Hur titta på Peaky Blinds säsong 5 Stream online?

Den femte säsongen av Peaky Blinders är i verk och kommer att sändas denna tid på året. Som fan av mig själv kommer jag att berätta hur du kan titta på det oavsett var du är. Som ni kanske vet kanalerna som strömmar serien är geo-blockerade utanför sina respektive länder, framställning internationell åtkomst omöjlig.


Men inte när en VPN och smart DNS tas med in i bilden. Så här får du strömma showen live samtidigt som den sänds på vilken enhet som helst, bara läs vidare. 

Hur kan man se Peaky Blinds säsong 4 online?

Hur man tittar på Peaky Blinds säsong 5 online?

Hur man tittar på Peaky Blinds utanför Storbritannien med VPN

Brittiska tittare kommer att kunna titta på Peaky Blinders gratis live online tack till BBC iPlayer. Amerikaner kommer att behöva vänta lite längre tills Netflix lägger säsong 5 till sitt bibliotek. Återigen, BBC iPlayer an Amerikanska Netflix är geo-blockerad utomlands. Om du vill ta bort regionala begränsningar och avblockera Peaky Blinders strömningskanaler i Australien, Kanada eller någon annanstans utomlands, måste du skämma bort din online-plats med VPN eller Smart DNS Proxies. Anta att du gick vidare och ignorerade våra varningar, du kommer bara att stöta på dessa geofel när du försöker få tillgång till BBC utomlands: 

“BBC iPlayer-program är bara tillgängliga att spela i Storbritannien.”

”Det här innehållet är inte tillgängligt på din plats. Vänligen försök igen senare.”

Nu är det inte något sätt att säga att du inte kan komma åt BBC iPlayer utomlands. Det är möjligt med en VPN-tjänsteleverantör. Stående för virtuella privata nätverk, en VPN skapar exakt det och skickar användarens data genom det. Inte bara gör det hålla informationen säker men omdirigerar den också via en server – som användaren väljer – och får det att se ut som om det kommer från serverns plats. Därför kommer du till få tillgång till innehållet baserat på den platsen samt förbli säker när du gör det. Titta på alla andra fördelar du måste få när du prenumererat på ett VPN. 

 • Få åtkomst till blockerat innehåll: Du får ta bort begränsningar som ställs på kanaler och tjänster du väljer när du omdirigerar din trafik via en server baserad på den platsen. 
 • Kontrollera din Internetleverantör: Internetleverantörer kan påverka din internetanslutning negativt genom att strypa den. Men du kan undvika det med en VPN-anslutning. 
 • Få integritet online: Krypteringsprocessen som äger rum när du ansluter till ett VPN säkerställer att du inte är exponerad online, och du får surfa på webben med fullständig integritet.
 • Användarvänliga applikationer: Utan lättanvända programvaruklienter skulle användarna inte hitta någon användbarhet för en VPN-produkt.  

Bästa VPN för toppblindrar 

Jag lovar er att det inte finns någon bättre service än ExpressVPN. Testa det bara i 30 dagar, låt oss veta om det är värt prenumerationen eller inte. Ja, du kan ta det för en 30-dagars snurr avsluta prenumerationen och få tillbaka dina pengar om du inte är nöjd.

Företaget driver många servrar runt om i världen, och det gör bara strömningshastigheterna bättre. Men om du inte är med på det, här är några andra leverantörer du kan använda. 

Så här strömmar du Peaky Blinds online med smart DNS

Du kan slå geo-restriktioner på två sätt, en VPN eller smart DNS. Den första säkerställer säkerhet, den andra garanterar snabbare hastigheter. Du bestämmer. Om du är den otåliga typen som bryr sig mindre om online-säkerhet, gå vidare och prenumerera på en smart DNS. Men kom ihåg att den varken krypterar eller döljer din IP-adress. Men tack vare den bristen på kryptering kommer du till uppleva snabbare strömningshastigheter. Om det är det du letar efter, läs mer om vad du kan förvänta dig av en smart DNS.

 • Med en smart DNS-prenumeration kommer du till avblockera alla typer av brittiska kanaler utomlands. 
 • Om din Internetleverantör använder transparenta proxyer eller DNS-kapning finns det en möjlighet att din smarta DNS kanske inte fungerar.
 • En smart DNS är nästan kompatibel med alla strömningsenheter: PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Wii, PC, Mac, iPhone, iPad och Android.
 • Du får bara avblockera vad din smarta DNS stöder blockering av. 
 • Med en smart DNS kan du inte välja ut din nya virtuella plats manuellt.

Om du har tänkt att använda en smart DNS, gå inte längre för Unlocator har fått dig täckt. Detta är en proxy som stöder avblockering av över 220 kanaler, vilket gör det till det perfekta valet för online-streaming. Du får också dra nytta av en period på 7 dagar där du får prova tjänsten och se om det är till din smak. 

Hur man tittar på Peaky Blinds säsong 5 överallt?

Efter framgångsrika säsonger har den femte säsongen av Peaky Blinders blivit mycket förväntad. Med stjärnor som Adrien Brody, Cillian Murphy, Tom Hardy och Charlotte Riley som alla spelar fest, är denna TV-serie faktiskt värd att titta på. Ska du använd en VPN eller smart DNS att strömma det? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map