Hur ser man på Hayu i USA?

Är du ett fan av Victoria’s Secret Fashion Show och amerikansk reality-TV? Då måste du veta om Hayu. Detta är en prenumerationsbaserad videostreamningstjänst som endast är tillgänglig i Storbritannien, Irland, Australien, Danmark, Sverige, Norge och Finland. Med andra ord är det inte tillgängligt någon annanstans. Så om du vill strömma denna tjänst i USA måste du använda en VPN-tjänsteleverantör. En VPN kringgår de begränsningar som ställs på den kanalen och låter dig få åtkomst till dess innehåll från USA. Så här kan du titta på HayuTV i USA med hjälp av en VPN på valfri PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Apple TV, Amazon Fire TV och Roku.

Hur man tittar på Hayu i USA

Hur man tittar på Hayu i USA

Är Hayu TV tillgängligt i USA?

Hayu TV är hem för några av de bästa realityshows där ute. Det är praktiskt taget dedikerat till reality-TV. Hayu erbjuder mer än 3 000 avsnitt av shower som Keeping Up with the Kardashians, Don’t Tell the Bride, Made in Chelsea, The Real Housewives och RuPaul’s Drag Race. För närvarande verkar NBC inte ha några planer på att lansera Hayu i USA. “Tyvärr, det här innehållet är inte tillgängligt på din plats.” är det geolocationfelet du får istället. Om du är i USA och vill strömma innehållet i den här tjänsten måste du använda ett VPN.

Hur man tittar på Hayu i USA med hjälp av en VPN

Ett VPN (Virtual Private Network) upprätthåller din online identitet och ger dig tillgång till blockerat innehåll var som helst över hela världen. Vilket innebär att du gömmer dig för online hackare och tredje parter. Allt detta uppnås genom krypteringsmetoder och tunnelprotokoll. En VPN skapar en tunnel genom vilken din enhet kommer åt Internet. Alla dina data omdirigeras i den tunneln och krypteras i den. Som ett resultat ger VPN dig en ny IP-adress; ett som gör att du kan komma åt innehåll från det land du väljer. Så här avmarkerar du Hayu i USA:

 1. Registrera dig med en VPN-leverantör (helst ExpressVPN).
 2. Ladda ner och installera VPN-appen på den enhet du vill streama Hayu på.
 3. Starta applikationen.
 4. Anslut till en brittisk / australisk VPN-server för att få en British eller Australiens IP-adress.
 5. Titta på alla program som finns på Hayu-kanalen när som helst och var som helst.
  Cómo ver la Isla de Man TT 2023 en vivo en línea

ExpressVPNTjänster är heltäckande och oöverträffade. Denna tjänsteleverantör ersätter din IP-adress med en som gör att du kan komma åt begränsat innehåll. Det garanterar höga säkerhetsnivåer eftersom det krypterar din trafik och blockerar störningar från tredje part. ExpressVPN erbjuder snabba hastigheter, som är perfekta för streaming. Så om du vill avmarkera Hayu i USA, se till att du prenumererar på ExpressVPN. Du kan också kolla in de andra tjänsteleverantörerna i tabellen nedan.

VPN-fördelar

Avblockering av innehåll och kringgå geo-restriktioner är de mest grundläggande funktionerna hos en VPN-tjänsteleverantör. Det är inte att säga att de är de enda saker en VPN kan uppnå. En VPN kan göra mycket mer än bara ge dig tillgång till blockerat innehåll. Att ha ett VPN vid din sida ger dig säkerhet och säkerhet online. Farofri surfning på internet försvinner långsamt och ett VPN är det enda verktyget som kan återställa säkerheten online. Läs igenom för att lära dig om fördelarna med att använda ett VPN.

 • Omkoppla alla innehållsfilter, förbud eller svartlistning.
 • Skyddar dina data från övervakning och spionering.
 • Gör det möjligt för dig att få åtkomst till geobegränsade webbplatser och innehåll.
 • Gömmer din geografiska plats.
 • Förhindrar strypning av bandbredd.
 • Du sparar pengar med gränsrelaterade köp.
 • Hjälper dig att komma runt kvarter och andra former av censur.
 • Tillåter dig att ladda ner, dela filer och torrent säkert.
 • Säkrar dina offentligt synliga anslutningar genom tunnelprotokoll.
 • Säkrar dina data när du använder offentliga Wi-Fi-platser där du är mest mottaglig för online-attacker.
 • Skyddar dig mot identitetsstölder.
 • Blockerar inkommande skadlig trafik som eventuellt kan nå och skada dina enheter.
  Hur man tittar på 2023 Masters Snooker Live Stream

Titta på Hayu i USA

Återupplev några av de roliga tiderna The Real House Wifes of Beverly Hills hade den här säsongen, Håll dig uppe med Kardashians, och ta reda på vem som är RuPaul’s nästa drag genom att ta bort blockeringen av Hayu. Allt du behöver är en VPN och HayuTV kommer att stå till din tjänst. Amerikanska medborgare utan kabelabonnemang kommer säkert att uppskatta en streamingtjänst som Hayu. Med det sagt, låt oss veta vilka program du vill se efter att HayuTV har blockerats i USA.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me