Hur man tittar på X Factor 2018 Free Live utanför Storbritannien

Hade jag visst att VPN och smarta DNS-proxyer fanns, skulle jag förmodligen inte ha missat X-Factors säsong 8-final. Jag var ingenstans nära Storbritannien, och jag förbannade säkert lyckan då eftersom Little Mix, mitt favoritflickeband, vann den säsongen.


Hur som helst, vad jag försöker säga är att det är det möjligt att se vilken X-Factor-version som helst, specifikt X-Factor UK 2018 utanför Storbritannien om du prenumererar på antingen en VPN eller smart DNS. Nej, det här är inget skämt. Allt du behöver göra är att fortsätta läsa för att ta reda på hur.

Stream X Factor 2017 gratis live utanför Storbritannien

Hur man tittar på X Factor 2018 Free Live utanför Storbritannien

Registrera dig för ett gratis ITV-konto utanför Storbritannien

ITV är den ansvariga sändaren av X-Factor, och även om vi alla vet att det är en gratis kanal, kräver det att du ställa in ett konto. Utan en kommer du inte att kunna strömma innehållet. Så följ stegen nedan för att registrera ditt gratis ITV-konto var som helst utanför Storbritanniens gränser.

 1. Gå till ITV-webbplats.
 2. Klicka på “Logga in”.
 3. Nu, välj “Registrera dig nu”.
 4. Skriv in den personliga informationen krävs av dig.
 5. För “postnummer”, skriv in ‘WC1X 0AA’ men inte med offerten.
 6. Nu, markera i rutan för ITV: s villkor och villkor.
 7. Klicka på “Jag är redo”.

Efteråt får du ett e-postmeddelande som ber dig om bekräftelse. Tveka inte att klicka på länken inuti eftersom det är där din gratis ITV-konto kommer att vänta. Det som är kvar nu är prenumererar på antingen en VPN eller Smart DNS.

Stream X Factor säsong 15 Live online med VPN

Att vara utanför Storbritannien förnekar dig fördelen med att få tillgång till ITV och streaming-program lika populära som X-Factor. Allt du får när du försöker få åtkomst är ett fel med att säga: “Vi är ledsna. ITV Hub är endast tillgängligt för tittare i Storbritannien. ” Men det finns inget behov att känna sig dåligt för expat och fans i Australien, Irland, Kanada och USA eftersom det finns ett sätt de kan få X-Factor 2018 där de är.

Processen där du kommer att omgå geo-felet innebär lite trick. Använd ett VPN – ett cybersecurity-verktyg– den där ändrar din virtuella plats och får ITV att tro att du är i Storbritannien. Ett virtuellt privat nätverk driver ett nätverk av servrar distribuerad över hela världen.

Vilken server du väljer att ansluta till beror på var det innehåll du vill ha är baserat. Att behålla din ursprungliga IP-adress kommer du inte någonstans. Att ändra den till den som matchar en server i Storbritannien kommer ger dig tillgång till ITV. Genom att ansluta till en UK-server kan du göra det avblockera brittiska strömningstjänster och kanaler oavsett var du för närvarande bor.

Stegen

Det här gjorde jag när jag äntligen fick ett VPN-prenumeration.

 1. Jag gjorde min forskning och hittade ExpressVPN för att vara den bästa VPN på marknaden.
 2. Nästa, jag prenumererar på ExpressVPNs tjänster.
 3. Det var en app jag var tvungen att göra ladda ner.
 4. Det som följde var skapa ett konto och logga in.
 5. Då, jag aktiverade appen och var förvånansvärt nöjd med antalet servrar där.
 6. Jag lockså för en UK-server och ansluten till den.
 7. Knappen blev grön och läste “Ansluten.” Det måste betyda Jag har en brittisk IP-adress nu.
 8. En gång såg jag det gröna ljuset, Jag gick till itvs webbplats för att kontrollera om det fungerade.
 9. Det gjorde det verkligen. Titta på mig streaming X-Factor utanför Storbritannien.

Bästa VPN för X-Factor 2018

Du kommer inte gå långt med ett VPN som inte är ExpressVPN. Att prenumerera på denna leverantör betyder att du kommer till avblockera alla brittiska kanaler trots din plats utomlands inklusive BBC iPlayer, TVPlayer, Channel 4, Channel 5 och naturligtvis ITV Player.

Jag rekommenderar starkt att prenumerera ExpressVPN på grund av dess starka avblockeringsfunktioner och utmärkta tjänster. Deras 30-dagars återbetalningsgaranti fick mig att känna mig mer bekväm och deras 24/7 kundsupport lämnade ingen fråga obesvarad. Utöka dina horisonter också genom att kolla in andra konkurrenter på marknaden i denna tabell. 

Hur man tittar på X Factor 2018 gratis live online med smart DNS

Medan huvudfunktionen för ett VPN är för att skydda dina data och kryptera den medan du spärrar innehållet, är en Smart DNS: s primära funktion endast att kringgå geo-restriktioner. Din IP-adress kommer att förbli densamma, vilket betyder att din identitet kommer att förbli exponerad för offentliga tittare och tredje parter.

En smart DNS har inte heller något företag som krypterar dina data. Det var till en början utformad för att kringgå regionala begränsningar och avblockera kanaler som inte är tillgängliga för användare. Den omdirigerar trafiken genom utsedda servrar så att du kan ta bort blockeringen av det innehåll du vill ha. Så här kan du använda en smart DNS till avblockera ITV och hamnar strömmande X Factor 2018 gratis online:

 1. Prenumerera på Unlocator och dra nytta av den kostnadsfria 7-dagars testversionen som erbjuds.
 2. efteråt, följ dessa videoklipp / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS.
 3. Kontrollera nu om du kan åtkomst till ITV genom att besöka webbplatsen eller starta appen.
 4. Nu, logga in med ITV-kontot.
 5. Strömma X Factor 2018 var du än befinner dig.

jag har använt Unlocator tidigare, och jag kan säga att det gick perfekt. Min upptäckt av Unlocator inträffade av test och fel. Det var det enda smarta DNS som stämde med sitt påstående och gjorde det möjligt för mig titta på ITV utanför Storbritannien. De gratis 7-dagars rättegång var mest tröstande för jag behövde lite tid att tänka på prenumerationen eftersom jag var osäker på dess kapacitet.

Hur man tittar på X Factor 2018 gratis live online – Wrap Up

Det är allt du behöver veta om hur du gör strömma den 15: e säsongen av X Factor var som helst i världen. Den brittiska reality-serien har varit oerhört framgångsrik under åren och vi personligen kan inte vänta på att den nya säsongen börjar.

Hur upphetsad är du? Pumpas du upp i den utsträckning du kommer att få en ExpressVPN-prenumeration? Låt oss veta vad du tänker i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map