Как да гледате BBC iPlayer на iPhone или iPad извън Обединеното кралство

Как да гледате BBC iPlayer на iPhone / iPad извън Обединеното кралство? Вие сте тук, защото искате безпроблемният начин да гледате BBC iPlayer в чужбина на своите операционни устройства с iOS. Ние имаме точно това, от което се нуждаете. Може да сте в САЩ, Канада, Австралия, Германия, Франция или почти във всяка част на света, но това няма да ви попречи да разпространявате BBC iPlayer извън Обединеното кралство. Да, ние сме наясно със съобщението за грешка, което гласи „BBC iPlayer работи само във Великобритания“ и знаем как да се справим с него. Достъпът до BBC има задна врата и не може да бъде по-лесна настройка. С VPN можете да получите гледане на BBC iPlayer извън Обединеното кралство на вашия iPhone или iPad по ваше удобство. Прочетете, за да научите как точно се прави това.

Как да гледате BBC iPlayer извън Обединеното кралство на iPhone / iPad

Как да гледате BBC iPlayer извън Обединеното кралство на iPhone / iPad

Как да гледате BBC iPlayer на iPhone / iPad в чужбина с помощта на VPN

BBC iPlayer е интернет стрийминг, догонване, телевизия и радио услуги, предлагани от компанията BBC. Тук можете да гледате програми на BBC онлайн и да откриете широк спектър от програми от различни жанрове драма, комедия, документални филми, забавления, пътувания, новини, природа, спорт, култура и други. Разнообразието в програмите и качеството на съдържанието му насърчават потребителите да искат да получат BBC iPlayer в чужбина, където и да са. VPN е всичко, което им е необходимо, за да пренесат BBC iPlayer на екраните на своите iPhone / iPad. VPN ще ви позволи да заобиколите геоблокове, което е точно това, което BBC използва, за да предотврати поточното им съдържание извън Обединеното кралство. Както можете да видите, ще получите следното съобщение: „BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “BBC iPlayer GeoBlocked

Той също така ще криптира вашите данни в цифров тунел, за да осигури максимално ниски лични данни и сигурност. След като се свържете с VPN сървър, ще ви бъде предоставен IP адресът на този сървър само с едно щракване. Вижте как се прави:

  1. Регистрирайте се при доставчик на VPN услуги, който предлага VPN приложения за iOS.
  2. Преминете към Apple App Store.
  3. Изтеглете и инсталирайте приложението си за доставчик на VPN услуги на вашия iPhone / iPad.
  4. Стартирайте приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
  5. Накрая, използвайки приложението, свържете се с VPN сървър по ваш избор.

Отблокиран е BBC iPlayerТова е основно всичко необходимо, за да получите BBC iPlayer на iOS устройства в чужбина. В случай че все още не сте инсталирали приложението BBC iPlayer на вашия iPhone или iPad, не забравяйте първо да промените вашия iTunes регион, за да получите достъп до приложения само за Обединеното кралство. ExpressVPN не е най-евтиният доставчик на услуги, но определено е най-надеждният. Те осигуряват силни изпълнения и гарантират заобикалянето на всички видове гео ограничения по целия свят. В таблицата по-долу има повече опции, които можете да разгледате. Може да искате да проверите най-добрият VPN за iPlayer на BBC за по-добра представа.

Разблокирайте BBC iPlayer на iOS Overseas, използвайки интелигентен DNS

Smart DNS е алтернативен метод за отблокиране на онлайн поточни услуги като BBC iPlayer с по-бързи скорости. Просто въвеждате адреса на DNS сървъра, който ви е предоставил вашия доставчик на услуги, и това е всичко. Плюс това, Smart DNS гарантира качествено гледане на редица устройства, включително iPhone и iPad. Изпълнете тези стъпки, за да разблокирате BBC iPLayer на вашия iPhone / iPad в която и да е страна.

  1. Първо, отидете на Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
  2. Следвайте тези видеоклипове / ръководства за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето поточно устройство.
  3. Отидете на уебсайта на BBC iPlayer.
  4. Насладете се на неограничения си достъп до цялото съдържание на BBC iPlayer.

Unlocator е Smart DNS прокси, необходим за отблокиране на BBC iPlayer на вашия iPhone или iPad извън Обединеното кралство. Този Smart DNS може да деблокира над 200 канала по целия свят чрез своите удобни за потребителя приложения. Трафикът ви остава недокоснат и те поддържат строга политика за поверителност. Най-хубавото е, че те не водят никакви дневници на интернет дейностите на потребителите. Най-добрият избор за Smart DNS прокси би бил Unlocator.

Вземете BBC iPlayer извън Обединеното кралство на iPhone / iPad

Докато сте във Великобритания, можете да гледате BBC iPlayer на вашия iPhone / iPad всичко, което искате. Ще ви е необходим обаче VPN или Smart DNS, за да получите BBC iPlayer, ако сте в чужбина. Тези два метода могат да улеснят живота ви и вашето поточно преживяване да стане по-добро. Всичко, което трябва да направите, за да получите забавлението, което искате, е да направите няколко връзки и абонаменти, тогава BBC iPlayer е изцяло ваш.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me