Как да гледаме финал на Световната купа 2018 на Року

Как да гледате Световното първенство по футбол 2018 на Roku в САЩ, Великобритания, Канада или Австралия? При цялата шумотевица около Световното първенство по футбол 2018, много хора търсят всякакви начини, за да гледат най-голямото футболно събитие за годината. По-рано споменахме поточно събитието на Firestick, а сега е време да обсъдим да го гледаме в Roku. Когато става въпрос за избора на най-добрия играч за стрийминг, Roku е чудесен избор. Roku има потенциала да предостави най-доброто стрийминг изживяване на Руското Световно първенство през 2018 г., но няма да е толкова приятно, ако каналите, които стриймират това събитие, не са достъпни. Това не трябва да е проблем, ако се включва VPN. Виртуална частна мрежа е необходима на всички хора, за да гледат Световната купа в Roku на всяко стрийминг устройство, включително Android, Mac, iOS и, разбира се, Roku кутии и стикове. 

Как да гледаме Световното първенство по футбол 2018 на Року

Как да гледаме Световно първенство 2018 на Року

Телевизионни канали, излъчващи Световната купа 2018 на Року

Ето списък на най-добрите канали за стрийминг, които ще излъчват Световната купа по целия свят. Повечето от тези официални телевизионни канали имат приложения на Roku.

 • Великобритания: BBC, ITV
 • Ирландия: RTE
 • Austraila: SBS, Optus Sport
 • Франция: TF1, отIN Спорт
 • САЩ: Фокс спорт
 • Германия: ARD, ZDF
 • Близкия Изток: beIN Спорт

Как да гледаме Световната купа на Року

Ако искате да гледате Световната купа 2018, ще трябва да заобиколите географските ограничения. За това е VPN. Той ви предоставя нов IP адрес, който сигнализира за различно местоположение. По този начин достъпът до който и да е канал независимо дали е Fubo TV или DirecTV става управляем. Нека да разгледаме колко полезна е VPN в други случаи:

 • VPN приложения: Доставчиците на VPN услуги предлагат удобни за потребителя приложения, които са достъпни на PC, Mac, Android, iOS, Roku и FireStick.
 • Разблокиране на гео ограничено съдържание: VPN предоставя достъп до всички видове ограничено съдържание, където и да се намирате.
 • Байпас ISP Дросене: Използването на VPN може да накара вашата интернет връзка да стане по-бърза и да попречи на доставчика на интернет услуги да заглуши всичко това заедно. 
 • Крайна поверителност: Вашите онлайн дейности, данни и лична информация са кодирани и запазени.

Сега, ако търсите надеждна и сигурна VPN, която да ви помогне гледайте Световното първенство по Року на живо онлайн, ние ви предлагаме да изберете ExpressVPN. Тази VPN прави всичко, което бихте искали да направите. Не поддържа журнали, дава ви много места за избор, и ви осигурява голяма скорост. За други опции на доставчиците на VPN услуги, вижте таблицата по-долу. 

Roku Channels Streaming World Cup 2018 в САЩ 

Най-добрите канали за стрийминг в САЩ са достъпни на Ruko; това е устройството, което ви позволява да предавате на живо Световното първенство през 2018 г. по канали като Fox Sports и Fubo TV. За съжаление, Roku не се предлага извън САЩ. Това обаче не е проблем, който виртуалната частна мрежа не може да реши. Ще ви трябва VPN, за да преминете през гео ограниченията, ако живеете в чужбина. 

Fubo TV 

FuboTV предоставя най-доброто спортно излъчване. Това е онлайн спортна стрийминг услуга, която предлага 7-дневна безплатна пробна версия на своите потребители, както и абонаментен пакет. FuboTV е достъпен в Roku за предаване на мачовете на Световната купа на живо и онлайн.

DirecTV сега 

DirecTV Now е една от най-добрите онлайн услуги за стрийминг там, защото предлага на своите потребители 60+ поточни канала за разумна месечна такса. Потребителите на тази услуга могат да се насладят на поточното изживяване с високо качество и бързина. Други самостоятелни канали, които предлагат 7-дневна пробна версия, не изискват абонамент за абонамент, някои от които са: Sling TV, Youtube TV, PS Vue, Hulu TV на живо.

Фокс спорт 

Fox ви носи всички вълнуващи действия изключително на живо чрез серия от онлайн поточни канали, които притежава. Възпиращата част е, че ще имате нужда от абонамент за кабел, за да получите достъп до приложението Fox Sports. Те все още могат да гледат Световното първенство по футбол 2018, но режещите кабели не биха били твърде доволни от този стрийминг канал. Освен ако, разбира се, не използват VPN.  

Roku Channels Streaming World Cup 2018 във Великобритания

BBC и ITV 

Големите британски телевизионни станции като BBC и ITV ще излъчват Световната купа 2018. Въпреки че можете да гледате тези канали, докато сте във Великобритания, те са недостъпни извън границите й. Това се дължи главно на това, че вашият IP адрес разкрива факта, че не сте в Обединеното кралство. Могат ли британските експатри все още на живо да предават Световната купа на Року? Да те могат. С VPN хората извън Британия имат достъп до какъвто канал искат, особено BBC и ITV. 

Гледайте Световната купа 2018 на Року

Всички очи са насочени към предстоящото Световно първенство. Хората нямат търпение да станат свидетели на футболни отбори, които разкъсват игрището и вълнуват стадиона в Русия от 14 юни. Хората, които са достатъчно умни, за да не пропуснат събитието, ще го предават на живо на Року. Същите хора знаят, че ако не са инсталирани VPN, те няма да имат достъп до поточните канали на Световната купа. Roku и VPN са точно това, което трябва да преживеете конкурентно и вълнуващо лято. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me