Как да гледате Coronation Street извън UK Online

Спомнете си онова време, когато исках да гледам Coronation Street, но бях извън Обединеното кралство и не можах? Не? Във всеки случай, въпросът е, че не успях дори да имам достъп до itv поради “географски ограничения”. Това основно означава, че не съм на правилното място да гледате улица Коронация. Трябва по някакъв начин да се преместя, изглежда са във Великобритания, и тогава получат достъп до предаванията си. Възможно ли е това дори? с VPN и Smart DNS, да, така е.

Stream Coronation Street безплатно на живо

Stream Coronation Street безплатно на живо

Коронационната улица е най-дълго работещият британски сапун. Дебютира през 1960 г. и през годините събра огромна фенска база. Ако сте британски емигрант, живеещ в чужбина или почитател на британски телевизионни сериали, живеещи в Австралия, Канада или САЩ, може да ви е трудно да следвате любимото си шоу онлайн. Това е така, защото ITV, официалният канал за стрийминг Street Street, е блокиран в чужбина. Но ние ще поправим това.

Първа стъпка – Създайте своя безплатен ITV акаунт

Глави нагоре, все още трябва да се регистрирате за ITV акаунт, за да можете да предавате поточно съдържание, независимо дали той е безплатен поточен канал. За да създадете своя акаунт, трябва да следвате стъпките, изложени по-долу. По този начин ще получите безплатен ITv акаунт във всяка страна по света, включително САЩ, Канада и Австралия.

 1. Първо, отидете на уебсайта на ITV.
 2. Кликнете върху „Влезте“, горе в десния ъгъл
 3. Изберете „Регистрирайте се сега“ на следващата страница.
 4. Попълнете вашата информация и подробности. Това включва вашето име, имейл и дата на раждане.
 5. Въведете „WC1X 0AA за „Пощенски код“, но без цитатите.
 6. Поставете отметка в чек в полето „Условия и условия за ITV“.
 7. накрая, изберете „Готов съм“.
  Hur man tittar på Italian Open 2023 - Stream Rome Masters Online

Добре, така че сега ще получите имейл с молба да потвърдите акаунта си, като кликнете върху връзката. След това ще можете да използвате безплатния си ITV акаунт. След като акаунтът ви е готов, това, което е останало, е да научите как да използвате инструментите за отблокиране.

Поток Коронация Street Live Online с помощта на VPN

Не губете времето си да се опитвате да получите достъп до itv, ако сте били извън Обединеното кралство, защото ще бъдете посрещнати само с това съобщение: “Съжаляваме. ITV Hub е достъпен само за зрители във Великобритания “ или това “Съжаляваме. В момента този видеоклип не е достъпен. ” И двете са невероятно досадни, така че благодаря за съществуването на VPN. В противен случай как трябва да излязат фенове на Brtish и сапуни, които трябва да гледат Coronation Street?

След като се свържете с VPN, първо ще бъдете придобиване на сигурност, и второ получаване на нов IP адрес. Как така? Вашият VPN пренасочва вашия онлайн трафик и данни чрез един от избраните от вас сървъри, като първо го криптира, след което му дава IP адреса, който съответства на този на сървъра – намира се на мястото, което сте избрали.

По принцип виртуална частна мрежа ви предоставя IP адрес във Великобритания което ви позволява да получите достъп и поток британски поточни канали въпреки местожителството си. Така че, изпълнете тези стъпки, за да станете виртуален местен Великобритания и да отблокирате itv:

 1. Вземете абонамент с надежден VPN доставчик. Избягвайте на всяка цена безплатни VPN мрежи като Hola. Безплатните VPN мрежи могат да компрометират вашата онлайн сигурност и да поставят вашите данни в риск.
 2. Създайте VPN акаунт и запишете се за него.
 3. От уебсайта на VPN, изтеглете и инсталирайте приложението.
 4. Сега, стартирайте приложението.
 5. Сканирайте списъка на VPN сървъра и свържете се с Великобритания. 
 6. В резултат на това ще изглежда са онлайн с Британски IP адрес.
 7. Отблокирайте всички канали във Великобритания искаш навсякъде.
  Hur kan man se Pakistan Super League 2023 Live online?

Най-добрата VPN за улицата на Коронацията

Не искате ли да отблокирате BBC iPlayer, TVPlayer, Channel 4, Channel 5 и разбира се ITV Player? Тогава няма по-добър VPN от ExpressVPN. Настрана от своите невероятни функции и впечатляващи услуги, ExpressVPN на голяма сървърна мрежа направен от хиляди сървъри в 94 страни прави си заслужава абонамента. Помислете за възможностите и способността си да се свържете от всяка страна, защото винаги има сървър в непосредствена близост до мястото, където сте.

По-важното е, че можете използвайте ExpressVPN на всички платформи: PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Roku, Now TV, Apple TV, Samsung Smart TV, Amazon Fire TV, Amazon FireStick. Не се притеснявайте, ако не сте харесали услугата, можете да се възползвате от 30-дневна гаранция за възстановяване, което ви позволява да получите възстановяване на сумата, ако не харесвате услугите. Можете също да проверите други VPN услуги, за да деблокирате itv и гледайте Coronation Street на живо онлайн.

Как да гледате коронационната улица безплатно онлайн със Smart DNS

Ако VPN не отговаря на вашите изисквания, можете да прибегнете до SmartDNS прокси. Това е друг метод за деблокиране, който може да ви изведе в чужбина, но не е същият като VPN по отношение на сигурността. Знаете как с VPN вашият IP адрес се маскира и се променя. Е, това не е така при SmartDNS. Запазването на сигурността ви онлайн е работа на VPN, за това отговаря Smart DNS получаване на отблокирано съдържание. Успешно го прави, като пренасочва данните, които определят вашето геолокация чрез един от определените му сървъри, в резултат на което получавате достъп до ограничено съдържание.

  How to Watch DirecTV Now in UK

Това е така, защото ще се появите на място, различно от вашето собствено. Това място се случва там, където се намира съдържанието, до което искате да получите достъп. Умен DNS също е съвместим с всички платформи споменати по-горе с изключение на Roku и Now TV. Имайте предвид, че това, което стигате достъпът зависи от Smart DNS се абонирате за Ето как използвате Smart DNS, за да деблокирате ITV и да предавате безплатно онлайн на Coronation Street онлайн извън Обединеното кралство:

 1. Направете ан Абонамент за освобождаване и се възползват от безплатен 7-дневен пробен период.
 2. Можеш последвам тези видеоклипове / настройка tutorial, за да конфигурирате Smart DNS на вашето устройство.
 3. Сега, посетете уебсайта на ITV или отворете приложението ITV Player.
 4. Влезте чрез акаунта на ITV вие създадохте – което обяснихме по-горе.
 5. накрая, поток Коронационна улица буквално където искате и където и да сте.

Unlocator заслужава вашето внимание и избор, защото това беше единственото, което ми предостави достъп до itv. Въпреки това, компанията безплатен 7-дневен пробен период е толкова обнадеждаващо, колкото и разочароващо. Въпреки че няма какво да губите, когато го изпробвате, може да почувствате, че ви трябва повече време за размисъл. Плюс това е способна деблокиране на над 200 канала без да се отразява скоростта ви. Какво ще кажете за това?

Как да гледате коронационната улица безплатно навсякъде?

Британските телевизионни фанатици вече могат да предават улица Коронация на всяко място, ако има VPN или Smart DNS. Вашите приоритети наистина имат всичко общо с това, което сте избрали, и ние ще се радваме да разберем кой метод според вас би бил най-подходящ? Напишете ги в секцията за коментари по-долу. Чувствайте се свободни да ни задавате всякакви въпроси, които може да имате за нещо.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me