Как да гледате американска история на ужасите: Апокалипсис на живо онлайн

Септември е точно зад ъгъла, което може да означава само едно; Американска история на ужасите: Апокалипсис.

Как да гледате американска история на ужасите: Апокалипсис на живо онлайн

Как да гледате американска история на ужасите: Апокалипсис на живо онлайн

Ако сте като мен и сте запален фен от “Murder House”, този сезон е доста вълнуващ! Както повечето фенове знаят, AHS ще има сезон, който е кръстоска между Murder House и Coven. Създателят Райън Мърфи потвърди, че дългоочакваният кръстосване ще бъде сезон 8 на AHS! За неамериканските фенове на антологията на ужасите, ето лъжичката как да гледате американската история на ужасите: Апокалипсис на живо извън САЩ.

Как да гледате американска история на ужасите: Апокалипсис с VPN

Сезон 8 на AHS ще се излъчва по FX, което означава, че зрителите извън САЩ не могат да получат директен достъп до шоуто при първото му излизане. Защо? Тъй като FX е регионално блокиран извън САЩ. С VPN можете да деблокирате FX и да предавате американски Horror Story сезон 8 онлайн навсякъде по света, като получите обществено IP на САЩ. Ето как да гледате AHS сезон 8, когато се пуска в САЩ с VPN:

 1. Изберете доставчик на VPN и се регистрирайте с тяхната услуга.
 2. Изтеглете приложението VPN, което работи с вашето устройство. VPN приложенията обикновено са достъпни за Windows, Mac, iOS, и андроид устройства.
 3. Стартирайте приложението и влезте в акаунта си.
 4. Свържете се с американски сървър. Изчакайте няколко секунди, за да се установи връзката.
 5. Отидете на FX.com и гледайте American Horror Story S8 на живо или при поискване.
  Как да гледате онлайн милиарди сезон 4

За доставчик на VPN услуги с бързи и оптимизирани американски сървъри, бих предложил ExpressVPN. Можете да научите всичко, което трябва да знаете за доставчик на VPN номер 1 тук. ExpressVPN има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате, преди да решите да се ангажирате с него.

Ако ExpressVPN не плава с вашата лодка, можете да изпробвате някой от тези доставчици на VPN от най-високо ниво, за да деблокирате American Horror Story S8:

Как да гледате американска история на ужасите сезон 8 с интелигентен DNS

Ако не се интересувате от добавената сигурност, предоставена от VPN, или просто не искате да променяте своя IP адрес, можете вместо това да използвате Smart DNS. Smart DNS няма да промени вашия IP адрес или да ви помоли да се свържете със сървър, вместо това той просто деблокира списък от канали едновременно. За да гледате американска история на ужасите: Апокалипсис с интелигентен DNS прокси, ето какво трябва да направите:

 1. Намерете услуга Smart DNS, която деблокира FX.
 2. Регистрирайте се с услугата и настройте вашия Smart DNS на вашето стрийминг устройство. Интелигентният DNS обикновено може да бъде конфигуриран на PC, Mac, iOS, Android, Roku, Amazon Fire TV, Xbox One, PS3, PS4, и Apple TV.
 3. Поток Американска история на ужасите сезон 8 онлайн!

За Smart DNS, който деблокира FX, предлагам да използвате Unlocator. Unlocator не само деблокира над 200 канала, но също така има удобни ръководства за настройка за онези от нас, които не са толкова технологични. Можете да изпробвате Unlocator безплатно в продължение на 7 дни, преди да се ангажирате с тази страхотна услуга Smart DNS.

Американска история на ужасите: Апокалипсис – какво знаем досега

Както може би знаете, информацията, водеща до нов сезон на американската история на ужасите, винаги е оскъдна. Това, което знаем със сигурност, е, че американската история на ужасите: Апокалипсисът е кросоувър между Ковън (Сезон 3) и Убийствен дом (Сезон 1). Знаем също, че сезон 8 „започва с края на света“, което е малко объркващо, тъй като AHS е подновен за сезон 10.

  Hur ser man på amerikanska TV-kanaler och program utomlands?

Нека обясня, изпълнителният продуцент на „Шоуто“ Алексис Мартин Удълъл заяви от Асоциацията на телевизионните критици, че „историята започва с края на света и тогава започва нашия свят. Започва в реалния свят. ” Виждайки, че подзаглавието на тазгодишната американска история на ужасите е Апокалипсис, можете да се обзаложите, че продуцентите на предаването са направили една адска езда за своите зрители.

Всичко за ролите – Кой се връща?

Може би най-голямата новина от всички е завръщането на любимите ни актьори / актриси (JESSICA LANGE !!!), за да измъкнат своите роли от Ковън и Убийствена къща. Ето актьорите от 1 и 3 сезон, за които знаем, че се завръщат във Вселената AHS:

 • Таиса Фармига
 • Габури Сидибе
 • Лили Рейб
 • Франсис Конрой
 • Стиви Никс
 • Кати Бейтс
 • Сара Полсън
 • Евън Питърс
 • Адина Портър
 • Ема Робъртс
 • Джесика Ланге

Американска история на ужасите – конспиративни теории

През април Райън Мърфи каза на феновете, че AHS Season 8 ще бъде настроен “18 месеца от днес”, така че октомври 2023. Той призова феновете да потърсят какво ще се случи през това време и много теоретици отбелязаха, че 6 октомври, 2023 г. е 58-ата годишнина от речта на JFK, призоваваща американците да построят приюти за ядрени бомби и намекнаха за ядрена ситуация в края на света.

Тази теория беше много по-приета, когато феновете мислеха, че сезон 8 ще бъде подзаглавен „радиоактивен“, макар че през новия сезон настъпва апокалипсис, теорията все още може да бъде вярна.

Дати и епизоди на издаване

Американската история на ужасите: Апокалипсисът се извежда на 12 септември 2023 г. в САЩ и 2 седмици след това във Великобритания. Въпреки че все още няма потвърден брой епизоди, но въз основа на предишните сезони това може да бъде от 10 до 13 епизода. Досега са издадени само 2 заглавия на епизода:

 • Сезон 8, епизод 1: Краят (12 септември 2023 г.)
 • Сезон 8, епизод 2: Утрото след (19 септември 2023 г.)
  Hur kan man titta på Ballon d’Or 2023 Live Online?

Гледайте американската история на ужасите: Апокалипсис онлайн – финални мисли

Ако сте почитател на американската история на ужасите, сезон 8 е сезонът, който чакате! Ако живеете извън САЩ, можете да използвате VPN или Smart DNS, за да предавате американска история на ужасите на живо (и съответно да избегнете натиска на спойлери в социалните медии). Вижте трейлъра на тийзъра за американската история на ужасите: Апокалипсис по-долу. Кажете ми кой сезон е бил любимият ви досега!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me