Как да гледате CMT извън САЩ

Как да гледате CMT извън САЩ? Хората станаха свидетели на световната телевизионна премиера на „Американската жена” на Кели Кларксън на живо на музикалните награди CMT 2018 на 7 юни и беше не по-малко от изумителна. За съжаление много фенове, живеещи извън САЩ, пропуснаха представлението, тъй като нямат достъп до канала, излъчващ събитието. CMT е американски основен кабелен и сателитен телевизионен канал, който ви носи всички новини в страната, музика, телевизионни предавания и радио.

Как да гледате CMT извън САЩ

Как да гледате CMT извън САЩ

Така че, ако сте фен на страната, CMT е каналът за вас. Феновете на американските държави, живеещи в Канада, Австралия, Франция, Великобритания или дори Германия, не могат да гледат или предават съдържание на CMT поради географски ограничения. Въпреки това американските емигранти или всеки фен от която и да е част от света могат да осигурят достъп до CMT чрез VPN или Smart DNS прокси на своите PC, Mac, Android и iOS устройства. Прочетете, за да разберете как.

Гледайте CMT извън САЩ с VPN

CMT е каналът, по който можете да четете ексклузивни новини за най-добрите музиканти на кънтри музика като Кийт Урбан за споделяне на една от неговите тайни за успех. Можете да предавате музика от най-горещите изпълнители на кънтри музиката, изгряващи звезди и най-големите имена като Шампион на Кари Ъндърууд ”Feat. Ludacris. И ако това не беше достатъчно, CMT е мястото, където можете да гледате телевизия на живо по Directv, Mediacom и Suddenlink и популярни предавания като „Подобряване на дома“, „Последен човек“ и „Full House“.

Няма значение дали не сте в границите на САЩ, защото VPN може да направи така, че да сте. Така е така. Не можете да получите достъп до CMT, ако каналът открие опит за достъп с неамерикански IP адрес. За да промените това, трябва да получите VPN. Това, което VPN би направил, е да замени текущия си IP адрес с такъв с американски, като по този начин ви дава достъп до CMT. Изпълнете следните стъпки, за да деблокирате CMT извън САЩ:

  1. Регистрирайте се с доставчик на VPN (за предпочитане ExpressVPN).
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което искате да предавате CMT.
  3. Стартирайте приложението.
  4. Свържете се с американски сървър, за да получите американски IP адрес.
  5. Насладете се на най-добрата кънтри музика, шоу програми и събития, които бихте могли да поискате.

Най-добър VPN за CMT

ExpressVPNУслугата в САЩ замества вашия IP адрес с американски, така че можете да деблокирате CMT или всеки друг американски канал или уебсайт. Този доставчик на услуги се грижи за поверителността и сигурността повече от вас, поради което използват строги протоколи за криптиране, за да гарантират, че вашите данни са безопасни и далеч от погледа на хакерите. Стандартите за сигурност на ExpressVPN предотвратяват всякакви смущения в трета част, което означава, че никой не може да знае за вашите ваши дейности, които заобикалят и деблокират. За повече информация за други доставчици на VPN услуги, вижте таблицата по-долу.

Гледайте CMT извън САЩ със Smart DNS Proxy

Друг метод, който ви помага да получите CMT извън САЩ, е Smart DNS прокси. Сега този инструмент не работи като VPN, тъй като Smart DNS прокси не ви предоставя временен IP адрес. Интелигентният DNS прокси частично пренасочва трафика, необходим за определяне на геолокацията ви чрез неговите DNS сървъри, така че да можете да заобиколите регионални ограничения и да деблокирате канали, които не са налични във вашата страна. Каналите, които получавате да деблокирате обаче, зависят единствено от това коя Smart DNS прокси услуга използвате. Ето как можете да използвате Smart DNS за деблокиране на CMT извън САЩ:

  1. Първо се насочете към Unlocator и се запишете за безплатната му 7-дневна пробна версия.
  2. Следвайте тези видео / урок за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето стрийминг устройство.
  3. Посетете CMT или стартирайте приложението на устройството си.
  4. Поток CMT от всяка точка на света.

Да не бъдем предубедени или нещо друго, но след провеждането на няколко теста стигнахме до заключението, че Unlocator е най-добрата услуга Smart DNS прокси. Той гарантира заобикаляне на гео ограничения от цял ​​свят. Той също така предлага 7-дневна безплатна пробна версия, което означава, че имате достатъчно време да вземете решение.

Гледайте CMT извън САЩ

Вече не е нужно да изхвърляте оплаквания, че не можете да получите достъп до някои от най-добрите канали, базирани в САЩ, докато сте в чужбина, защото сега имате две решения, които да подправят вашето поточно преживяване. Очаквайте всички ваши любими CMT, предавайте пълни епизоди на „Нашвил“, достъп до ексклузивно съдържание и проверете специалните събития на CMT по всяко време навсякъде с VPN и Smart DNS прокси.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me