Как да деблокирате MédiaKlikk извън Унгария

Схващането на най-новите епизоди от любимия ви телевизионен канал е едно от простите удоволствия, на които всички искаме да се отдадете. Това е чудесен начин да се отпуснете след дългия работен ден. С многото канали, достъпни за потребители, базирани по целия свят, има широк спектър от програми за избор. Единственият проблем, който възниква е, когато може би пътувате извън родината си и вече не можете да гледате любимите си канали, както сте свикнали. Вземете например каналите М1 и М2 на Унгария. Тези два канала се управляват от националния оператор. Това означава, че вероятно са ограничени само до зрителите, които са базирани в страната.


Как да деблокирате MédiaKlikk извън Унгария

Как да деблокирате MédiaKlikk извън Унгария

MédiaKlikk наличен ли е извън Унгария

M1 и M2 каналите на MédiaKlikk добавят към списъка с географски ограничени канали, до които нямате достъп от чужбина. Вероятно се чудите как каналът може да разбере, че съм базиран извън Унгария? Simple. Винаги, когато сте онлайн, устройството ви се идентифицира чрез конкретен адрес на интернет протокол. Този IP адрес съдържа подробности като вашето местоположение или идентичност и това е, което повечето сайтове и канали проверяват, когато поискате да посетите сайта им. Единственият начин да заобиколите всеки георестриктивен блок е вашият IP адрес да бъде скрит. Най-добрият начин да направите това е чрез VPN.

Използване на VPN за гледане на MédiaKlikk извън Унгария

VPN е всъщност виртуална частна мрежа, която ви позволява да се свързвате с различни сървъри, разпръснати по целия свят. Връзката ви с тези сървъри през повечето време е криптирана. Шифроването става след като вашите данни се кодират чрез вашия VPN клиент. По този начин някои аспекти по отношение на вашите данни, като вашето местоположение, се променят или дори напълно скриват. Вашият IP адрес също се променя всеки път, когато се свързвате със сървър, който е базиран на ново място. Следователно, за да гледате M1 или M2 извън Унгария, всичко, което трябва да направите, е да се свържете със сървър, който е базиран там.

Основната задача на VPN услугата е да ви осигури онлайн сигурност. Това става, като направите връзката си частна. Когато това е направено, можете да се свържете с интернет, без никой наистина да разбере какво искате. Това е чудесно, особено ако искате да заобиколите всяка форма на дроселиране, която вашият интернет доставчик може да ви хвърли. Известно е, че интернет доставчиците прекъсват връзката ви, особено ако вършите много интензивна работа в честотна лента онлайн, например стрийминг. VPN работи, за да ви предпази от този тип дроселиране, като скрие връзката ви. Освен това предотвратявате подслушването на вашия интернет доставчик при подслушване.

 1. Регистрирайте се с доставчик на VPN услуги, който има VPN сървъри в Унгария.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
 3. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
 4. Сега се свържете с унгарски VPN сървър.
 5. И накрая, гледайте M1 или M2 от всяка точка на света.

Наличието на надежден източник на онлайн сигурност ви позволява да правите много повече неща онлайн с много повече увереност. Можете да правите неща като пазаруване онлайн, банково дело или дори да резервирате по-евтини билети или хотелски стаи. Възможността да се свързвате с различни версии на сайт ви дава по-широка перспектива и ви позволява да видите къде бихте могли да спестите повече пари чрез специфични за региона отстъпки.

Най-добрите VPN мрежи в Stream MédiaKlikk извън Унгария

Използването на VPN има много големи предимства, но трябва да направите правилния избор, когато се абонирате за такъв. За да ви помогнем да направите това, имаме списък с услуги, които считаме за най-добрите в бранша. Погледнете по-долу:

1. ExpressVPN

Първо в нашия списък е ExpressVPN. Това е надежден доставчик, базиран извън Британските Вирджински острови, който има надеждна мрежа от над 2000 сървъра. Услугата е спечелила много награди, така че можете да сте сигурни, че това, което предлагат, е най-високо качество. Защитаваща се, услугата прилага 256-битово AES криптиране и позволява до 3 едновременно свързани устройства. Услугата предоставя и VPN протоколи като OpenVPN, PPTP, SSTP и L2TP / IPSec, за които можете да избирате.

Функциите, които се предлагат в пакет с ExpressVPN абонамент, включват инструмент за разделно тунелиране, който ви помага да отделите нормалния си трафик от вашия криптиран трафик. Има също така пълна поддръжка за Tor над VPN връзка, както и автоматичен превключвател за убиване в Интернет. ExpressVPN също предлага серия от затъмнени сървъри за свързване с Интернет, когато сте базирани във враждебна страна на VPN. Можете да използвате VPN без откриване. По отношение на обслужването на клиентите, ExpressVPN разполага с екип от професионалисти, с които може да се свържете чрез имейл, социални медии, съобщения на живо или дори билети. Абонатите също така използват DNS услуга с нулево познание, която крие тяхното местоположение и улеснява достъпа до географски ограничени сайтове и канали. Разгледайте нашия ExpressVPN преглед за повече подробности.  

2. IPVanish

IPVanish е друга услуга, която не забравя да скрие самоличността ви. Базирано в САЩ, доставчикът използва до 1500 сървъра за своите абонати. Тази мрежа използва около 40 000 IP адреси, за да се свърже. IPVanish също поддържа строга политика за нулева регистрация. Това е в съответствие с това, че го прави един от най-сигурните доставчици, към които всеки, който търси торент, може да се обърне. Услугата напълно поддържа торентинг, а също така позволява неограничен трансфер на P2P файлове.

Потребителите на IPVanish също могат да се наслаждават на неограничена честотна лента и неограничени превключвания на сървъри. Това е в допълнение към капацитета за до 10 едновременни връзки, които услугата също предлага. Използването на IPVanish също означава, че вие ​​решавате дали да изтеглите или не VPN клиента си. Клиентът е съвместим с платформи като Android, iOS, Linux и Windows. Можете също така да изберете да изберете уеб прокси сървъра си SOCKS5, така че да можете да го използвате само когато сте онлайн. Използването на IPVanish също е чудесно, ако искате да предавате съдържание, тъй като има един от най-бързите сървъри, към които можете да се обърнете. За да научите повече от това, което бихте могли да очаквате от услугата, разгледайте нашия преглед на IPVanish.

3. NordVPN

Спирането на нашия списък е NordVPN; услуга с повече от 4000 сървъра, разпръснати по целия свят. Това само по себе си го отличава от толкова много други доставчици, които бихте разгледали вместо него. Такава широка мрежа означава, че никога няма да имате проблеми със свързаността. От своята база в Панама, NordVPN предлага стандартно ниво на 256-битово AES криптиране. Това е подкрепено от протокола за двойно шифроване на VPN, който услугата предлага. В него можете да насочите връзката си през допълнителен сървър, като по този начин добавите ниво на криптиране.

NordVPN също позволява до 6 множество устройства за установяване на връзка. Доставчикът има доста масив от чисти функции. Има поддръжка на Tor over VPN за повишена анонимност, както и специализирани IP адреси за потребители, които предпочитат това пред непрекъснато превключване. Големият набор от сървъри на доставчика позволява на абонатите да избират какъв вид работа да правят, тъй като има сървъри, оптимизирани за конкретни функции. Има и сървъри, които помагат да се прикрие VPN връзката, особено в страни, където използването на VPN е ограничено. Има много повече, които NordVPN може да предложи, че не сме включили в този преглед. За да получите пълната картина на това какво да очаквате, след като се регистрирате, разгледайте нашия преглед на NordVPN.

Гледане на М1 и М2 извън Унгария – Обобщение

Вашето местоположение никога не трябва да бъде пречка, която идва между вас и вашето забавление. Регистрирайте се с VPN, за да сте сигурни, че винаги ще можете да гледате M1 и M2 извън Унгария, независимо къде пътувате.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map