Как да гледате ABC iView извън Австралия

ABC iView е онлайн уебсайт, където можете да предавате поточно съдържание на ABC iView избрани предавания и канали на живо. ABC iView е geoblocked извън Австралия. Ако живеете във всяка страна като Канада, САЩ, Великобритания, Франция, Индия или Южна Африка няма да можете да предавате съдържание на този уебсайт. Въпреки че има начин, по който можете заобикалят географските ограничения определен от ABC iView, и това е или чрез използване на a VPN или а Интелигентен DNS прокси. ABC iView поддържа много устройства включително вашия PC, Mac, iPhone, iPad, Android и Smart TV. Така че, ако имате нещо от тях устройства и искате да предавате съдържание на ABC iView докато сте навън Австралия, сега можете.

Как да гледате ABC iView извън Австралия - Деблокиране чрез DNS или VPN прокси

Как да гледате ABC iView извън Австралия – Деблокиране чрез DNS или VPN прокси

Гледайте ABC iView извън Австралия, използвайки VPN

Първият начин на деблокиране на ABC iView ако живеят в държава, различна от тази Австралия, можеш заобикалят географските ограничения като се използва направо VPN. Най-просто казано: Виртуална частна мрежа променя вашия компютър IP адрес до един, на който сървърът ще се съгласи за изпращане на данни; в случая това IP адрес трябва да бъде австралийски. Има много други ползи от използването на a VPN, те могат да бъдат свикнали отблокиране на съдържание на други сайтове като Стан, BBC iPlayer и Showtime също.

 • В началото ще трябва да се запишете за качество VPN това ще се погрижи за всичко, от което се нуждаете.
 • Нагоре около VPN е е, че те ще дадат на вашата връзка допълнителна сигурност и поверителност по време на сърфиране или стрийминг.
 • VPN е са прикрепени със специален софтуер и драйвери; ще трябва да ги инсталирате на устройства че ще се стриймирате на. Помня VPN е поддържа устройства като вашата PC, Mac, Android, iPhone и iPad.

Надежден VPN наличен на пазара е ExpressVPN, идва с тридесетдневно споразумение за възстановяване на средства, където имате месец, за да изпробвате продукта и да видите как е. ExpressVPN трябва да може заобикаляйте географските ограничения на ABC iView без проблем. Ако по някаква причина не сте привлечени ExpressVPN, има много други VPN е налични на пазара, които би трябвало да могат деблокирайте ABC iView.

Как да деблокирате ABC iView извън Австралия чрез Smart DNS прокси

Алтернативният метод за използване на a VPN, използва a Интелигентен DNS прокси. Този метод ще ви накара да бъдете малко удобен с компютър и да разберете мрежовата му конфигурация. Така че Интелигентен DNS прокси функции, като пренасочва трафика, идващ към вашия компютър, и го изпраща до компютър, който има Австралийски IP, правейки това сървърът ще повярва, че това е вашият компютър и ще започне да изпраща вашето съдържание. Малко по-трудно е да настроите, но ако направите правилно – ще предавате съдържание на ABC iView мигновено.

 • Хубавото Интелигентен DNS прокси е, че това не влияе на скоростта ви в интернет, докато предавате съдържание.
 • Освен това няма да се налага да променяте виртуалното си местоположение всеки път, когато искате да видите съдържание в друга платформа.
 • Сега недостатъкът с използването на a Интелигентен DNS прокси това е вашето интернет доставчик може да отвлече и използва прозрачни прокси сървъри, за да създаде проблем за вас по време на поточно предаване.

Unlocator е Интелигентен DNS прокси това трябва да може заобикалят географските ограничения. Той също така предлага седемдневна безплатна пробна версия, в която седмица имате достатъчно време да изпробвате продукта и да видите дали той отговаря на вашите изисквания или не. Unlocator има ръководства за настройка и видеоклипове за това как да внедрите вашите Интелигентен DNS прокси.

Съвместимо устройство за ABC iView

ABC iView е активиран и готов за поток на следното устройство:

 • PC и Mac
 • iPhone и iPad
 • Android и таблети
 • PS3 / PS4
 • ексбокс 360
 • Умен телевизор
 • Изтеглете телевизия
 • Телстра ТВ

Как да гледате ABC iView извън Австралия с VPN или Smart DNS прокси

За да можете да отговорите на този въпрос, трябва да вземете под внимание всички плюсове и минуси на всяка услуга. В края на деня вие ще бъдете този, който го използва; така че вижте какво ви подхожда най-добре. Най- VPN има по-бавна, но по-безопасна връзка, докато Интелигентен DNS прокси има по-бърза връзка, но изисква да конфигурирате вашите мрежови настройки. Само не забравяйте, че и двата метода ще работят за вас и ще излезете с услуга, която ще деблокирайте ABC iView в твоята държава.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me