Hur tar man bort blockering av amerikanska webbplatser utanför USA?

Hur man avmarkerar amerikanska webbplatser utanför USA? Om du är utanför USA finns det en chans att du kan komma åt någon av dess webbplatser där du är. Netflix USA? HA! HBO Go? Nuh-ah. MTV? Gissa igen. Ingen av dessa amerikanska webbplatser kan nås från Australien, Kanada, Tyskland, Italien eller Storbritannien på grund av strikta geobegränsningar. Du skulle tro att eftersom världen är global så är allt tillgängligt för alla, men det kan inte vara längre från verkligheten, särskilt med amerikanskt innehåll. Upphovsrättslagar och distributionspolicyer är drivande faktorer för geoblockering, vilket markerar det enklaste sättet att begränsa människors tillgång till nationellt innehåll.

Men även med geobegränsningar kan amerikanska webbplatser fortfarande nås utomlands med hjälp av en VPN eller Smart DNS-proxy. Genom att ansluta till någon av dessa två får du åtkomst till regionspecifika platser och tjänster som Amazon, Pandora, Spotify och Hulu oavsett din nuvarande plats. Du kan också avblockera e-handelswebbplatser som Target, Wallmart, Bestbuy.com och Shop.com på din PC, Mac, Android och iOS-enheter. Ta reda på hur i lektionen nedan.

Hur man avblockerar amerikanska webbplatser utanför USA

Hur man avblockerar amerikanska webbplatser utanför USA

Hur man avblockerar amerikanska webbplatser utanför USA med hjälp av en VPN

Det kan vara väldigt frustrerande att inte kunna fånga det senaste avsnittet av en show du missade på Hulu eller strömma en nyutgiven låt på Spotify medan du är utomlands. Du kanske har ett US-konto, ett årligt prenumeration och allt detta, men det skulle inte göra någon skillnad. Din IP, å andra sidan, skulle göra det. Din IP är direkt korrelerad med din plats, så om inte den amerikanska webbplatsen du försöker få tillgång till upptäcker en amerikansk IP, är chansen att webbplatsen öppnas mycket smal. Naturligtvis är det en helt annan historia om du använder ett VPN. Det är främst anledningen till att denna teknik utformades i första hand för att hjälpa användare att blockera begränsade webbplatser på ett säkert och säkert sätt.

Hur fungerar en VPN?

Ett VPN, virtuellt privat nätverk, skapar en digital tunnel genom vilken din enhet kommer åt Internet. Alla dina data krypteras när du reser genom tunneln till andra nätverk. Din anslutning omdirigeras via en utsedd server i det land du väljer och ger dig därmed IP-adressen. Nivån och säkerhet du får med din VPN-anslutning uppmuntrar dig att avblockera webbplatser och surfa på webben som du vill med fullständig anonymitet. Så här använder du ett VPN:

 1. Du måste först prenumerera på en VPN-tjänsteleverantör. Du kommer att behöva en bra, det är därför du måste gå för ExpressVPN.
 2. Du klickar på länken som tjänsteleverantören har skickat till dig och ladda ner och installera sedan appen.
 3. Du startar VPN-appen på den enhet du vill avblockera amerikanska webbplatser på.
 4. Efter det ansluter du till en amerikansk server för att få en IP-adressbyte. Att ansluta till en amerikansk server ger dig en amerikansk IP-adress så att det verkar som om du är belägen i USA.
 5. Med din nya IP-adress går du till och USA: s webbplats. Tjänsten kommer att upptäcka en amerikansk IP-adress och därmed ger dig tillgång till allt amerikanskt innehåll.
 6. Få åtkomst till Crunchyroll, ABC och FOX var som helst utanför USA.

För att avblockera geo-restriktioner rekommenderar vi att du prenumererar på ExpressVPN. Med denna tjänsteleverantör ska du se till att du får en fullständig och obegränsad internetupplevelse. Med servrar i över 94 länder måste det finnas en server som uppfyller dina behov och avblockerar de amerikanska webbplatserna du vill ha åtkomst till. Kolla in den andra tjänsteleverantören som kan utföra samma funktion i tabellen nedan.

Hur man avmarkerar amerikanska webbplatser utanför USA med hjälp av en smart DNS

Med ökningen av geo-blockerande aktiviteter måste en annan teknik utformas så att Internetanvändare inte möter några blockader. En smart DNS-proxy är ännu ett verktyg som hjälper dig att få åtkomst till geobegränsade webbplatser som Hulu, BBC iPlayer, BeInSports och många fler. Det gör det genom att omdirigera den trafik som krävs för att bestämma din geolokalisering via sin dedikerade server, som är bekvämt beläget i det land där webbplatsen du försöker nå är baserad. Det är inte samma sak som en VPN, för den varken krypterar dina data eller har ny och tillfällig IP-adress. Resultaten är emellertid i stort sett desamma när det gäller att få bort de begränsade webbplatserna. Här är hur:

 1. Först, gå över till Unlocator och registrera dig för en gratis 7-dagars rättegång.
 2. Följ dessa videoklipp / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
 3. Gå slutligen till den amerikanska webbplatsen du vill ha åtkomst till.
 4. Njut av din obegränsade tillgång till allt det amerikanska innehållet du kan begära.

Unlocator är en smart DNS-proxy som låter dig titta på över 200 kanaler från var som helst i världen. Smarta DNS-proxyer är vanligtvis snabbare än VPN eftersom din normala datatrafik förblir orörd och endast geokontroller omdirigeras. Med Unlocator behöver du inte oroa dig för geo-block eller blackout från dina favoritevenemang, shower och program längre.

Topp 20 webbplatser med endast USA

 • Amerikanska Netflix
 • HBO Go
 • Hulu
 • ABC GO
 • ESPN
 • Fox Sports
 • NBC Sports
 • Amerikanska Amazon Prime Video
 • MTV
 • Cartoon Network
 • Matnätverket
 • Disney
 • PBS
 • USA: s nätverk
 • textur
 • VH1
 • Spraka
 • CNN Go
 • Adult Swim
 • FYI

Avblockera amerikanska webbplatser

De mest populära webbplatserna görs endast tillgängliga för specifika länder, i det här fallet talar vi om USA. Skälen till att blockera dessa webbplatser varierar, men de borde inte spela så mycket nu när du har lärt dig två metoder för att komma runt dem. Om du är en amerikansk expat som vill få åtkomst till alla dina favoritkanaler, webbplatser och tjänster i USA, behöver du bara prenumerera på en VPN eller Smart DNS. Kom ihåg att de är de enda verktygen du behöver för att få alla önskade amerikanska webbplatser utomlands. Vilket VPN rekommenderar du? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me