Как да гледате CNBC извън САЩ с VPN или Smart DNS

Глобалната икономика се измества. Търговските политики се променят и пазарите се предефинират, за да бъдат в крак. Това е моментът да обърнете внимание на сайтове за финансови новини, като CNBC.

Как да гледате CNBC извън САЩ

Как да гледате CNBC извън САЩ

CNBC предлага ли се извън САЩ?

CNBC, въпреки противоречията около нея, е един от най-гледаните канали за финансови новини. CNBC има различни версии извън САЩ, които обслужват различни финансови пазари. Американската версия на канала обаче не може да бъде достъпна извън САЩ. Ако искате да останете на върха на финансовия пазар в Щатите, ще трябва да намерите начин да деблокирате CNBC в чужбина.

Ще обясня два метода, които можете да използвате за това: VPN и Smart DNS.

Как да деблокирате CNBC в чужбина с помощта на VPN

Първият метод, който ще обясня, за да отблокирам регионалните ограничения на CNBC, е методът VPN. VPN, съкратено от Virtual Private Network, е софтуер, който криптира вашите данни и пренасочва целия ви трафик към частна и безопасна връзка. VPN може да ви помогне да останете анонимни и безопасни онлайн, дори ако използвате обществен WiFi.

Причината VPN да може да деблокира регионално ограничено съдържание е, че VPN ви свързва към различни сървъри по целия свят, за да установи тази сигурна връзка, която споменах по-рано. Когато се свържете със сървър, който не се намира във вашата страна, вашият обществен IP адрес се променя, за да отразява този на сървъра. Ето как VPN може да ви помогне да деблокирате регионални ограничения.

Как да настроите VPN

Абонирането и настройването на VPN е сравнително лесно. Ето как можете да получите VPN и да деблокирате CNBC навсякъде по света:

  1.  Отидете на уебсайта на доставчик на VPN и се регистрирайте за услугата.
  2. Изтеглете приложението, което отговаря на устройството, което ще използвате. Като правило, VPN мрежите ще имат приложение за Mac, Windows, iOS, и андроид устройства.
  3. Стартирайте приложението на устройството си и влезте.
  4. Свържете се с американски сървър и изчакайте няколко секунди, за да се установи връзката.
  5. Отидете в потока на живо на CNBC и се насладете! *

Това е толкова лесно! Хубавото на VPN е, че те вече имат приложения (понякога дори плъгини за браузър), които можете да използвате. Не е необходимо да имате технологичен опит, за да използвате VPN.

Най-добрият VPN за Stream CNBC на живо

Предлагам да се абонирате за ExpressVPN. Счита се за най-високопоставения доставчик на VPN услуги и има дълъг списък от функции, които да му помогнат да запази позицията си в световен мащаб. ExpressVPN има над 2000 сървъра в повече от 94 държави, така че потенциално можете да деблокирате повече геоблокирани сайтове.

ExpressVPN има надеждна 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го тествате и да видите дали услугата работи за вас.

Ако това не е така, ето списък с други доставчици на VPN от най-високо ниво, които можете да опитате:

Как да гледате CNBC в чужбина със смарт DNS

Вторият метод, който можете да използвате, за да деблокирате американската CNBC в чужбина, е като използвате Smart DNS. Smart DNS, за разлика от VPN, е услуга, за която можете да се абонирате, която е специфична за деблокиране на гео ограничени сайтове. Освен за разлика от VPN, Smart DNS не е услуга, която ви изисква да изберете сървър, към който да се свържете. Доставчикът ще има списък на деблокирани канали, които са достъпни чрез Smart DNS.

С други думи, когато искате да деблокирате конкретен канал със Smart DNS, трябва да се уверите, че каналът се поддържа от избрания от вас Smart DNS.

Малко неща, които трябва да имате предвид, когато използвате интелигентен DNS

Както споменах по-горе, Smart DNS не е същото като VPN. VPN ще защити вашите онлайн данни и трафик, а Smart DNS ще маскира само вашия IP. Точно така, вашият обществен IP адрес всъщност не се променя, когато използвате Smart DNS. Други неща, които трябва да знаете, са:

  • Интелигентният DNS няма да повлияе на скоростта ви в интернет.
  • Интелигентните DNS прокси сървъри не ви предпазват от отвличане на DNS или прозрачни прокси.
  • Трябва да бъде конфигуриран Smart DNS, за разлика от VPN.
  • Конфигурацията на Smart DNS може да се извърши на по-широк избор от устройства, като PC, Mac, Android, Apple TV, Amazon Fire TV, PS3, PS4, Xbox, iOS, и др …

Най-добрият интелигентен DNS за деблокиране на CNBC

Използвам Unlocator като моя Smart DNS. Той ви дава достъп до над 200 разблокирани канала, включително CNBC, и има страхотен екип за обслужване на клиенти, който винаги е готов да помогне. Unlocator предоставя също ръководства и ръководства, които ви превеждат през процеса на конфигуриране.

Unlocator има 7-дневна без кредитна карта безплатна пробна версия и 14-дневна политика за възстановяване. Опитайте, това е невероятна услуга, която ви спестява много време и енергия с вашето поточно предаване.

Гледайте CNBC извън САЩ – финални мисли

Имате го, два лесни метода за деблокиране на американската версия на CNBC. Бих ви предложил да изпробвате и двата метода и да видите кой от тях работи най-добре. Ако се интересувате само от поточно предаване на няколко канала, Smart DNS може да бъде услугата за вас. Ако се интересувате от идеята за онлайн сигурност, тогава VPN е това, което трябва да търсите.

* Американската версия на CNBC изисква достъп на американски телевизионен доставчик. Нито VPN, нито Smart DNS няма да могат да премахнат това изискване.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me