Hur man tittar på Vida säsong 2 online


Hur man tittar på Vida säsong 2 var som helst

Varför är STARZ otillgänglig utanför USA?

STARZ har en serie fantastiska TV-program, inklusive Outlander, Power och naturligtvis Vida säsong 2. Strömningstjänsten har dock på grund av licensavtal bara sändningsrättigheter inuti USA. Det är därför du ser ett platsfelmeddelande på skärmen om du försöker strömma någon av dess program från utlandet.

“Tyvärr kan du inte köpa STARZ utanför USA eller Puerto Rico.”

Därför har du bara tre alternativ:

 • A) Gå till USA.
 • B) Installera ett VPN.
 • C) Få en smart DNS-proxy.

Eftersom det första valet verkar lite drastiskt för att helt enkelt streama en TV-serie, för att inte tala om dyra, så visar jag dig hur du får åtkomst till STARZ från utlandet med B och C.

Hur man strömmar Vida säsong 2 med en VPN

Först bör du veta att STARZ och alla andra webbplatser kan hitta dig via din IP-adress. Denna numeriska etikett avslöjar vart du är på webben. Och så fort kanalen räknar ut att du är det utanför dess sändningsregion, det nekas åtkomst.

Men ett virtuellt privat nätverk kan hjälpa dig att undvika allt detta dölja din IP-adress. VPN är säkerhetsverktyg som skydda din integritet online och ge dig tillgång till begränsat material. När du använder ett VPN krypteras och omdirigeras din trafik via en server du väljer. Men för att se till att webbplatser inte kan spåra din faktiska plats kommer VPN att ändra din IP-adress så att den matchar din server. Som ett resultat kommer du att se ut som om du var i en annan region.

Och eftersom STARZ endast är tillgängligt i USA måste du ansluta till en amerikansk server för att få en amerikansk IP-adress.

 1. Endast topp-VPN-tjänster garanterar åtkomst till geobegränsade kanaler. Det finns flera som du kan använda, men jag rekommenderar ExpressVPN.
 2. När du har registrerat dig måste du installera VPN-appen på din enhet. Du kan göra det från Google Play eller Apples App Store, eller till och med från din leverantørs webbplats.
 3. Starta sedan appen och logga in (du behöver bara ange dina referenser en gång).
 4. Sök nu efter någon server i USA och anslut till den.
 5. Besök STARZ webbplats eller app.
 6. Strömma de senaste avsnitten av Vida S2.

Bästa VPN för att titta på Vida säsong 2

Tja, i rättvisa, det finns många VPN-märken på marknaden idag. Men kanske det mest effektiva är ExpressVPN. Det erbjuder några av de bästa funktionerna i branschen, inklusive:

 • Servrar på mer än 160 platser: ExpressVPN tillhandahåller över 3 000 servrar för sina användare och distribuerar över 160 platser i 94 länder. Det är ett av de största nätverken i branschen, vilket innebär att du kan avblockera kanaler från vilken region du vill, inte bara USA.
 • AES 256-bitars kryptering: Ett krypteringsprotokoll av militär kvalitet som låter dig surfa anonymt på internet. Det säkerställer också att internetleverantörer, myndigheter och hackare inte kan läsa din onlineaktivitet. 
 • Snabb hastighet: Även om ExpressVPN använder tuffa krypteringsprotokoll kommer du inte att stöta på några buffrande problem. Denna leverantör har snabba och säkra servrar, en fantastisk funktion om du vill strömma full HD-shower.

Företaget behåller eller lämnar aldrig bort någon av dina uppgifter när de implementerar en strikt no-logs policy.

Men om du inte tycker om ExpressVPN eller vill kolla in fler alternativ innan du bestämmer dig har följande tabell några premiummärken.

Avblockera STARZ med smart DNS

En smart DNS-proxy är en annan metod för att komma åt STARZ och titta på Vida säsong 2. Detta verktyg omdirigerar bara en del av din anslutning som ger bort din plats, och inget mer. Så om du inte vill ha något som gör för många ändringar av din internetanslutning är den här metoden förmodligen åt dig.

Följ bara stegen nedan så bläddrar du igenom STARZ på nolltid:

 1. Prenumerera på en utmärkt proxyservice. Vi rekommenderar att du använder Unlocator.
 2. Se till att STARZ finns på deras lista över enheter som stöds.
 3. Installera Smart DNS-proxy på din enhet. Du måste göra det manuellt, men det är inte så svårt. Du har många guider som hjälper dig.
 4. Smarta DNS-proxyer är också kompatibla med spelkonsoler, smarta TV-apparater och routrar.
 5. Stream Vida säsong 2 från var som helst i världen.

Du bör dock notera att orsaken till att du måste konfigurera tjänsten manuellt är att smarta DNS-proxyer inte har dedikerade appar.

Dessutom är sekretess inte den bästa funktionen som de kryptera inte din trafik och dölj inte din IP-adress.

STARZ-kompatibla enheter

Du kan fånga de senaste avsnitten av Vida säsong 2 på någon av följande enheter:

 • Windows PC
 • Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Roku
 • Apple TV

Om Vida säsong 2

Om du inte har sett serien, här är en idé om vad showen handlar om:

”Lyn och Emma är två mexikansk-amerikanska systrar från Los Angeles-kusten som inte kunde vara mer annorlunda eller distanserade från varandra. Omständigheter tvingar systrarna att återvända till sitt gamla kvarter, där de konfronteras av det förflutna och förvånade av familjens uppenbarelser, ”enligt STARZ.

Säsong ett fick fantastiska recensioner, med Rotten Tomatoes som ger det ett 100% godkännande betyg. Webbplatsens kritiska samförstånd lyder, “Vida utforskar bekant familjär mark från ett nytt perspektiv för att skapa en allvarlig och intryck identitet och vad det betyder att tillhöra.”

Inte konstigt att STARZ beslutade att förnya serien för en andra säsong.

Kasta

 • Melissa Barrera som Lyn Hernandez
 • Mishel Prada som Emma Hernandez
 • Ser Anzoategui som Eddy Martínez
 • Chelsea Rendon som Marisol Sanchez
 • Carlos Miranda som Johnny Sanchez
 • Maria Elena Laas som Cruz
 • Roberta Colindrez som Nico (säsong 2)

Trailer

Hur man tittar på Vida säsong 2 online – sista tankar

Denna amerikanska dramaserie låter säkert som en måste-klocka. Och med ett så högt godkännandevärde kan vi inte vänta med att se vilken säsong 2 som kommer att rivas upp. Om du inte har sett showen ännu rekommenderar vi att du gör det. Vi vet att du har mycket ledig tid nu när Game of Thrones avslutades. Därför, om du bor utanför USA, det enda sättet att strömma Vida säsong 2 är via  ExpressVPN eller Unlocator.

Vilken tjänst använder du för att se den andra säsongen av Vida? Dela det med oss ​​genom att lämna en kommentar nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map