Как да гледате AsianCrush извън САЩ

Винаги съм се чудил къде мога да получа азиатски забавления, докато не кацна на AsianCrush. Частта, която включва „къде да гледате“ е решена, сега оставаме с „как“. Като знам, научих, че американските канали харесват Азиатската криза не може да бъде достъпна извън страната. Но два инструмента могат да ви помогнат по този въпрос. Разберете какви са тези инструменти, като прочетете тази статия.


Как да гледате AsianCrush извън САЩ

Как да гледате AsianCrush извън САЩ

Как да гледате AsianCrush извън САЩ – VPN

AsianCrush е цифровата дестинация за ежедневното ви поправяне на азиатското кино, телевизия, музика & Уеб съдържание. Сега тази услуга е ограничена до зрителска сила в САЩ. Това означава, че хората извън САЩ не могат да получат достъп или да предават AsianCrush в чужбина. Освен ако не използват VPN, гледането на AsianCrush извън границите на САЩ е невъзможно.

Виртуална частна мрежа предоставя достъп до частна мрежа точно както подсказва името му. Тази мрежа ви гарантира a безопасно преминаване до интернет благодарение на криптиращите слоеве, участващи в създаването му. След като се свържете с VPN сървър, всичките ви данни за пътуване и онлайн трафик преминават през този шифрован тунел. Преди да стигнете до другата мрежа, вашите данни се пренасочват чрез сървър по ваш избор. Това води до това, че се оказвате в страна, различна от тази, в която наистина сте, получаване на достъп до съдържанието на тази държава.

Така че, ако искате да гледате AsianCrush, трябва да изглежда, че сте в САЩ. Най-сигурният начин да направите това е като свържете a към VPN. Ето какво направих:

 1. аз се регистрирате с доставчик на VPN услуги, кое е ExpressVPN.
 2. Има VPN приложение, което трябва да направите изтеглете и инсталирайте. Това е, което направих.
 3. Тогава азстартира VPN приложението и влезе с моя VPN акаунт.
 4. аз разположен сървър в САЩ и свързан с него.
 5. След това, Получих американски IP адрес.
 6. Приложението на AsianCrush и уебсайтът станаха достъпни за мен.

Направи ми драмата сега, прав ли съм?

Предавайте поток AsianCrush извън САЩ, използвайки интелигентен DNS

Причината, поради която казахме, че „най-сигурният начин, по който можете да гледате Asain Crush извън САЩ, е с VPN“ е, защото за Smart DNS липсват необходимите мерки за сигурност. С други думи, той не криптира вашите данни и не скрива вашия IP адрес, докато VPN прави и двете. Ето защо a VPN се квалифицира като по-сигурен инструмент отколкото Smart DNS. Несъмнено Smart DNS е толкова силен, колкото VPN, когато става дума за деблокиране на съдържание – ако не и по-силно.

Под силен, имам предвид бърз. Това е доста бързо, защото няма процес на криптиране. Цялото приложение за протокол и опаковане на данни с криптиране отнема време и забавя процеса на деблокиране. Така че, ако не сте фен на сигурността и нямате търпение да изоставате или заеквате, препоръчвам ви да използвате Smart DNS.

Ето как разблокирах AsianCrush, използвайки Smart DNS:

 1. Както се препоръчва, Прегледах Unlocator и се регистрирах за безплатната му 7-дневна пробна версия.
 2. Намерих тези конфигурации видео / настройка уроци много полезни при настройване на моя.
 3. След това, Посетих приложението на Asian Crush- същото се отнася и за нейния уебсайт.
 4. аз получи достъп до цялото драматично съдържание на AsianCrush в рамките на минути.

намерих Unlocator ефективен, полезен и лесен за използване. Получих незабавна помощ, когато го потърсих при настройката на DNS. Освен това се казва, че Unlocator може отблокирайте над 200 канала в световен мащаб. Въпреки че не съм пробвал толкова много канали, се обзалагам, че е вярно, като се има предвид колко добре се е справило за Asian Crush.

Най-добър VPN за AsainCrush

От всички VPN мрежи на пазара, ExpressVPN далеч не е най-добрият избор. Това е много бърз VPN предлага звездни изпълнения. негов увлекателни скорости вероятно са свързани с ExpressVPN персонализирани сървъри. Според мен това е VPN на века. Опитайте и ще разберете, че това, което казвам, е вярно. В друга бележка можете да научите повече за други доставчици на VPN услуги в таблицата по-долу.

Гледайте AsianCrush в чужбина

Гледайте най-добрите азиатски филми и телевизия онлайн навсякъде по света, като използвате или VPN, или Smart DNS. От китайски бойни изкуства до корейски драми, японски култови филми до тайландски филми на ужасите, насладете се на най-доброто забавление, предлагано от Азия всички на AsianCrush. Ще отидете ли за VPN или Smart DNS? Ще се радваме да ни уведомите, като пуснете коментар в секцията по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map