Как да гледате американски Netflix в Тайван

Ако търсите качествен доставчик на съдържание, включително телевизионни предавания и филми, за които вероятно сте чували Нетфликс, и конкретно на Американска версия на него. Нетфликс предлагани в НАС има по-голям арсенал от съдържание, което да се гледа с фиксирана скорост, която Нетфликс оферти. Ако живеете в Тайван, обаче няма да можете гледам всяко съдържание в Американската Netflix. Това, което ще трябва да направите, е заобикалят географските ограничения като се използва VPN или Smart DNS прокси за да получите достъп. Ако използвате някоя от тези услуги за деблокирайте съдържание в American Netflix ще получите цялото съдържание, което може да предложи, докато сте вътре Тайван. Съдържание на Нетфликс може да се стриймира на много устройства включително вашия Mac, Android, PC, iOS устройства, Roku, Amazon Fire и Chromecast.

Гледайте американския Netflix в Тайван Как да деблокирате с VPN Smart DNS прокси

Гледайте американския Netflix в Тайван Как да деблокирате с VPN Smart DNS прокси

Гледайте американския Netflix в Тайван, използвайки VPN

Да се отблокирайте американския Netflix в Тайван можеш да използваш VPN, тази услуга е наистина лесна за изпълнение и ще ви спести много време. VPN е със сигурност може заобикаляне на географски ограничения от Нетфликс и ви позволяват безпроблемно да предавате съдържание. VPN е просто трябва да промените вашия IP адрес на устройството до ан американски един, така че сървърите да мислят, че сте в американски и следователно се съгласяваме да ви изпратим исканото от вас съдържание. VPN е може да се използва за други цели, включително стрийминг в други сайтове като Showtime, HBO Go, ABC Go и BBC iPlayer.

  • VPN е ще повлияе на скоростта ви в Интернет и няма да ви даде максималната скорост на връзката ви, тъй като целият ви трафик се криптира.
  • Поради това криптиране, вашето устройство и неговата информация стават по-защитени и поверителни, когато сърфирате или стриймирате.
  • VPN идва с приложение, което трябва да бъде инсталирано на всеки приспособление искате да предавате поточно. VPN е подкрепят много устройства включително вашия PC, Mac, Android и iOS устройства.
  • VPN също няма да позволи вашето интернет доставчик или какъвто и да е софтуер за проследяване, за да хванете някоя ваша информация, която може да се използва в интернет.

Ако търсите VPN обслужване на деблокиране Американски Netflix в Тайван, можеш да използваш ExpressVPN. ExpressVPN е надежден VPN който идва с пълен месец, през който можете да върнете услугата и да си върнете парите. ако ExpressVPN не е чашата ти с чай, все още има много други VPN е предлага се на много достъпни разходи, които също може заобикалят географските ограничения от американската Netflix.

Как да деблокирате американския Netflix в Тайван с помощта на Smart DNS Proxy

Ако не искате да използвате VPN имате втори вариант и това е да използвате Интелигентен DNS прокси. Този метод е по-труден за настройване и ще изисква да бъдете удобни с вашия на устройството мрежови настройки. Интелигентен DNS прокси има по-проста работа от VPN, и това е да пренасочвате трафика, идващ към вашия приспособление на друг IP – ан американски един. Интелигентен DNS прокси също трябва да може да деблокира съдържание на Американски Netflix ще се поточи в Тайван.

  • Интелигентен DNS прокси няма да повлияе на скоростта на вашия интернет и ще получите максималната честотна лента, разпределена за вас от вашия интернет доставчик.
  • Сега информацията или връзката ви може да не са толкова сигурни, колкото ако сте използвали VPN, и твоят интернет доставчик може да отвлече връзката ви и да използва прозрачни прокси сървъри, за да ви попречи на потока.
  • Интелигентен DNS прокси може да се реализира на няколко устройства включително вашия Mac, PC, Android и iOS устройства.
  • Друго страхотно нещо за Интелигентен DNS прокси е, че няма да се налага да променяте мрежовите си настройки, за да променяте виртуалното си местоположение всеки път, когато искате да предавате поточно съдържание в друга платформа.

Unlocator е Интелигентен DNS прокси услуга, която може заобикаляне на географски ограничения от Американската Netflix в Тайван. Unlocator има пълен седмичен пробен период, така че имате достатъчно време да изпробвате услугата, без да плащате и стотинка. Услугата идва с водачи и видеоклипове учи ви как да го настроите на всичките си устройства.

VPN или Smart DNS прокси за отблокиране на американски Netflix в Тайван?

Сега идва моментът да направите последния разговор, този, от който зависи всяко бъдещо действие. Избирам VPN ако искате по-сигурна връзка или изберете Интелигентен DNS прокси ако искате по-бърза връзка. Известно е, че и двете услуги работят напълно добре, така че трябва да сте добре и с двете, което означава, че няма никакво значение с какво отивате тук. Опитайте се да намерите услугата, която ви подхожда най-добре, и изберете това.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me