Hur man tittar på VH1 utanför USA

VH1 är din plats för de hetaste popkultur, verklighet, musik och livsstilsnyheter. Det ledande varumärket inom medieindustrin har lite av allt för dem som bara har tid att spara. Med hitshows som Love & Hip Hop-franchise, Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party och America’s Next Top Model, som alla är intet mindre än att underhålla, gör att publiken alltid vill ha mer. Detta är ett amerikanskt kabel- och satellit-tv-nätverk som har oskriven serier, tävlingar och spelshower. Vissa av VH1-programmen kan bara strömmas från USA. Vissa av programmeringarna är kanske inte tillgängliga där du befinner dig, och det är okej eftersom du kan få dem oavsett om du är i USA eller inte. Med en VPN eller smart DNS kan du fånga de senaste avsnitten av “Kärlek & Hip Hop ”och öka betyg på RuPaul’s Drag Race-show.

Hur man tittar på VH1 utanför USA

Hur man tittar på VH1 utanför USA

Hur man tittar på VH1 utanför USA med hjälp av ett VPN

Det finns begränsningar för vissa innehåll på grund av licensavtal. Det är exakt vad som hindrar VH1 från att strömma sitt innehåll i länder utanför USA. VH1 kontrollerar din plats via din enhets IP-adress och erbjuder dig två alternativ. Du fortsätter antingen med den lokaliserade versionen av webbplatsen eller får syn på följande meddelande: “Tyvärr, vi kan inte erbjuda den här videon till användare i din region”. Det finns en bakdörr för att titta på VH1, och det har inget att göra med något av dessa alternativ. I grund och botten, för att se den amerikanska versionen VH1 utanför USA, behöver du antingen en smart DNS- eller VPN-tjänsteleverantör. Båda ger dig tillgång till allt innehåll på VH1. Allt du behöver göra är att förfalska din plats så VH1 tror att du är belägen i USA.

 1. Först måste du registrera dig för en VPN-tjänst. Gå för ansedda VPN: er som ExpressVPN.
 2. Nu när du har skapat ditt VPN-konto, ladda ner och installera VPN-appen på enheten som du vill strömma VH1 på.
 3. Starta appen och anslut till en VPN-server i USA.
 4. Din nya amerikanska IP-adress får det att se ut som om du är belägen i USA.
 5. Den här metoden ger dig tillgång till alla amerikansk-baserade kanaler.
 6. Avblockera skopan massor av underhållning från VH1 med din VPN.

ExpressVPN tillhandahåller en snabb och kapabel virtuell privat nätverkstjänst med ett stort nätverk av servrar. Även om det är dyrt har det visat sig vara värt vartenda öre. Särskilt på grund av dess starka prestanda och förmåga att avblockera innehåll från hela världen. För mer information om andra tjänsteleverantörer som finns tillgängliga på marknaden, se tabellen nedan.

Hur man tittar på VH1 utanför USA med hjälp av en smart DNS

Eftersom VH1 är begränsat utanför USA kommer du inte att kunna komma åt dess innehåll från någon annanstans. Men med en smart DNS-tjänst är detta möjligt. Det är ett smart DNS-jobb som hjälper användare att kringgå begränsningar och avblockera webbplatser. Smart DNS fungerar genom att helt enkelt ändra din enhets DNS och omdirigera den via en dedikerad server från det land där webbplatsen du försöker nå är baserad. Även om en smart DNS inte krypterar alla dina data, får den de kanaler, tjänster och webbplatser du vill ha blockerad. Så här kan du få VH1 utanför USA med hjälp av en SmartDNS.

 1. Börja först till Unlocator och registrera dig för en kostnadsfri 7-dagars rättegång.
 2. Följ dessa videoklipp / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
 3. Gå till BBC iPlayer webbplats.
 4. Njut av din obegränsade åtkomst till allt BBC iPlayer-innehåll.

Med hjälp av en smart DNS-leverantör som Unlocator,  Du kan njuta av obegränsad tillgång till premiummedias webbplatser och tjänster som om du befann dig i de länder där åtkomst är tillåten.

 VH1-program

Ta en titt på de mest populära shower som folk tittar på American VH1:

 • Kärlek & Hiphop
 • Kärlek & Hip Hop Atlanta
 • Kärlek & Hip Hop Hollywood
 • Amerikas nästa toppmodell
 • Svart bläckbesättning
 • Black Ink Crew Chicago
 • Hip Hop-rutor
 • Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party
 • Basketkvinnor
 • Baller fruar
 • Rädd berömd
 • Mob Wives
 • Dating naken
 • Signerad
 • T.I. & Tiny: The Family Hustle

Titta på VH1 utanför USA

Det är ingen överraskning alls att VH1 är i mitten av återupplivning av betyg och slår sina kabelkonkurrenter. VH1 gör anspråk på alla skryterättigheter när det gäller underhållning, och om du äger ett VPN vet du varför. Strömma de hetaste programmen, få det exklusiva innehållet och se intervjuer med dina favoritstjärnor alla på VH1. En VPN eller smart DNS är vad du behöver för att få det härligt skandalösa innehållet som spelas på din enhet överallt i världen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me