Hur man tittar på VM-finalen 2018 på Xbox One

Hur man tittar på VM-finalen 2018 på Xbox One? I år är det 21: e världscupen med Tyskland som de försvarande mästarna. Världsmästerskapet 2018 är värd av Ryssland och matcherna är planerade att starta idag klockan 11:00 ET / 14:00 BST. Många fotbollsfans vill inte mer än att se VM 2018 från bekvämligheten i sitt eget hem och på sin Xbox. Även om de var tvungna att övervinna geobegränsningar med hjälp av en VPN, är det fortfarande värt att försöka. Om du är en av de människor som vill titta på FIFA World Cup 2018 på Xbox, här är vad du behöver göra.

Se VM 2018 på Xbox

Se VM 2018 på Xbox

TV-kanaler som sänder VM 2018 på Xbox

 • Storbritannien: BBC, ITV
 • USA: Fox Sports, Sling TV
 • Irland: RTE
 • Austraila: SBS, Optus Sport
 • Frankrike: TF1
 • Tyskland: ARD, ZDF
 • Mellanöstern: BeIN Sports
 • Sydamerikanska länder: Direkt-TV, Sky

Se VM 2018 på Xbox med en VPN

I allmänhet tillåter ett virtuellt privat nätverk (VPN) dig praktiskt taget att ändra din geo-plats. Till exempel kan en tjänst som Fox Sports som bara är tillgänglig i USA nås utanför USA genom att ändra IP-adressen till den valda amerikanska platsen. Detta gör det möjligt för VPN-användare att strömma alla typer av kanaler från hela världen utan några begränsningar. här är några av fördelarna med en VPN:

 • VPN krypterar all din trafik, detta skyddar dig mot MITM-attacker och andra online-säkerhetshot.
 • Det förhindrar också att din Internetleverantör avlyssnar dina onlineaktiviteter. Gör vad du vill online anonymt.
 • Du kan få allt innehåll i VPN-serverlandet. Så om du använder en VPN-server i USA får du amerikanska webbplatser som t.ex. Fox Sports, FuboTV, Hulu Live TV och Sling TV.
 • Du kan också få tillgång till specialrabatter från vissa onlinebutiker om du verkar surfa på webben från USA.
 • Beroende på din VPN-leverantör om du väljer VPN-servern kan du tyckas komma från alla delar av världen. Det inkluderar USA, Storbritannien, Brasilien, Egypten, Japan och andra.
 • Om du vill sluta använda VPN behöver du bara koppla bort.

Hastighet och säkerhet söker i princip de två funktioner som strömmar söker, som båda tillhandahålls av ExpressVPN. Testresultaten har starkt avslöjat att ExpressVPN överträffar alla förväntningar och rankat högre än de andra leverantörerna av VPN-tjänster. ExpressVPNs webbplats och app är båda nybörjarvänliga, men det finns också mer avancerade inställningar som är lättillgängliga för dem som är intresserade av att upptäcka dem. Dessutom är det det bästa valet för att ta bort blockering av begränsat innehåll. Om du vill titta på VM 2018 på din Xbox One, prenumerera på ExpressVPN. Andra leverantörer av VPN-tjänster inkluderar:

Kanaler som strömmar världsmästerskapet 2018 på Xbox One

Vi lever i en värld där sladdklippning har blivit en sak och traditionell TV har blivit en historia. Med de streamingtjänsterna ökar är det mycket osannolikt att människor skulle missa några liveevenemang som VM 2018. Flexibiliteten och on-demand-bekvämligheten som dessa streamingtjänster erbjuder oss får oss att ifrågasätta våra TV-tittande metoder. Det faktum att vi får använda sådana tjänster för att strömma alla typer av innehåll på alla enheter som Xbox, säkerhetskopierar vårt beslut om skärning av skärning. Så här är de bästa streamingtjänsterna för tittar på World Cup 2018 Live på Xbox: 

Sling-TV

Sling TV är billigare än de andra tjänster som finns tillgängliga på marknaden, men ändå ger kvalitet underhållning. Det erbjuder kanaler från olika kategorier som sport, underhållning, komedi, nyheter, filmer, lokala kanaler för Fox, NBC och ABC Networks, för att inte tala om, dess 7-dagars gratisversion. Det kommer att streama VM 2018, men det kommer att kräva en VPN om du är utanför USA. Det bästa med Sling TV är att du kan anpassa din TV Streaming med Sports Extra för mer dedikerade kanaler, eftersom “Det är TV på dina villkor”.

Fox Sports

Live-täckningen av VM 2018 börjar idag klockan 11: 00a ET men bara människor i USA kommer att kunna få tag på det. Fox Sports är en lovande tjänst som levererar exklusiv live-action via en serie online-kanaler som den äger. Denna streamingtjänst kräver ett kabel-tv-abonnemang, annars skulle det vara omöjligt att komma åt det. Du kan titta på matcherna live genom att besöka Fox Sports Go, en app som kan installeras på iOS, Android, Kindle, Windows, Roku, Apple TV och Xbox.

BBC iPlayer

BBC iPlayer är en internetstreaming, catchup-, tv- och radiotjänst från BBC som kommer att strömma VM 2018 live. Att streama evenemanget på den här appen är emellertid omöjligt om du befinner dig utanför Storbritannien. Du måste ändra din region till Storbritannien så att du kan skapa ett brittiskt iTunes Apple-ID. Denna tjänst är tillgänglig på många enheter, inklusive mobiltelefoner och surfplattor, smarta tv-apparater och persondatorer.

ITV

Live-tv-täckning utförs av BBC och ITV i Storbritannien eftersom båda kommer att ge en live-online-ström för VM-matcherna 2018. ITV kommer att ha live online-täckning via ITV Hub för World Cup 2018-evenemanget. Om du är utanför Storbritannien kommer du inte att dra nytta av ITV: s tjänster. Du måste byta ut din IP-adress med en brittisk adress för att kunna se VM på ITV.

Hur man tittar på VM 2018 på Xbox One

Människor letar efter de bästa möjliga sätten att titta på FIFA World Cup 2018 och visar sig att din Xbox är ett av dessa sätt. Det räcker inte bara att äga Xbox, du måste prenumerera på strömmande kanaler och en VPN-tjänst för att strömma spelet live. Om du följer stegen som vi har lagt fram för dig i ovanstående guide kommer du att gå bra. Kom ihåg att du kan titta på FIFA World Cup utan kabel på någon enhet som använder ett VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map