Как да гледате американски Netflix в Гърция

Получаването на американски Netflix в страната Гърция не е гръцки мит, а истински хора! VPN може да направи това и това не отнема толкова време или усилия. Продължете да четете, за да научите как можете да получите Netflix US в Гърция.

Как да гледате американски Netflix в Гърция

Как да гледате американски Netflix в Гърция

Как да гледате американски Netflix в Гърция, използвайки VPN

Единственият инструмент, който ще ви трябва, за да гледате американската Netflix в чужбина, е виртуална частна мрежа. Благодарение на функциите за сигурност и поверителност на VPN мрежите, международните абонати на Netflix ги използват, за да излъжат своето местоположение, за да изглеждат като техните, намиращи се в САЩ. След като активирате VPN, можете да се свържете с американски VPN сървър. След като се свържете с VPN сървър, ще имате достъп до Netflix USA от Гърция. И ако успеете да заблудите Netflix да си мисли, че сте в САЩ, ще можете да гледате 1100+ телевизионни предавания и 4500+ филма.

Виртуалната частна мрежа работи, като създава частна мрежа, чрез която вашето устройство има достъп до Интернет. VPN свързва вашето устройство с един от неговите сървъри и в резултат връзката ви се пренасочва през този сървър в държавата, която сте избрали. Следователно получавате IP адреса на избраната от вас държава, който ви предоставя достъп до цялото съдържание на тази страна. Ето как можете да гледате американски Netflix, използвайки VPN в Гърция:

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN услуги.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
 3. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
 4. Сега се свържете с американски сървър.
 5. Посетете уебсайта на Netflix или отворете приложението Netflix.
 6. Гледайте цялото съдържание, което Netflix САЩ могат да предложат в Гърция.

От четирите VPN услуги, изброени по-горе, ExpressVPN е най-добрият изборен избор. Основното, което ми харесва в него е, че живее до името си. Това е много бърза VPN услуга. Скоростта вероятно има нещо общо с начина, по който ExpressVPN е настроил персонализирани сървъри, създадени специално за поточно предаване.

Защо американският Netflix е блокиран в чужбина?

Причината, поради която американският Netflix е блокиран в чужбина, е, че различните държави имат различни закони относно лицензирането на съдържание. В случая с американската Netflix, страната трябва да получи лицензионни споразумения от лицензиращи групи, за да използва и показва съдържанието си.

Така че, ако страната не купи лицензионни права за съдържание на Netflix US, тя няма да може да го покаже на своите местни жители. В резултат на това хората прибягват до VPN за достъп Netflix US извън САЩ. Всяка американска VPN мрежа от Netflix от време на време минава през проблеми с обслужването. Netflix постоянно търси начини да попречи на VPN потребителите да имат достъп до услугите му. Имайте предвид, че когато Netflix направи промяна, трябва да се свържете с поддръжката на клиентите си за помощ.

Предимства на VPN

Ще трябва да се абонирате за доставчик на VPN услуги, за да изминете геоблоковете на Netflix. Освен че можете да предавате американско съдържание от Netflix, можете да се възползвате от VPN от гледна точка на поверителност и сигурност. VPN може да ви помогне да поддържате данните си, да пази информацията си от любопитни очи и да ви дава онлайн свобода / Нека разгледаме многото предимства, които VPN може да предложи:

 • Достъп до гео ограничено съдържание: С VPN можете да получите достъп до световното съдържание на всяка страна, като използвате един от VPN сървърите, разположени в избраната от вас страна.
 • Спестявам: Можете да спестите пари, докато пазарувате, ако изглежда, че използвате IP адрес на държава, в която се намират вашите артикули.
 • Крайна сигурност: VPN защитава вашите данни и трафик, за да ви предпази от злонамерени атаки и онлайн заплахи.
 • Избягвайте наблюдението: Вашите доставчици на интернет услуги вече не могат да шпионират вашите онлайн дейности.
 • Ускорява връзката си: Той не позволява на вашия интернет доставчик да заглуши връзката ви и го прави по-бърз.
 • Онлайн анонимност: VPN скрива вашето географско местоположение и ви позволява да сърфирате в мрежата със скрита идентичност.

Гледайте американската Netflix в Гърция – финални мисли

За всеки жител на Гърция, който се наслаждава на филми и телевизионни предавания, американският Netflix е задължително условие. Въпреки че услугата за стрийминг на видео е налична в 190 страни, библиотеката й не е еднаква навсякъде. За щастие, сега знаете един трик за достъп до Netflix US в Гърция чрез доставчик на VPN услуги. Кажете ни как става това за вас в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me