Hur man tittar på VM-finalen 2018 på Roku

Hur man tittar på FIFA World Cup 2018 på Roku i USA, Storbritannien, Kanada eller Australien? Med allt surret runt VM 2018 letar många människor efter alla möjliga sätt att titta på årets största fotbollsevenemang. Vi har tidigare nämnt streaming av evenemanget på Firestick, och nu är det dags att diskutera titta på det på Roku. När det gäller att välja den bästa streamingspelaren är Roku ett bra val. Roku har potentialen att leverera den bästa streamingupplevelsen av det ryska världsmästerskapet 2018, men det kommer inte att vara så roligt om kanalerna som strömmar det evenemanget inte är tillgängliga. Det borde inte vara ett problem om en VPN är inblandad. Ett virtuellt privat nätverk är alla människor behöver för att kunna se VM på Roku på alla strömningsenheter inklusive Android, Mac, iOS och naturligtvis Roku-lådor och pinnar. 

Hur man tittar på FIFA World Cup 2018 på Roku

Hur man tittar på VM 2018 på Roku

TV-kanaler Broadcasting World Cup 2018 på Roku

Här är en lista över de bästa streamingkanalerna som kommer att sända världscupen runt om i världen. De flesta av dessa officiella TV-kanaler har appar på Roku.

 • Storbritannien: BBC, ITV
 • Irland: RTE
 • Austraila: SBS, Optus Sport
 • Frankrike: TF1, beIN Sports
 • USA: Fox Sports
 • Tyskland: ARD, ZDF
 • Mellanöstern: beIN Sports

Hur man tittar på VM på Roku

Om du vill titta på VM 2018 måste du kringgå geografiska begränsningar. Detta är vad en VPN är till för. Det ger dig en ny IP-adress, som signalerar en annan plats. På det här sättet går det att hantera åtkomst till valfri kanal oavsett om det är Fubo TV eller DirecTV. Låt oss ta en titt på hur användbart en VPN är i andra fall:

 • VPN-applikationer: VPN-tjänsteleverantörer erbjuder användarvänliga appar som finns tillgängliga på PC, Mac, Android, iOS, Roku och FireStick.
 • Avblockera geo-begränsat innehåll: En VPN ger dig tillgång till alla typer av begränsat innehåll var du än befinner dig.
 • Bypass ISP Throttling: Att använda en VPN kan göra att din internetanslutning går snabbare och förhindrar att Internetleverantören stryker allt ihop. 
 • Ultimate Privacy: Dina online-aktiviteter, data och personlig information är krypterade och hålls säkra.

Om du nu letar efter en pålitlig och säker VPN som kan hjälpa dig titta på VM på Roku bor online, vi föreslår att du väljer ExpressVPN. Denna VPN gör allt du vill att en VPN ska göra. Det har inte loggar, det ger dig många platser att välja mellan och ger dig stor hastighet. För andra alternativ för VPN-tjänsteleverantörer, kolla i tabellen nedan. 

Roku-kanaler som strömmar över VM 2018 i USA 

De bästa streamingkanalerna i USA är tillgängliga på Ruko; det är den enhet som gör att du kan streama världsmästerskapet 2018 på kanaler som Fox Sports och Fubo TV. Tyvärr är Roku inte tillgänglig utanför USA. Det är emellertid inte ett problem som ett virtuellt privat nätverk inte kan lösa. Du behöver ett VPN för att komma förbi geobegränsningarna om du bor utomlands. 

Fubo TV 

FuboTV ger den ultimata upplevelsen av sportströmmar. Det är en online-strömningstjänst för sport som erbjuder en 7-dagars gratis provperiod för sina användare samt ett prenumerationspaket. FuboTV är tillgänglig på Roku för att strömma världsmästerskapets matcher live och online.

DirecTV nu 

DirecTV Now är en av de bästa strömningstjänsterna online där det erbjuder sina användare 60+ strömningskanaler för en rimlig månadsavgift. Användarna av den här tjänsten kan njuta av strömningsupplevelsen i hög kvalitet och snabbhet. Andra fristående kanaler som erbjuder en 7-dagars testperiod kräver inte kabelabonnemang, varav några är: Sling TV, Youtube TV, PS Vue, Hulu Live TV.

Fox Sports 

Fox ger dig all den spännande actionen exklusivt live, via en serie online-kanaler som den äger. Den avskräckande delen är att du behöver ett kabelabonnemang för att komma åt Fox Sports-appen. De kan fortfarande titta på VM 2018, men sladdar skulle inte vara för nöjda med den här strömmande kanalen. Om de naturligtvis inte använder VPN.  

Roku-kanaler som strömmar över VM 2018 i Storbritannien

BBC och ITV 

Stora brittiska TV-stationer som BBC och ITV kommer alla att sända VM 2018. Även om du kan titta på dessa kanaler medan du är i Storbritannien, är de otillgängliga utanför dess gränser. Det beror främst på att din IP-adress avslöjar att du inte är i Storbritannien. Kan brittiska expater fortfarande leva strömmande världsmästerskapet på Roku? Ja det kan de. Med en VPN kan människor utanför Storbritannien få tillgång till vilken kanal de vill, särskilt BBC och ITV. 

Se VM 2018 på Roku

Alla ögon är på det kommande VM. Människor kan inte vänta med att bevittna fotbollslag som sliter upp fältet och spänner stadion i Ryssland från och med den 14 juni. Folk som är tillräckligt smarta för att inte missa evenemanget kommer att strömma det live på Roku. Samma människor vet att såvida de inte har ett VPN installerat, kommer de inte att kunna få tillgång till strömningskanalerna till VM. Roku och en VPN är exakt vad du behöver för att uppleva en konkurrenskraftig och spännande sommar. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me