Hur tar man bort blockering av RARBG från någonstans i världen?

Vid sin topp hade Rarbg.com upp till 300 000 besök dagligen. Denna höga trafikmängd hade den listat bland de bästa torrentwebbplatserna att källa filer från, med användare på väg till peer-till-peer-fildelningsplats för att torrent olika former av media. Webbplatsen har varit en stor källa till filmtorrenter sedan 2008, och denna status och popularitet har tyvärr fått det i ett par juridiska frågor. Tillgång till webbplatsen återkallades till och med av ett antal länder. De inkluderar Saudiarabien, Storbritannien, Danmark. Portugal, Pakistan, Bulgarien, Marocko, Indien, Indonesien. Australien, Förenade Arabemiraten, Finland och Irland.

Hur tar man bort blockering av RARBG från någonstans i världen?

Hur man avblockerar RARBG från var som helst i världen?

Varför är RARBG förbjuden??

De flesta av dessa länder har den största anledningen till sin censur som brott mot upphovsrättens regler. De misstänker att det mesta av innehållet som webbplatsen är piratkopierat. Även om detta kan vara sant i en viss utsträckning, för att inte använda rarbg.com lämnar en hel del andra val att källa för kvalitetsinnehåll.

Om du fortfarande är säker på att du vill använda tjänsten, måste du täcka några av dina baser. Jag är säker på att du inte skulle vilja åtala från företag för upphovsrättsintrång om du har hittat nedladdat piratkopierat innehåll. Din internetleverantör kan också fortsätta att blockera åtkomsten till webbplatsen och tvinga dig att leta efter andra alternativ. Om det här är alla situationer som du inte vill hitta dig själv i, är det dags att du lär dig om VPN.

Varför du behöver ett VPN för RARBG

VPN står för Virtual Private Network. Detta är helt enkelt en grupp leverantörer som tillhör ett företag som du kan dirigera din trafik genom när du köper ett prenumeration. Dessa anslutningar hjälper dig att dölja vad du än har att göra online och se till att ingen kan spåra dina aktiviteter. Med denna nivå av anonymitet är du fri att bläddra igenom alla webbplatser du vill, och du har också tillgång till de som är geobegränsade.

  Hur man tittar på Bellator MMA-evenemang online var som helst

Allt detta möjliggörs genom ändringarna som händer med din IP-adress. När du ansluter till en fjärrserver får du byta din IP-adress från din faktiska till en virtuell. Den virtuella ändrar detaljer såsom din plats och döljer din identitet så att du behåller en privat profil.

Hur man avmarkerar RARBG med VPN

Dessa ändringar gör att du kan komma åt geobegränsade och till och med förbjudna webbplatser var du än är och dölja din identitet. Med denna nivå av anonymitet kommer det att vara svårt för någon att spåra webbplatserna du besöker, än mindre vilken typ av innehåll du laddade ner. Så här kan du använda ett VPN för att låsa upp RARBG till exempel:

  1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör.
  2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
  3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
  4. Anslut nu till en VPN-server.
  5. Slutligen komma åt RARBG var som helst i världen.

Att använda en VPN håller dig också skyddad mot din internetleverantör. Vissa Internetleverantörer är kända för att lyssna på dina aktiviteter online och till och med tillämpa åtgärder för att reglera din användning av Internet. Detta kallas throttling, och ursäkten som de flesta Internetleverantörer ger för att göra det är att regularisera sitt nätverk. Det här är verkligen inte rättvist eftersom det betyder att det blir mycket mindre än vad du betalade för när du valde ett specifikt bredbandspaket. En trovärdig VPN-tjänst hjälper till att förhindra dessa effekter och att du kan njuta av din anslutnings fulla kapacitet.

Rang
VPN-leverantör
Länk

rang

vpn-provider

  • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Obegränsad bandbredd
  • Appar för alla dina enheter
  • 24/7 Live Support

Besök ExpressVPN

rang

vpn-provider

Besök BulletVPN

rang

vpn-provider

Besök NordVPN

4

vpn-provider

Besök Surfshark

Bästa VPN: er för att avblockera RARBG

Att välja en specifik VPN-leverantör att prenumerera på kan utgöra en enorm utmaning, särskilt för användare som aldrig riktigt har använt tjänsten tidigare. För att försöka hjälpa till med att lösa detta problem har vi kommit med en kort lista över tre toppnivåleverantörer du kan prenumerera på. Ta en titt på vår topp 3-lista över de bästa VPN: n för att avblockera rarbg.com nedan.

  Cómo acceder a sitios bloqueados por su ISP

1. ExpressVPN

ExpressVPN är den typ av leverantör som egentligen inte tar några genvägar på kvalitetstjänsten. Baserat på Brittiska Jungfruöarna ansvarar tjänsten för över 2000 servrar, som alla finns i mer än 90 länder. Detta gör att den kan erbjuda mer än 200 000 IP: er för användning av sin stora lista med abonnenter. Tjänsten stöder strömning och har ett tillförlitligt kundvårdsteam som alltid är på dygnet runt. ExpressVPN erbjuder också unika funktioner som split tunneling och har även dolda servrar som du kan ansluta till om du är baserad i ett land som inte stöder VPN-användning.

ExpressVPN tillåter upp till 3 samtidiga anslutningar och ger 256 bitars AES-kryptering för att hålla användardata säkra och säkra. Detta är också ovanför nollloggningspolicyn som leverantören har i full effekt. ExpressVPN erbjuder också en lättanvänd VPN-klient som kan laddas ner direkt till din router, och antalet samtidiga anslutningar ökade. Tjänsten stöder också VPN-protokoll som OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP och SSTP för användning av sina kunder. Leverantören är också bra för torrenting, eftersom dess servrar erbjuder hög hastighet och pålitliga anslutningar. För mer information om vad du kommer att få när du prenumererar, titta på vår mer detaljerade ExpressVPN Review.

2. IPVanish

Få leverantörer är lika kapabla som IPVanish är när det gäller stöd för strömning. Leverantören har till och med vissa delar av sin tjänst som bygger kring den specifika aktiviteten. De påstår sig vara de snabbaste för torrent och garanterar till och med anonym P2P-fildelning för alla som väljer att prenumerera med dem. Tjänsten är inte heller beroende av onlinesäkerhet. Detta underlättas genom deras militära kvalitet 256 bitars AES-krypteringstjänst.

Med IPVanish kan du också ha upp till 10 samtidiga anslutningar under en prenumeration. Detta är bra för en liten kontorsinställning, eftersom det hjälper till att spara på kostnader. Att använda tjänsten innebär att du har tillgång till dess legion på över 1500 servrar, som ger upp till 40 000 IP-adresser att ansluta till. Tjänsten fungerar också bra med VPN-protokoll som OpenVPN, L2TP / IPSec och IKEv2. Detta bredvid dess stöd för obegränsad bandbredd och obegränsad serverväxling. Ta en titt på vår detaljerade IPVanish-granskning för att se vad denna leverantör annars kan.

  How to Watch Errol Spence Jr. vs Mikey Garcia Live Online

3. NordVPN

NordVPN avslutar vår lista med rekommendationer som de bästa VPN: n för att avmarkera Rarbg.com. Tjänsten har upp till 4000 servrar, belägna i mer än 60 länder. Det är en av de få väl anslutna leverantörerna som du kan räkna med för att skydda allt. Tjänsten tillhandahåller också 256 bitars AES-kryptering, men den har några andra verktyg för att öka effekten. Till att börja med finns det dess dubbla krypteringsverktyg som leder dina data genom två servrar istället för en. Sedan finns det alternativet att välja vilken server som ska anslutas till baserat på dina aktiviteter online. Det finns servrar som är optimerade för torrenting, streaming, bulk nedladdningar och onlinespel.

NordVPN tillåter användare att fokusera på sitt arbete genom att eliminera distraktioner genom deras CyberSec-programvara. Det finns också Smart Play-funktionen som låter dig ansluta till geobegränsade webbplatser genom att dölja din plats. Tjänsten erbjuder också dedikerade IP-tjänster och har en Internet-kill-switch för att hålla din VPN-anslutning borta från alla sårbarheter. Tjänsten accepterar också upp till 6 samtidiga anslutningar, så att du kan skydda alla dina enheter. För att se vad mer NordVPN har i lager, titta på vår NordVPN Review.

Slutsats om den bästa VPN för Rarbg.com

Om du använder en VPN för att torrent kan du ha sinnesfrid när du torrent dina filer. Den ökade säkerhetsnivån håller din anslutning anonym, så du behöver inte oroa dig för meddelanden om upphovsrättsintrång som träffar din inkorg. För mer information om VPN: n som vi nämnde, ta dig tid att gå igenom var och en av deras individuella recensioner. Du vet vilken du ska välja efter dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me