Hur man tittar på Vanity Fair på ITV utomlands

“I en värld där alla strävar efter det som inte är värt att ha, är ingen mer beslutsam att klättra till höjderna i engelska samhället än fröken Rebecca Sharp.” Om det finns en sak som är värt att ha är det den senaste rekreationen av klassikern Viktoriansk roman Vanity Fair på ITV. Fans av ett bra perioddrama och en viktoriansk historiaomgång kommer definitivt att njuta av serien som har haft premiär den 2 september. Invånare utanför Storbritannien kan inte se Vanity Fair för att de är belägna utanför Storbritannien där ITV inte är tillgängligt. De kan emellertid fortfarande få ITV utomlands om de använder en VPN eller en Smart DNS-proxy. Så här kan du titta på Vanity Fair på ITV utanför Storbritannien med en VPN eller Smart DNS på PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Smart TV, PS3, PS4, Xbox, Apple TV och Roku.

Hur man tittar på Vanity Fair på ITV utomlands

Hur man tittar på Vanity Fair på ITV utomlands

Hur man tittar på Vanity Fair på ITV utomlands med hjälp av en VPN

När du försöker få åtkomst till ITV i USA, Tyskland, Frankrike, Spanien, Portugal, Australien eller Kanada, visas ett felmeddelande. Detta beror i grund och botten på att ITVs strömningstjänster geo-blockeras baserat på den IP-adress som användare ansluter till. Du måste vara en lokal bosatt fysiskt belägen i Storbritannien och ansluta inifrån landet för att få åtkomst till ITV. Trots dessa begränsningar kan användare som bor utanför Storbritannien använda sig av ett VPN för att komma åt ITV och titta på Vanity Fair. Det är verkligen väldigt enkelt om du följer stegen nedan:

  1. Det första du behöver göra är att registrera dig för en VPN-tjänst.
  2. Därefter skapar du ett VPN-konto.
  3. Ladda ner och installera VPN-appen på den enhet som du vill strömma Vanity Fair på.
  4. Starta appen och anslut till en VPN-server i Storbritannien.
  5. När du har anslutit till en UK-server kommer du att få en tillfällig Britsih IP-adress som gör att det ser ut som om du är belägen i Storbritannien.
  6. Nu när du har en brittisk IP kan du enkelt komma åt ITV och titta på Vanity Fair.

Med ExpressVPN, Du kan ta bort alla typer av geobegränsat innehåll. Detta är en fullständig tjänsteleverantör som erbjuder det bästa i klasskrypteringsprotokoll och kvalitetstjänster. ExpressVPNs utmärkta användbarhet och strikta “Inga loggar” -policy är orsakerna till att denna leverantör är marknadsledande. Här är några andra tjänsteleverantörer som kan avblockera ITV som anges i tabellen nedan.

Hur man tittar på Vanity Fair på ITV utomlands med hjälp av en smart DNS-proxy

Smarta DNS-proxyer och VPN har liknande funktioner men fungerar på olika sätt. Medan en VPN krypterar och omdirigerar all din trafik, omdirigerar en smart DNS endast trafiken som avgör din geografiska plats. Här kommer termen “Smart” från. En smart DNS är också snabb eftersom den inte krypterar alla användares data. Allt du behöver göra är att ändra din DNS-server på den enhet du vill stödja iPad, iPod, iPhone, Android, PS, Xbox, Wii, Apple TV, Roku, WD etc eller din router för full support på ditt hemnätverk. Du kan titta på flera regioner samtidigt. Till exempel ITV eller BBC Iplayer som brittiskt TV-innehåll och Canalplus som franska innehåll, medan du njuter av amerikanska Netflix. Alla använder samma konfiguration. Så här kan du titta på Vanity Fair på ITV utanför Storbritannien:

  1. Börja först till Unlocator och registrera dig för en kostnadsfri 7-dagars rättegång.
  2. Följ dessa videoklipp / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
  3. Gå till ITV: s webbplats.
  4. Njut av att strömma Vanity Fair utanför Storbritannien.

Unlocator är den bästa smarta DNS-proxy du kan begära. Det kan avblockera över 200 kanaler och ge dig det innehåll du vill oavsett var du är. Med Unlocator upphävs förbuden och geo-begränsningar kringgås inom några minuter.

Om Vanity Fair

Varje avsnitt börjar med att berättaren / författaren Thackeray (spelat av Michael Palin) introducerade avbetalningen. Hans roll representerar den opålitliga berättaren som finns i den ursprungliga romanen. Sammanfattningen från ITV lyder: ”Gwyneth Hughes anpassning av Thackerays litterära klassiker är inställd på bakgrunden av Napoleonskrigen och följer Becky Sharp när hon försöker klöva sig ut ur fattigdomen och skala höjderna till det engelska samhället. Hennes berättelse om “skurk, brott, glädje, älskling, jilting, skratt, fusk, slåss och dans”, tar henne hela vägen till domstolen för kung George IV, via slaget vid Waterloo, bryter hjärtan och förlorar förmögenheter när hon går ”.

Se Vanity Fair på ITV utomlands

ITV: s chef för drama Polly Hill hade detta att säga om dramaserien: ”Vanity Fair är den perfekta klassikern att anpassa sig för ITV, och Gwyneth Hughes fantastiska manus väcker romanen till liv på ett sätt som verkligen kommer att ansluta till en modern publik. ” Nu när du vet att det finns mer än ett sätt att strömma Vanity Fair utanför Storbritannien är det oförlåtligt att du fortfarande inte tittar på det. Antingen en VPN eller en smart DNS kan få dig ITV utanför Storbritannien och oavsett var du befinner dig i världen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me