Как да деблокирате Skype в ОАЕ?

Skype Unblocked в ОАЕ на мобилен смартфон, Windows PC или Mac OS? Значи, вие сте в Дубай или Абу Даби и възнамерявате да осъществите важно гласово или видео обаждане чрез приложението си Skype. Това обикновено е пряк процес. В Обединените арабски емирства обаче Skype е блокиран както в мобилни данни, така и в WiFi / Lan интернет мрежи. Това не е първият път, когато популярната VoIP услуга е забранена в арабските държави и със сигурност няма да е последна. Като американски, британски, канадски, австралийски или индийски експат, фактът, че Skype е блокиран, може да бъде доста досаден. Можете обаче да заобиколите интернет цензурата, като използвате Виртуални частни мрежи.

Как да деблокирате Skype в ОАЕ?

Как да деблокирате Skype в ОАЕ?

ОАЕ блокира Skype

Skype е една от многото услуги, които са блокирани в ОАЕ. Основната причина е, че безплатните VoIP услуги в ОАЕ ще доведат телекомуникационните компании да управляват парите си. Акцент върху “Пари”. Компании като Etisalat и du са водещите далекосъобщения в страната. Следователно правителството блокира всяка услуга, която може да застраши потоците им от приходи.

Когато сте една от абонатите на тези далекосъобщителни компании, ще получите таксуване при международни разговори. Ако мога да кажа, обаждания като тези са най-добрият начин доставчиците да се възползват от потребителите. Така че, ако отидете и оперирате с безплатна услуга, ще ги удряте точно там, където най-много ви боли, доходите им. Ето защо като алтернатива, създадохме платена услуга за видео разговори. Да, може би веднага сте се досетили, че изобщо не е евтино.

Според Etisalat, основният доставчик на далекосъобщителни услуги на ОАЕ, „Достъпът до приложението Skype е блокиран, тъй като предоставя нелицензирана услуга за глас през интернет (VoIP), която попада в класификацията на забранено съдържание съгласно регулаторната рамка на Обединените арабски емирства. “

Skype, от друга страна, заяви на своя уебсайт, че „Обърнахме внимание, че нашият уебсайт и услуги са блокирани от интернет доставчиците в ОАЕ. Това означава, че няма да можете да използвате Skype в ОАЕ. “

Как да деблокирате Skype в ОАЕ чрез VPN

Техническият протокол за глас през интернет (VoIP) е технически забранен в Обединените арабски емирства. Според властите на Emirate, VoIP услугите носят няколко риска като хакерски, фишинг и уязвимости. Това означава, че всички услуги като Skype, Whatsapp и Viber са блокирани в ОАЕ. За щастие има решение, което можете да използвате, за да заобиколите Интернет цензурата и да получите достъп до всички сайтове и приложения, до които обикновено бихте могли да получите достъп до дома. Всичко, от което се нуждаете, е VPN. Независимо дали в момента пребивавате Дубай, Шарджа, Аджман, Рас Ал Хайма, Абу Даби, следвайте тези стъпки, за да деблокирайте Skype в ОАЕ.

 1. Първо, трябва да се регистрирате с надежден VPN доставчик. Създаване на Профилът в ExpressVPN е силно препоръчителен, тъй като сам го използвам, когато посещавам страната.
 2. Докато сте на уебсайта им, отидете в раздела за приложенията им, където можете да изберете на кое устройство искате да изтеглите техния клиент. Приложението на ExpressVPN е достъпно за Android, iOS, PC, Mac и Fire Stick.
 3. Изтегли и инсталирайте своите VPN приложения на устройството, на което възнамерявате да използвате Skype.
 4. Сега влезте с вашия VPN акаунт.
 5. Преминете към списъка на сървъра и преминете през него.
 6. Connect до едно от 145-те локални VPN сървъра на ExpressVPN по целия свят.
 7. Използвайте Skype без ограничения. Вече можете да извършвате както видео, така и гласови повиквания, като използвате приложението си Skype.

Трябва да се отбележи, че не всички VPN услуги работят в ОАЕ. Ако търсите най-добрата VPN за деблокиране на Skype или други VoIP услуги в Обединените арабски емирства, предлагаме да използвате ExpressVPN. Те предлагат 30-дневна гаранция за възстановяване, така че винаги можете да си върнете парите, само в случай че нещата не ви допадат. Чувствайте се свободни да проверите нашия списък на най-добрите VPN за ОАЕ през 2019г.

RankVPN ProviderLink
рангVPN-доставчик
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Неограничена честотна лента
 • Приложения за всичките ви устройства
 • 24/7 Поддръжка на живо
 • Ексклузивна отстъпка от 49%!

Посетете ExpressVPN

рангVPN-доставчикПосетете BulletVPN
рангVPN-доставчикПосетете NordVPN
4VPN-доставчикПосетете Surfshark

Достъп до Интернет в ОАЕ

Свободата в Интернет е нещо, което не можете да намерите в много региони по света, особено що се отнася до ОАЕ. Страната има строги закони и разпоредби, които налагат незабавни блокировки на уебсайтове, включващи порнографско, антирелигиозно или антиислямско съдържание, както и всякакви теми, които подкопават правителството на страната и кралските семейства.

Тези блокировки се превърнаха в проблем за пътуващите и експатрите, минаващи през или живеещи в страната, особено хората от САЩ, Великобритания, Канада и Индия, разбира се. Да живееш в чужбина може да е трудно, тъй като нямаш толкова много средства да се свържеш със семействата си вкъщи. В ОАЕ е невъзможно да направите това, тъй като страната блокира харесванията на WhatsApp Calling, Viber и Skype, както и функцията за видеообаждане на Instagram и Snapchat.

Правителството може дори да забрани уебсайт без конкретна причина. Дори ако той усеща потенциала на бъдещ проблем с уеб страница, властите го блокират на място. Ето защо имате нужда от VPN, за да деблокирайте уебсайтове в държава като ОАЕ.

Най-добрият VPN за деблокиране на Skype в ОАЕ

Ето списък на работещите VPN мрежи, които можете да използвате за извършване на обаждания по Skype в ОАЕ:

1. ExpressVPN

Бутон ExpressVPN

ExpressVPN идва направо от Британските Вирджински острови, което е облекчение, тъй като не е предмет на никаква юрисдикция за данни. Вие сте в безопасност, когато става въпрос за осигуряване на поверителността ви. Правителството няма да може да се захване с това, което правите онлайн, тъй като няма какво да изпратите. Това е стриктна политика без регистрация.

Що се отнася до сигурността, ExpressVPN използва едно от най-добрите криптиращи досега съществуващи, 256-битов AES, който работи перфектно с VPN протоколи като SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Освен това този VPN може да деблокира Netflix, независимо от това къде се намирате на картата. Така, наред със защитата, ще получите поточно изживяване, на което никога не сте ставали свидетели. Това не е всичко, ExpressVPN може да предложи още:

 • Хиляди сървъри по целия свят.
 • Политика без регистрация.
 • Повече от 40000+ IP адреси.
 • Функция Smart DNS.
 • A Kill Switch.
 • 5 устройства под един абонамент.
 • Поддръжка на чат на живо.
 • 30-дневно връщане на парите.

2. NordVPN

NordVPN преглед

NordVPN е реномиран VPN, който има невъобразим брой IP адрес, който да предостави на абонатите. Това със сигурност идва с над 4000 сървъра, разпръснати по целия свят. Неговите сървъри са оптимизирани за различни приложения, включително HD стрийминг, торент и онлайн игри. Освен това, тези сървъри са добре оборудвани, така че потребителят може да разчита, ако се намира в страни с висока цензура, като ОАЕ. Това не е дори половината история, вижте още функции по-долу:

 • Blazing бързи сървъри в повече от 60 страни.
 • Строга политика без регистрация.
 • Критерии за военен клас.
 • Двойна VPN.
 • Превключвател за убийство.
 • Свързва 6 устройства под един абонамент.
 • 24/7 поддръжка за чат на живо.

3. BulletVPN

Преглед на BulletVPN

BulletVPN със сигурност притежава място в нашия най-добър VPN списък, като се има предвид колко бърза е тяхната услуга. Няма значение дали искате да деблокирате уебсайт в ОАЕ или да получите достъп до международни такива, тази VPN може да го направи всичко. Въпреки това той не притежава толкова много сървъри, тъй като все още е новото дете в блока, но ги е поставил стратегически по целия свят. Приложението им е много лесно за използване в случай, че не сте технически индивид. Просто влезете, изберете сървър и се свържете, това е всичко. Разгледайте по-подробно неговите функции тук:

 • Поддръжка на чат на живо.
 • Неограничена честотна лента.
 • Интелигентна DNS опция.
 • Автоматичен ключ за убийство.
 • Сървъри в 30 страни.
 • Политика за нулеви логове.
 • Свързва 5 едновременни устройства.

4. SurfShark

SurfShark VPN преглед

SurfShark VPN преглед

SurfShark грабна вниманието ми веднага щом разбрах, че предлага неограничени връзки. За моя изненада, това не беше единствената добра характеристика, която има в джобовете си. Настоящият доставчик на VPN услуги има свеж външен вид, приятелска поддръжка на клиенти и приложението му е много удобно за потребителя. Той има сървъри в 50 различни страни, включително тези в Америка, Великобритания, Близкия Изток и Азиатско-Тихоокеанския регион. Ако това не е достатъчно, за да се влюбите в тази VPN, разберете повече по-долу:

 • Скоростни сървъри в 50 страни.
 • Протоколи за сигурност на високо ниво.
 • Не поддържа дневници.
 • Поддръжка на чат на живо.
 • 30-дневна гаранция за връщане на пари в брой.
 • Kill превключвател.
 • DNS защита от теч.

Безплатни VPN мрежи в ОАЕ?

Това е важна част, така че, моля, прочетете добре. Технически е възможно да работите с безплатен VPN, за да отблокирате услуги като Skype в ОАЕ. Трябва обаче да сте внимателни, тъй като безплатни VPN мрежи са доста опасни в днешно време. Освен че са бавни и липсват сървъри, те могат да компрометират поверителността ви.

Замисляли ли сте се как безплатен VPN събира дълговете си до края на деня? Ако е свободна за използване, как се плаща за сървърите, които предлага за потребителите? Просто, той събира и продава вашите данни на трети страни. Безплатните VPN мрежи нямат стимул реално да защитят вашата информация, тъй като вместо това могат да спечелят много повече пари от продажбата на данни на най-високия участник.. 

Затова внимавайте какво правите, докато използвате безплатен VPN. Ако не сте убедени и все още сте решени да използвате безплатна услуга, проверете това ръководство най-добрите безплатни VPN за по-добра идея.

Skype Забранен в ОАЕ – Как да деблокирате с VPN

Въпреки че Whatsapp остава чудесно приложение за комуникация с вашите приятели и роднини, Skype е по-бизнес ориентиран. Без достъп до Skype може да пропуснете важни онлайн срещи със своите клиенти или сътрудници. За щастие, винаги можете да използвате VPN, за да заобиколите тези блокове и да получите достъп до всеки сайт или приложение, което искате, независимо от това къде живеете в момента.

Подобни публикации

 • Как да гледате NHL на Roku Live

  Как да гледате NHL на Roku Live

  5 коментара | 14 септември 2018 г.

 • Разблокирайте Youku извън Китай - Гледайте с VPN прокси

  Разблокирайте Youku извън Китай – VPN прокси

  1 коментар | 1 декември 2015 г.

 • Как да гледате ITV в Южна Африка

  Няма коментари | 12 декември 2018г

 • Как да деблокирате и гледате Hulu на Smart TV извън САЩ с Smart DNS прокси или VPN

  Как да гледате Hulu на Smart TV извън САЩ чрез VPN или DNS прокси

  Няма коментари | 21 януари 2016 г.

За автора

Чарлз

Стрийминг на джаджи. Интересува се от всяко малко нещо, което трябва да знае за заобикалянето на регионалните ограничения. Запален вярващ в правото да защитава поверителността в интернет. Чарлз също е прегледал доста доставчици на VPN услуги и знае как да раздели добрите ябълки от лошите.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me