Hur man tittar på World Snooker Championship 2019 Live Online

Världens största snooker-turnering börjar den 20 april och slutar den 6 maj 2019. Att vara utanför Storbritannien gör mig inte berättigad till åtkomst till BBC iPlayer – kanalen som sänder händelsen live – varför jag började söka efter alternativ.

Som ett resultat av geo-blockering, ingen utanför Storbritannien har tillgång till BBC iPlayer. Men jag kom över två verktyg Det kan hjälpa mig att få BBC iPlayer i USA, Australien, Kanada, Kina eller någon annanstans. Följ denna guide nedan om du vill strömma World Snooker Championship 2019 live på alla PC, Mac, Android, Xbox, PS4, Apple TV, Fire TV Stick, iOS, Chromecast eller Roku.

Hur man tittar på World Snooker Championship 2019 Live Online

Hur man tittar på World Snooker Championship 2019 Live Online

Stream 2019 World Snooker Championship Live med VPN

Om du är i något land utanför Storbritannien kan du använda antingen en VPN eller Smart DNS-proxy till få BBC iPlayer där du är. Även om du var i USA, Australien, Förenade Arabemiraten, Kina, kan du förfalska att vara i Storbritannien om du använder en VPN-tjänsteleverantör.

Förbi lurar BBCs innehållsleverantörer att tro att du är i Storbritannien (när du verkligen inte är det) får du åtkomst till BBC iPlayer var som helst. Följ instruktionerna nedan för att titta på World Snooker Championship 2019 live online.

 1. Välj en ansedd VPN med många servrar.
 2. Nästa, ställa in VPN-appen på din streamingenhet.
 3. Sätt igång applikationen och leta efter servrar i Storbritannien.
 4. Anslut till en UK-server till få en brittisk IP-adress.
 5. Du kan nu få tillgång till BBC, Now TV, Sky, ITV eller Channel 4 utomlands.

Bästa VPN för World Snooker Championship

Eftersom inte alla VPN fungerar med BBC iPlayer rekommenderar jag att du använder det ExpressVPN. Med denna VPN får du titta på World Snooker Championship live online. Att ha ett VPN som detta vid din sida kan göra underverk för din onlineupplevelse. Företaget sysselsätter en stark 256-bitars AES-kryptering den där garanterar din integritet och säkerhet online vid avblockering av innehåll.

Vad beträffar att kringgå geo-begränsningar gäller denna leverantör enorma nätverk av snabba servrar bidrar till att det är blockerat framgång. Du kan prova ExpressVPN i 30 dagar och avsluta prenumerationen om du inte gillade det. Om så är fallet kanske du vill kontrollera följande VPN-tjänster nedan.

Titta på World Snooker Championship 2019 online med smarta DNS-proxier

Om du bor i Storbritannien kan du nu strömma World Snooker Championship 2019 gratis på BBC iPlayer: s BBC Two. Tyvärr har snooker-fans inte tillgång till BBC iPlayer utanför Storbritannien på grund av geo-block, vilket en smart DNS kan hjälpa till att avblockera. 

Det här andra avblockeringsverktyget som jag kommer att diskutera är Smart DNS Proxy. Det är inte detsamma som ett VPN när det gäller säkerhet, men det ger samma avblockerande resultat. Snooker-fans kan använda en smart DNS för att avblockera BBC iPlayer utanför Storbritannien. Smarta DNS-användare kommer att märka snabbare hastigheter, och det beror på brist på kryptering. Här är allt du behöver veta om en smart DNS.

 • En smart DNS är mycket kompatibla med de flesta strömningsenheter.
 • Du kan titta på BBC iPlayer på iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV och Xbox.
 • Smart DNS lägger inte in dina data genom krypteringsprocesser, vilket innebär att du inte är skyddad online.
 • Med en smart DNS förblir din IP-adress synlig för allmänheten och ISP: er.
 • Om din Internetleverantör reser till transparenta proxyer eller DNS-kapning, då fungerar inte smart DNS inte korrekt.

Anledningen till att jag föreslår Unlocator är att när jag räckte till hjälp fick jag ett snabbt svar. Detta är en kvalitetsprodukt som erbjuder utmärkta tjänster. Det är snabbt, effektivt och kan avblockera över 200 kanaler utomlands. Så om du vill se 2019 Betfred Championship Snooker live online, du bättre registrera dig med Unlocator. Den 7-dagars gratisversionen bör vara lugnande.

World Snooker Championship 2019

Totalt 128 spelare måste vinna tre matcher för att vinna en eftertraktad plats på Crucible Theatre i Sheffield. De sista etapperna pågår från 20 april till 6 maj. Vinnaren får kontant ett belopp på 500 000 £. Å andra sidan hamnar Runner-up med 200 000. Här är de bästa namnen som förväntas vara närvarande i turneringen:

 • Ronnie O’Sullivan
 • Mark Williams
 • Mark Allen
 • Judd Trump
 • Mark Selby
 • Neil Robertson
 • Ding Junhui
 • John Higgins
 • Shaun Murphy
 • Barry Hawkins
 • Marco Fu
 • Stuart Bingham

2019 World Snooker Championship – Slutsats

Det råder ingen tvekan om att World Snooker Championship är ett otillbörligt sportevenemang. Fortfarande, om du är Storbritannien, kan det vara lite svårt att hitta sätt att strömma snooker live online.

Tack vare tjänster som ExpressVPN och Unlocator, du kommer att kringgå regionala begränsningar och titta på Betfred Championship 2019 var som helst i världen. Med detta sagt, låt oss veta vad du tycker om dessa två metoder i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me