Как да деблокирате FaceTime в ОАЕ?

Времето за лице е една от причините хората да купуват iPad и iPhone. В ОАЕ обаче тази популярна услуга Voice over Internet Protocol (VoIP), която позволява безплатни разговори чрез интернет връзка, е забранена. Следователно жителите на ОАЕ са задължени да плащат за скъпите си телефонни разговори, вместо да се възползват от безплатните услуги, предлагани от други страни като САЩ. За съжаление, собствениците на iPhone и iPad в ОАЕ не могат да изпитат интерактивността, която Facetime може да предложи. Колко време ще трябва да продължат гражданите на ОАЕ, без да могат да видят хората, с които разговарят? За колко време те ще бъдат в полза на доставчиците на телекомуникационни услуги Etisalat и Du? Има ли някакъв начин около забраната на Facetime?

Как да деблокирате FaceTime в ОАЕ?

Как да деблокирате FaceTime в ОАЕ?

Какво е FaceTime?

FaceTime е вградено приложение, разработено от Apple Inc., за да поддържа услугата за видео и аудио повикване. Може да се използва от всеки iPhone, iPad, iPod Touch или Mac, за да се обадите на тези, които притежават подобни устройства. Времето за лице се счита за ефективно за визуално и звуково взаимодействие за тези, които искат да се свържат с другите по забавен и нетрадиционен начин. Независимо дали са на път или искат да проверят дъжд по въпроси, Facetime служи като идеалното приложение за изпълнение на всички тези.   

Защо е блокирано Facetime?

Най-вероятната причина за блокирането на Facetime в Обединените арабски емирства е свързана със законите за телекомуникациите в ОАЕ. По принцип тези закони изискват лиценз от регулиращия орган за далекосъобщения (TRA) за компании, за да могат да управляват VoIP услуги в Обединените арабски емирства. Въпреки това, Ахил Джордж има основание да вярва, че блокирането на Facetime има бизнес, написан навсякъде. Той смята, че забраната на FaceTime е икономическо решение, взето от правителството, за да се пренасочи приходите към традиционните национални превозвачи, а не да претърпи спад в печалбата на далекосъобщенията в страната.

Как да деблокирате Facetime чрез VPN

1- Променете региона на App Store

FaceTime не е наличен на устройства с iOS, закупени или използвани в Обединени арабски емирства, поради което гражданите на ОАЕ трябва да променят региона на магазина си за приложения, за да получат достъп до него. Те могат да го направят чрез:

 1. Първо излизане от текущата си сметка.
 2. След това изберете регион, различен от текущия.
 3. След това могат да намерят приложението Facetime в магазина си. След това ще трябва да създадат друг акаунт с ново потребителско име и парола, когато избират опцията „без карта“.  
 4. След това те трябва да въведат адрес, специфичен за региона, който преди това са избрали.
 5. Накрая те влизат с новия си акаунт и voila! Те вече могат да отворят приложението FaceTime и да влязат с Apple ID.

2- Инсталирайте VPN

След като успешно промените региона на вашия App Store, сега е време да разблокирате приложенията, които са ви предоставени. Това може лесно да се направи с помощта на VPN. Виртуална частна мрежа тук ви позволява да промените своя IP адрес в такъв, който принадлежи на страната, в която приложението е функционално. За целта ще трябва:

 1. Регистрирайте се за доставчик на VPN, който работи в ОАЕ (ExpressVPN например).
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което искате да използвате Facetime.
 3. Свържете се със сървър на друга държава, където се предлага VPN.
 4. Сега влезте в Facetime и направете обаждания.

Следвайки тези прости стъпки, вие можете да деблокирате ограничени приложения като Facetime и да получите достъп до канали и мрежи като Netflix, Amazon Instant Video, Vudu, Hulu, HBO GO, HBO Now, Showtime и много други отвсякъде по света. Ето някои от нашите предложения за VPN доставчици.

RankVPN ProviderLink
рангVPN-доставчик
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Неограничена честотна лента
 • Приложения за всичките ви устройства
 • 24/7 Поддръжка на живо
 • Ексклузивна отстъпка от 49%!

Посетете ExpressVPN

рангVPN-доставчикПосетете BulletVPN
рангVPN-доставчикПосетете NordVPN
4VPN-доставчикПосетете Surfshark

VPN за разблокиране на време за лице

Не е нужно да ви казвам защо Facetime е важно, всички вече знаете, че е така. Той създава силна основа за изграждане на взаимоотношения и ефективна комуникация и за да се възползвате от тези предимства, трябва да получите VPN. Кажете ни кой VPN сте решили в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 • Как да промените Amazon Prime Video Region в САЩ

  Как да промените Amazon Prime Video Region в САЩ

  9 коментара | 14 декември 2016 г.

 • Най-доброто ръководство за преглед на TV VPN 2017

  Най-доброто VPN за сега TV – 2020 Ръководство за преглед

  2 коментара | 10 януари 2017 г.

 • Как да отблокирате UK канали на Apple TV 4 с VPN или Smart DNS прокси

  Как да деблокирате UK канали на Apple TV 4 извън Обединеното кралство чрез VPN или DNS прокси

  Няма коментари | 6 януари 2016 г.

 • Как да гледате BET Network извън САЩ

  Как да гледате BET Network извън САЩ

  1 коментар | 26 юли 2018 г.

За автора

Чарлз

Стрийминг на джаджи. Интересува се от всяко малко нещо, което трябва да знае за заобикалянето на регионалните ограничения. Запален вярващ в правото да защитава поверителността в интернет. Чарлз също е прегледал доста доставчици на VPN услуги и знае как да раздели добрите ябълки от лошите.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me