Как да деблокирате американски уебсайтове извън САЩ?

Как да деблокирате американски уебсайтове извън САЩ? Ако сте извън САЩ, има голяма вероятност да имате достъп до някой от нейните уебсайтове от мястото, където сте. Netflix САЩ? HA! HBO Go? Нух-ах. MTV? Познайте отново. Нито един от тези американски уебсайтове не може да бъде достъпен от Австралия, Канада, Германия, Италия или Великобритания поради строги гео ограничения. Бихте си помислили, че тъй като светът е глобален, всичко е достъпно за всеки, но това не може да бъде по-далеч от реалността, особено с американското съдържание. Законите за авторското право и политиките за разпространение са движещи фактори за гелоблокирането, което означава най-лесният начин за ограничаване на достъпа на хората до национално съдържание.

Но дори и с гео ограничения, американските уебсайтове все още могат да бъдат достъпни в чужбина с помощта на VPN или Smart DNS прокси. Свързвайки се с някой от тези два, ще получите достъп до специфични за региона сайтове и услуги като Amazon, Pandora, Spotify и Hulu независимо от текущото ви местоположение. Можете също да деблокирате уебсайтове за електронна търговия като Target, Wallmart, Bestbuy.com и Shop.com на вашия компютър, Mac, Android и iOS устройства. Разберете как в урока по-долу.

Как да деблокирате американски уебсайтове извън САЩ

Как да деблокирате американски уебсайтове извън САЩ

Как да деблокирате американски уебсайтове извън САЩ, използвайки VPN

Може да е много разочароващо да не успеете да хванете последния епизод на шоу, което сте пропуснали в Hulu, или да предавате новоиздадена песен на Spotify, докато сте в чужбина. Може да имате акаунт в САЩ, годишен абонамент и всичко това, но това няма да има значение. Вашият IP, от друга страна, би. Вашият IP е пряко свързан с вашето местоположение, така че освен ако американският уебсайт, до който се опитвате да получите достъп, не открие американски IP, шансовете за отваряне на този уебсайт са много малки. Разбира се, това е съвсем друга история, ако използвате VPN. Това е причината, поради която тази технология е създадена на първо място, за да помогне на потребителите да отблокират ограничени уебсайтове по безопасен и сигурен начин.

Как работи VPN?

VPN, виртуална частна мрежа, създава цифров тунел, през който вашето устройство има достъп до Интернет. Всичките ви данни се шифроват, докато пътувате през този тунел до други мрежи. Връзката ви се пренасочва чрез определен сървър в избраната от вас страна, като по този начин ви предоставя IP адреса на тази страна. Нивото на поверителност и сигурност, което получавате с вашата VPN връзка, ви насърчава да деблокирате уеб сайтове и да сърфирате в мрежата, както желаете, с пълна анонимност. Ето как използвате VPN:

 1. Първо трябва да се абонирате за доставчик на VPN услуги. Ще ви трябва добра, затова трябва да продължите ExpressVPN.
 2. Щракнете върху връзката, която ви изпрати доставчикът на услуги, след което изтеглете и инсталирайте приложението.
 3. Стартирате приложението VPN на устройството, на което искате да деблокирате американски уебсайтове.
 4. След това се свързвате с американски сървър, за да получите промяна на IP адреса. Свързването към американски сървър ще ви даде американски IP адрес, като по този начин изглежда така, сякаш се намирате в САЩ.
 5. С новия си IP адрес се насочете към уебсайта в САЩ. Услугата ще открие американски IP адрес и по този начин ще ви предостави достъп до цялото американско съдържание.
 6. Достъп до Crunchyroll, ABC и FOX навсякъде извън САЩ.

За деблокиране на гео ограничения горещо препоръчваме да се абонирате за ExpressVPN. С този доставчик на услуги, уверете се, че ще получите пълно и неограничено интернет изживяване. Със сървъри в над 94 държави трябва да има сървър, който да отговаря на вашите нужди и да деблокира американските уебсайтове, до които искате да получите достъп. Вижте другия доставчик на услуги, който може да изпълнява същата функция в таблицата по-долу.

Как да деблокирате американски уебсайтове извън САЩ, използвайки интелигентен DNS

С увеличаването на дейностите за геоблокиране трябваше да бъде създадена друга технология, така че потребителите на интернет да не са изправени пред никакви блокади. Smart DNS прокси е още един инструмент, който ви помага да имате достъп до географски ограничени уебсайтове като Hulu, BBC iPlayer, BeInSports и много други. Това прави, като пренасочва трафика, необходим за определяне на вашата геолокация, чрез специалния му сървър, който е удобно разположен в страната, в която е базиран уебсайтът, до който се опитвате. Не е същото като VPN, тъй като нито криптира вашите данни, нито предоставя нов и временен IP адрес. Резултатите обаче са много едни и същи по отношение на деблокиране на ограничените уебсайтове. Ето как:

 1. Първо се насочете към Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
 2. Следвайте тези видеоклипове / ръководства за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето стрийминг устройство.
 3. Накрая отидете на американския уебсайт, до който искате да получите достъп.
 4. Насладете се на неограничения си достъп до цялото американско съдържание, което бихте могли да поискате.

Unlocator е Smart DNS прокси, който ви позволява да гледате над 200 канала от всяка точка на света. Интелигентните DNS прокси сървъри обикновено са по-бързи от VPN, защото нормалният ви трафик на данни остава недокоснат и се пренасочват само геопроверки. С Unlocator няма да е нужно да се притеснявате за гео блокове или затъмнения от любимите си събития, предавания и програми повече.

Топ 20 уебсайта само за САЩ

 • Американската Netflix
 • HBO Go
 • Hulu
 • ABC GO
 • ESPN
 • Фокс спорт
 • NBC Sports
 • Американски Amazon Prime Video
 • MTV
 • Карикатурна мрежа
 • Хранителната мрежа
 • Disney
 • PBS
 • Мрежата на САЩ
 • текстура
 • VH1
 • пукане
 • CNN Go
 • AdultSwim
 • FYI

Разблокиране на американски уебсайтове

Най-популярните уебсайтове са достъпни само за определени страни, в случая говорим за САЩ. Причините за блокирането на тези уебсайтове са различни, но те не би трябвало да са толкова важни сега, когато научихте за два метода за заобикаляне на тях. Ако сте американски експат, който иска да си върне достъпа до всичките си любими канали, уебсайтове и услуги в САЩ, всичко, което трябва да направите, е да се абонирате за VPN или Smart DNS. Имайте предвид, че те са единствените инструменти, от които се нуждаете, за да получите всички желани американски уебсайтове в чужбина. Кой VPN препоръчвате? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me