanterar hastighet. Om du känner att du inte vet mycket om en smart DNS kan den här listan hjälpa dig.

 • Smart DNS kan användas på iOS, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV och Xbox.
 • Om din Internetleverantör använder transparenta proxyer eller DNS-kapning, Smart DNS kanske inte fungerar.
 • Smart DNS garanterar inte dig anonymitet online eftersom din IP-adress inte ändras.
 • Inga krypteringar är involverade med en smart DNS.

Om du registrerar dig för Unlocator’s 7-dagars gratisversion, du får dra nytta av alla tjänster som den har att erbjuda. En av fördelarna är förmågan att avblockera mer än 220 kanaler från hela världen.

Kanaler som ESPN, BeIN Sports eller SBS kan vara dina oavsett var du ansluter till internet från. Ange bara din e-postadress för att skapa ett smart DNS-konto. Tänk på att inget kreditkort krävs.

US Open 2019 – Titta live online med VPN eller en smart DNS

Rafael Nadal, Andy Murray och Rodger Federer betraktas alla som favoriter för mäns singlar. För kvinnors singlar är Serena Williams, Petra Kvitova, Maria Sharapova och Caroline Wozniacki toppfrön.

Hur planerar du att titta på US Open 2019? Kommer det att bli en Smart DNS fullmakt eller a VPN? Glöm inte att meddela mig i kommentarerna.

Spara

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me