Hur tar man bort blockering av FaceTime i Förenade Arabemiraten?

Facetime är ett av anledningarna till att människor köper iPads och iPhones. I UAE är emellertid denna populära Voice over Internet Protocol (VoIP) -tjänst som möjliggör gratis samtal via en internetanslutning förbjuden. Följaktligen är UAE-invånare skyldiga att betala för sina dyra samtalstjänster istället för att dra nytta av de gratis som erbjuds av andra länder som USA. Tyvärr får iPhone- och iPad-ägare i Förenade Arabemiraten inte uppleva den interaktivitet som Facetime har att erbjuda. Hur länge måste UAE-medborgarna fortsätta utan att kunna se de människor de pratar med? Hur länge kommer de att vara förlåtna av teletjänsteleverantörerna Etisalat och Du? Finns det någon väg runt Facetime-förbudet?

Hur tar man bort blockering av FaceTime i Förenade Arabemiraten?

Hur man blockerar FaceTime i Förenade Arabemiraten?

Vad är FaceTime?

FaceTime är en inbyggd app utvecklad av Apple Inc. för att stödja en video- och ljudsamtalstjänst. Det kan användas från alla iPhone, iPad, iPod Touch eller Mac för att ringa dem som äger liknande enheter. Facetime anses vara effektiv för visuell och hörbar interaktion med de som vill ansluta sig till andra på det roliga och utraditionella sättet. Oavsett om de är på väg eller vill ta en regnkontroll i frågor, fungerar Facetime som den perfekta appen för att utföra alla dessa.   

Varför är Facetime blockerad?

Det mest troliga skälet bakom att blockera Facetime i Förenade Arabemiraten har att göra med UAE: s telelag. I princip kräver dessa lagar en licens från Telecommunications Regulatory Authority (TRA) för företag för att driva VoIP-tjänster i Förenade Arabemiraten. Emellertid har Akhil George anledning att tro att blockering av Facetime har affärer skrivna över det hela. Han anser att förbud mot FaceTime är ett ekonomiskt beslut som fattats av regeringen för att omdirigera intäkter till de traditionella nationella transportörerna snarare än att drabbas av en nedgång i landets telekomvinster.

Hur man avblockerar Facetime med VPN

1- Ändra App Store-regionen

FaceTime är inte tillgängligt på iOS-enheter som köps eller används i Förenade Arabemiraten, varför UAE-medborgare måste ändra sin app store-region för att komma åt den. De kan göra det genom att:

 1. Loggar ut först från deras nuvarande konto.
 2. Välj sedan en annan region än deras nuvarande.
 3. Efter att ha gjort det kan de hitta Facetime-appen i sin butik. De måste då skapa ett nytt konto med ett nytt användarnamn och lösenord när de väljer alternativet “inget kort”.  
 4. Därefter måste de ange en adress som är specifik för den region som de tidigare har valt.
 5. Slutligen loggar de in med sitt nya konto och voila! De kan nu öppna FaceTime-appen och logga in med sitt Apple ID.

2- Installera VPN

När du väl har ändrat din App Store-region är det nu dags för dig att avblockera de appar som har gjorts tillgängliga för dig. Detta kan enkelt göras med ett VPN. Med ett virtuellt privat nätverk här kan du ändra din IP-adress till en som tillhör det land där appen är funktionell. För att göra det måste du:

 1. Registrera dig för en VPN-leverantör som fungerar i UAE (ExpressVPN till exempel).
 2. Ladda ner och installera VPN-appen på den enhet du vill använda Facetime på.
 3. Anslut till en server från ett annat land där VPN erbjuds.
 4. Gå nu till Facetime och ring dina samtal.

Genom att följa dessa enkla steg kan du avblockera begränsade appar som Facetime och få tillgång till kanaler och nätverk som Netflix, Amazon Instant Video, Vudu, Hulu, HBO GO, HBO Now, Showtime och många fler överallt i världen. Här är några av våra förslag för VPN-leverantörer.

RankVPN ProviderLink
rangvpn-provider
 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Obegränsad bandbredd
 • Appar för alla dina enheter
 • 24/7 Live Support
 • Exklusiv 49% rabatt!

Besök ExpressVPN

rangvpn-providerBesök BulletVPN
rangvpn-providerBesök NordVPN
4vpn-providerBesök Surfshark

En VPN för avblockering av Facetime

Du behöver inte mig för att berätta varför Facetime är viktigt, ni vet redan alla att det är det. Det skapar en stark grund för relationsbyggande och effektiv kommunikation, och för att kunna njuta av dessa fördelar måste du få ett VPN. Låt oss veta vilket VPN du har beslutat om i kommentaravsnittet nedan.

relaterade inlägg

 • Hur man ändrar Amazon Prime Video Region till USA

  Hur man ändrar Amazon Prime Video Region till USA

  9 kommentarer | 14 december 2016

 • Bästa nu TV-VPN 2017 granskningsguide

  Bästa VPN för nu TV – 2020 granskningsguide

  2 kommentarer | 10 jan 2017

 • Hur man avblockerar brittiska kanaler på Apple TV 4 med VPN eller Smart DNS Proxy

  Hur man avmarkerar brittiska kanaler på Apple TV 4 utanför Storbritannien via VPN eller DNS Proxy

  Inga kommentarer | 6 jan 2016

 • Hur man tittar på BET Network utanför USA

  Hur man tittar på BET Network utanför USA

  1 kommentar | 26 juli 2018

Om författaren

karl

Strömmande prylar geek. Intresserad av varje liten sak som finns att veta om att kringgå regionala begränsningar. En ivrig troende på rätten att skydda integritet online. Charles har också granskat många VPN-tjänsteleverantörer och vet hur man kan skilja de goda äpplen från de dåliga.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me