Hur titta på Boston Marathon 2019 Live online?

123: e upplagan av Boston Marathon kommer att äga rum den 15 april 2019, och det är inte ett evenemang du vill missa. Att springa i ett maraton är utmanande, men avblockera NBC Sports (sändningskanalen) är inte om du har ett VPN.


Anledningen till att jag använder ordet “unblocking” beror på NBC Sports är inte tillgängligt utanför USA. Amerikanska expat eller de som bor i Storbritannien, Kanada, Australien eller någon annanstans utomlands kommer att göra det hittar inte NBC Sports tillgängligt till dem. Tur för dem, en VPN eller en smart DNS-proxy kan hjälpa till att fixa situationen. Jag släpper in hela processen nedan.

Hur ser man på Boston Marathon 2018 Live online?

Hur man tittar på Boston Marathon 2019 Live Online?

Hur man tittar på Boston Marathon Live med VPN

Om du inte vet är det ett VPN (Virtual Private Network) en mycket säker metod det är används för att hjälpa användare att kringgå regionala begränsningar från hela världen. Låt oss säga att du vill titta på NBC Live Sports Extra, men du är inte i det land där NBC är baserat. Allt du behöver göra är att göra ansluta till en amerikansk VPN-server.

VPN kommer att ta all din data och omdirigera den via den servern, gör att du verkar vara i USA själv. Din VPN-leverantör kommer ge dig en ny IP-adress, ett som matchar det land du har valt att vara en del av. Alla streamingtjänster identifierar dig som en amerikansk lokal, medan du är hemma i ett land där du inte borde få åtkomst till dessa tjänster.

 • Genom att ansluta till en amerikansk VPN kommer du till avblockera NBC Sports Live Extra och USA-baserade kanaler / tjänster. 
 • Processen att konfigurera en VPN på alla iPhone, Android, iPad, PC och Mac är enkel.
 • VPN påverkas inte av DNS-kapning eller transparenta DNS-proxyer.
 • Denna programvara krypterar all din resetrafik så att du kan använd webben säkert.

Stegen

Detta är vad du behöver göra om du vill titta på Boston Marathon Live 2019:

 1. Först, Du måste registrera dig hos en VPN-tjänsteleverantör med många servrar i USA. (I det här fallet rekommenderar jag starkt ExpressVPN).
 2. Nästa, ladda ner och installera VPN-applikationen på din streamingenhet.
 3. Starta VPN-klienten.
 4. Anslut till en amerikansk server. Du kan antingen söka i listan eller skriva “USA” i sökrutan.
 5. Vänta några sekunder tills du märka en grön “ansluten” knapp.
 6. Gå tillbaka till NBC Sports, efter att anslutningen har säkrats.
 7. Strömma Boston Marathon 2019 vart du än är.

Bästa VPN för Boston Marathon Streaming

jag rekommenderar ExpressVPN eftersom det äger en stort nätverk av servrar över hela världen, inklusive USA. Dessutom det tillåter mig att kringgå geo-block, så jag får tillgång till och strömma alla mina favoritkanaler i USA oavsett var jag är.

Men du måste fortfarande prenumerera på den kanal du vill komma åt. En VPN kan få den blockerad för dig, men du kan inte undgå registreringsavgifter. Du behöver inte hålla dig till ExpressVPN; du kan använda någon av VPN-leverantörerna som listas nedan.

Stream Boston Marathon Live med smarta DNS-proxy

En VPN: s inkompatibilitet med flera strömningsenheter är en stor nackdel. Så om det är ett problem för dig kanske du vill överväga att använda en smart DNS istället. Genom att ansluta till en smart DNS kommer du till titta på Boston Marathon på olika enheter som en PS4, Xbox, Smart TV, Roku eller Apple TV.

 • Med en smart DNS får du hög enhetskompatibilitet: Roku, Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Xbox, PS4, PS3, Smart TV, PC eller Mac.
 • När du är ansluten till en smart DNS, din internethastighet förblir densamma.
 • En smart DNS är ett alternativ till ett VPN när det gäller avblockera innehåll. Skillnaden är säkerheten eftersom det inte finns någon.

Ett utmärkt exempel på en smart DNS skulle vara Unlocator, som stöder avblockering av NBC Sports Bo utomlands. Att registrera dig med Unlocator är gratis, och ställa in allt tar bara några minuter av din tid.

Nu har du många alternativ att göra titta på Boston Marathon 2019 live online, vilken ska du gå med?

Boston Marathon 2019 schema

Den 15 april kommer tusentals löpare att delta i Bostom Marathon. Evenemanget lockar årligen i genomsnitt 30 000 registrerade deltagare när det faktiskt började med bara 15 tillbaka på dagen.

Boston Marathon anses vara en av de svåraste maratonbanorna på grund av Newton-kullarna. Leden går genom 38 mil 385 meter. Tävlingar förväntas gå igenom åtta Massachusetts städer och städer inklusive Hopkinton, Ashland, Framingham, Natick, Wellesley, Newton, Brookline och Boston.

Vi har sett många tragiska stunder i tidigare lopp tidigare från James Edward Brooks på grund av lunginflammation och bombningarna 2013. Tack och lov är de som bombade spåren dömda till dödsstraff.

Jami Marseilles, en amerikan, blev den första kvinnliga dubbelamputerade som avslutade Boston Marathon. Denna tragedi bevisar vad viljestyrka kan göra för dig. När det gäller er streamare där ute, här är det fullständiga schemat för Boston Marathon 2019:

Boston Marathon 2019 Live utanför USA

Nu vet du hur du kan strömma Boston Marathon 2019 lever på PC, Mac, Android, iOS, Apple TV, Fire TV Stick eller Roku.

Vilken metod ska du använda? Och vem tror du kommer att ta första platsen i årets maraton? Fortsätt att kommentarerna kommer, det är alltid bra att höra från dig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map