Как да гледате Blue Planet 2 извън UK Live Online

Оригиналният страховит документален сериал Blue Planet беше излъчен през 2001 г. и беше много добре приет от зрителите поради своите невероятни кадри. през 2017 г. BBC обяви създаването на продължение на популярния документален филм, който ще премие премиерно на 29 октомври. Сър Дейвид Атънбъро се завръща да разкаже и представи продължението Blue Planet 2 на BBC One. Продуцентите и екипажите на шоуто прекараха над 1000 часа в дълбокото море, снимайки на всеки континент и океан. Сега може да не сте почитател на документалните филми за природата, но ако сте пропуснали първата Синя планета, със сигурност не искате да пропуснете тази следваща. Той ще съдържа великолепна подводна природа. И когато Ханс Цимер композира музиката, знаете, че ще бъде епична.

Как да гледате Blue Planet 2 извън UK Live Online

Как да гледате Blue Planet 2 извън UK Live Online

Ако живеете в Обединеното кралство, можете да гледате Blue Planet 2 онлайн на BBC iPlayer за Безплатно. Но любителите на документални филми, живеещи навсякъде по света, все още нямат толкова късмет. Това е така, защото BBC iPlayer е геоблокиран извън Обединеното кралство. Но това не означава, че ограниченията по интернет са избягващи. В това ръководство ще ви покажа как VPN и Smart DNS прокси сървъри може да ви даде достъп до поточния канал, независимо къде се намирате.

Как да предавате Blue Planet 2 на живо извън Обединеното кралство с VPN

Ако живеете в САЩ, Канада, Германия, Нова Зеландия, Австралия или където и да е извън Обединеното кралство, имайте предвид, че BBC iPlayer е извън границите. Ако настоявате да се опитате да получите достъп до услугата от чужбина, ще гледате едно от следните съобщения за грешка в местоположението:

„Програмите на BBC iPlayer са достъпни само за Великобритания.“

„Това съдържание не е достъпно за вашето местоположение. Моля, опитайте отново по-късно.”

За да избегнете подобна разочароваща сцена, трябва да използвате виртуална частна мрежа или VPN за кратко. Този инструмент може измамите вашето онлайн местоположение и да изглежда така, сякаш сте в Обединеното кралство. Всичко, което трябва да направите, е да го използвате, за да се свържете с британски сървър. Това ще започне a пренасочване на вашата интернет връзка за да преминете през избрания от вас сървър. И трафикът ви ще бъде криптирана така че никой да не може да ви го проследи. След това ще получите а нов IP адрес от избрания от вас регион, който в случая е Великобритания.

Целият този процес ще подмами iPlayer да си мисли, че сте вътре в зрителната му зона, по този начин деблокирайте съдържанието му, за да се насладите.

Ето разбивката за гледане на Blue Planet 2, в случай че не сте я получили напълно:

  1. Абонирайте се за топ VPN услуга като ExpressVPN.
  2. Вземете приложението VPN и го инсталирайте на устройството си. Приложенията са съвместими с всички основни платформи, включително iOS, Android, компютър, и Linux.
  3. хвърлям услугата и влезте в системата Вашата сметка.
  4. Свържете се с a Великобритания сървър.
  5. Отидете до BBC iPlayer и се насладете на невероятния дълбоководен документален филм.

Най-добрите VPN мрежи за достъп до iPlayer на BBC от извън Обединеното кралство

Първата опция, която трябва да имате предвид при избора на VPN е ExpressVPN. Препоръчвам го, защото предлага всички функции, които бихте искали от VPN, включително максимална сигурност, пълна поверителност и отлични скорости, да не говорим за a голяма сървърна мрежа. И на всичкото отгоре, ще се възползвате от a 30-дневна програма за връщане на парите което гарантира пълно възстановяване на сумата, в случай че не харесвате услугата.

Всички тези предимства помогнаха за избора ми много по-лесно да се регистрирам ExpressVPN. Използвах го за достъп до BBC iPlayer от САЩ и гледам Blue Planet 2, без да пропусна нито един епизод.

Но в случай, че искате да имате повече опции в чинията си, разгледайте ги алтернативни премии.

Как да гледате Blue Planet 2 Online със Smart DNS прокси

Можете също така да получите достъп до iPlayer на BBC, като използвате друг инструмент, наречен Smart DNS прокси. Само с този метод част от вашата връзка ще бъде пренасочена през друг сървър. Освен това вашият IP адрес ще остане непроменен и вашия трафик няма да бъдат кодирани. 

И друго важно нещо, което трябва да знаете, е фактът, че прокси сървърите Smart DNS не работят, ако вашият доставчик на интернет услуги използва прозрачни прокси или DNS отвличане.

За да го настроите на устройството си, следвайте тези прости инструкции:

  • Абонирайте се за Unlocator или друг почтен Умна DNS услуга.
  • Уверете се, че те поддържат BBC iPlayer преди да се регистрирате.
  • Настройте услугата ръчно на вашето устройство. Можете да го инсталирате на всяка операционна система като iPhone, iPad, Android, Apple TV, PS4, Xbox, PC, Mac, и Amazon Fire TV Stick.
  • Ще намерите много ръководства и ръководства да ви помогне в случай, че се сблъскате с проблеми.
  • Гледайте Blue Planet 2, където и да сте.

Препоръчвам ви да се придържате Unlocator защото със сигурност ще отблокира BBC iPlayer и Още 200 канала. Това включва харесванията на ITV, Channel 4, BT Sport, HBO Go, Hulu, CWTV и много други. И след като се абонирате, ще се възползвате от безплатен едноседмичен пробен период.

Трейлър на Blue Planet 2

Как да гледате Blue Planet 2 навсякъде по света

Датата на излизане на Blue Planet 2 е определена за неделя, 29 октомври 2017 г. Това е резултат от 4 години работа и 125 пътувания, обхванали всеки океан на Земята. Аз лично не мога да чакам документалния филм за природата, който изследва най-дълбоките и мрачни области на световните океани.

Знаете ли друга VPN или Smart DNS услуга, която може да деблокира BBC iPlayer? Разкажете ни всичко за това в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me